Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Кога очаквате че ще излезе Diablo IV ?


 2020    0%  0%  [ 0 ]
 2021    42%  42%  [ 5 ]
 2022    42%  42%  [ 5 ]
 2023+    17%  17%  [ 2 ]
Общо гласове : 12
Автор Съобщение

Аватар
Регистриран на:
22 Май 2003 15:54
Мнения: 18520
Заглавие: Diablo IV
Публикувано на: 05 Ное 2019 04:45


Сега след като Blizzcon свърши и се поуталожиха първоначалните кои уравновесени, кои развълнувани реакции и кои учтиви, кои токсични разменки между участващите в дискусията в темата за него,

считам че е напълно в реда на нещата да си имаме изцяло нова тема за поредното издание на една от най-популярните и обичани игри... пардон ЯВЛЕНИЯ в света.


Така че, по същество:


BlizzCon reveal reaction


=======Official Announcement cinematic
(предполагаемо това ще е и интрото...)


=======In-game Engine + gameplay cinematic___________________________________
Ashkenazi написа:
Маце Борко написа:
Понеже Волтажа се оказа ПРАВ, а аз го обвиних във филмарство...

Неееее??? Сериозно??? Аз да съм... ПРАВ ??? :D


Профил

Аватар
Регистриран на:
22 Май 2003 15:54
Мнения: 18520
Заглавие: Re: Diablo IV
Публикувано на: 05 Ное 2019 07:07


hands-on геймплей демонстрация с всички налични към момента класове=======Quick Rundown на major системите в играта: Класове -- Умения -- Таланти -- Итемизация -- Валута -- Ендгейм
QRD:

- 5 класа при рилийз
- max lvl 40, като левелването ще е значително бавно спрямо това от D3
- експанжъните ще вдигат max lvl-a

- Skill tree по-подобно на това от Diablo 2, отколкото 3, макар и не точно същото, защото отделните скилове ще имат свои си отделни max levels and such.
* Вече няма Stat Points, а ще има Passive Talents, със свои си левели и prerequisites, подобно на Path of Exile.
- НЯМА ДА ИМА РЕСПЕК - тук подозирам че може и да става дума за грешка в комуникацията; Това не мога да го допусна, не защото самият аз го желая или ми пука толкова за него, а просто защото е нещо което напоследък е едва ли не задължително за такъв тип игри.

- типовете и класовете предмети няма да са особено различни от това което вече познаваме от поредицата (напълно очаквано тбх)
- руните ще са на принципа Condition -> Effect. Тоест една руна съдържа условие за задействането на останалите сокетнати руни в предмета. Ще има и Runewords.

- микротранзакции тип Path of Exile, предоставяйки ти повече място в сандъка или ефекти/козметики.
NO P2W !!!

- max party size: 4 , но ще са налични т.нар. WORLD EVENTS, които ще са масовки тип WoW.
- Ще има PVP, предполагаемо още на рилийз.* Уточнение за Stat Points --- знае се че ще са нещо което няма да се избира/левелва от самия играч както е в D2 и, посредством Paragon системата, и в 3;
Това дали ще ги има или няма изобщо е вече отделен въпрос, по който не мога да внеса светлина. Ако някой е разбрал нещо отнякъде, да казва! :)

___________________________________
Ashkenazi написа:
Маце Борко написа:
Понеже Волтажа се оказа ПРАВ, а аз го обвиних във филмарство...

Неееее??? Сериозно??? Аз да съм... ПРАВ ??? :D


Профил

Аватар
Регистриран на:
13 Дек 2003 12:57
Мнения: 5082
Заглавие: Re: Diablo IV
Публикувано на: 05 Ное 2019 09:04


Още gameplay:


___________________________________
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!


Профил

Аватар
Регистриран на:
13 Дек 2003 12:57
Мнения: 5082
Заглавие: Re: Diablo IV
Публикувано на: 05 Ное 2019 09:29


За respec - мисля, че няма да има respec на skill-овете защото, доколкото разбрах, е възможно в последствие играчът да събере достатъчно skill points, за да max-не всичко. Това няма да е лесно, тъй като тези skill point-ове ще се събират от рядък drop в света, а не просто от level up-ване. Така че на практика имаш skill up-ване с бързо темпо до достигане на level лимита и след това имаш допълнителни skill point-ове, които се намират бавно и мъчително. Не знам какъв ще е смисълът от това ако не можеш да си reset-неш талантите обаче.

Иначе от gameplay-а играта изглежда доста интересна. Битките и физичния engine изглеждат много добре. Skill-овете изглеждат достатъчно разнообразни и интересни. Талантите са малко базови, но на този етап това може да се очаква.

За open world-а съм леко раздовен - от една страна е статичен, а не случайно генериран, от друга страна изглежда толкова голям, че въобще може да не ти пука за него. Надявам се да можеш да изключиш shared world елемента на играта дори след кампанията, не толкова за мен, колкото за хората, които предпочитат да играят изцяло solo без да им се месят.

Итемизацията - някои хора казват, че им идва прекалено базова с attack и defense разделени така, според мен това не е толкова важно. Самите допълнителни ефекти на item-ите изгелждат добре и се радвам, че се връщат item-ите, които вдигат level на skill-овете и в същото време че skill руните тип Diablo 3 се връщат като item-и. Rune Word-овете в този им вид са много предлагат добра кустомизация и ще е интересно да се види как ще се развият в бъдеще.

___________________________________
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!


Профил

Аватар
Регистриран на:
22 Май 2003 15:54
Мнения: 18520
Заглавие: Re: Diablo IV
Публикувано на: 05 Ное 2019 16:37


И сега е време за моето лично мнение и излияние по всичко това...


Напук на скептицизма на адски много хора (сред които и аз) породен от провала от миналогодишния Близкон, както и предишното издание на франчайза Диабло, поне в първоначалния му вид, тази година Blizzard везха че доставиха по възможно най-задоволяващия и приятно изненадващ начин!


Да видим сега...1) Най-доброто CGI правено някога за целите на филмче в компютърна игра. Точка.

2) Още в момента на обявяването на играта вече има готово ДЕМО за игра !!! Това определено е новост за Близърд.

3) Gritty, grim and raw, като Path of Exile пренесено в света на Вещера, с елементи на Grim Dawn. :D

4) Изключително привлекателен, обширен и мащабен мрачен свят, който се чувства ЖИВ и ОТКЛИКВАЩ, сякаш пулсираш в унисон с действията на изследване и екшън на героя ти.

5) Прилично напреднало ниво на разработка на играта... или поне така изглежда.

6) Напълно нова система от скилове, инвентар/предмети и таланти в сравнение с това с което сме запознати от предишните заглавия във франчайза.

7) Използвали са гласа на Beric Dondarrion за героя от синематика който.... прилича на Beric Dondarrion :lol: Поне на мен ми приличат, не знам за вас. Може и да не е той. :DЗа мен всичко това само по себе си дори само ей така вещае огромен оптимизъм, поне от страна на моя милост.


А вече навлизайки в по-подробен анализ звучи дори ОЩЕ по-хубаво:
(точка по точка, съответстващо на горните)

1) Продължаващо старание и професионализъм от страна на Близърд да са винаги на гребена на вълната на технологичния прогрес.
Като разбира се се подразбира че това ще бъде балансирано с максимална оптимизация за не-така богопомазаните в компютърната си конфигурация.
Това е първият синематик на Близърд от "Hell, it's about time!" (SC2) насам, който ме нахайпва по такъв силен начин. По-специално комбинацията му с геймплей синематика, къде оня дядката се изповядва за сънищата пред гроба: "Hell is coming, brother. Hell is coming."
FFUUUUUUCK YEAAAAHHH !!! :bowdown: :bowdown: :bowdown:

2) Освен че както вече казах е новост за Близърд, същевременно с това е и доста мощен жест към феновете, които останаха разочаровани от миналогодишното диабло-фиаско.

3) за това - по натам

4) Това е първата игра на Близърд, която сякаш... усещаш. И то дори само като зрител, без ти самият да играеш.
Всичкото екшън, което се наблюдава на екрана е нещо, което не просто наблюдаваш, а сякаш УЧАСТВАШ В НЕГО.

И, не, това няма нищо общо с откъслечните скрийн-шейкове или флаш ефекти, макар че и те са благинка ---
--- просто има някаква много премерена флуидност и... мазност (която все пак не е пошлата роботска флуидност на starcraft 2 например) в цялото протичане на действието на екрана, която наистина те вкарва много мазно във филма. :D

5) По този въпрос за това в колко напреднал стадий изглежда играта... Да ви кажа, все още съм на етап "бе... нещо прекалено добре изглежда за да е истина...".

Наречете го както искате - елементарна скептичност; изградена през годините предпазливост за всякакъв род гръмки обещания, ОСОБЕНО пък от страна на Blizzard; просто някакво вътрешно чувство/инстинкт... все едно. Но... абе, тука има нещо...
Например не бих се учудил ако тези уж-демота налични на място са били всъщност pre-рендирани филмчета/клипчета, които подставените лица само да се "преструват" че играят.

Звучи ултра-конспиративно, знам, но иначе не мога да си представя как играта ще е в толкова напреднал стадий на разработка, освен ако не е била започната преди едно поне ТРИ години което беше период когато Diablo 3 все още се радваше на изключително активна поддръжка, постоянно обновяване и все така космически мащаб на player base-a.
Демек период, в който изобщо е нямало дори необходимост от сикуъл, покрай все още изключителната прясност, популярност и качество на настоящия инсталмент.

Ако сравните периода от време, който беше необходим на другите класически франчайзи на Близърд да получат дори обявяване на сикуъл, с това колко бързо Диабло 4 вече уж има "играемо демо", определено срокът е доста различен.

Има нещо... :|

6) Нямам какво повече да кажа -- личи си че искат да пробват нещо ново, различно от това което вече ни е до болка познато и втръснало, и това може само да ни радва. :)
Това че са крадвали къде от Path of Exile, къде от Grim Dawn, къде от някъде другаде, не ми е никакъв проблем, тъй като вече сме им свикнали на тези изпълнения на всички големи компании, да гепват кой откъдето свари. :lol:
Виж, ще е проблем само ако наистина всичко е мот-а-мо с гореспоменатите извори на вдъхновение и няма дори капчица оригиналност. Но аз съм сигурен че ще има такава, и бих играл играта ако ще да е само заради Lore-a, дори и да не стигам до стотици часове грайндене. :)

7) Добре бе, само на мен ли ми прилича адски много? :D

___________________________________
Ashkenazi написа:
Маце Борко написа:
Понеже Волтажа се оказа ПРАВ, а аз го обвиних във филмарство...

Неееее??? Сериозно??? Аз да съм... ПРАВ ??? :D


Профил

Аватар
Регистриран на:
22 Май 2003 15:54
Мнения: 18520
Заглавие: Re: Diablo IV
Публикувано на: 07 Ное 2019 13:51


Още един лийк, включващ информация за останалите 2 класа, които ще фигурират при рилийз, както и това че е имало планове за D2: Remastered, които обаче са били изоставени:___________________________________
Ashkenazi написа:
Маце Борко написа:
Понеже Волтажа се оказа ПРАВ, а аз го обвиних във филмарство...

Неееее??? Сериозно??? Аз да съм... ПРАВ ??? :D


Профил

Горд Пролетарий
Аватар
Регистриран на:
22 Фев 2012 13:46
Мнения: 6321
В момента играе: Serious Sam
Заглавие: Re: Diablo IV
Публикувано на: 07 Ное 2019 16:49


Логично е да му дръпнат шалтера. Нито на StarCraft, нито на WarCraft им предстояха продължения, Blizz искат вниманието да е насочено към четвъртата част, а не към двойката.

___________________________________
¯\_(ツ)_/ ¯


Профил Skype

Цар
Аватар
Online Онлайн
Регистриран на:
18 Ное 2001 08:24
Мнения: 7883
Местоположение: Тилбург, Нидерландия
Заглавие: Re: Diablo IV
Публикувано на: 08 Ное 2019 09:40


Пфф, релийс Q4 2020 - Q1 2021 ме хайпна определено. :arrow:

___________________________________
QVOD·EST·INFERIVS·EST·SICVT·QVOD·EST·SVPERIVS·ET·QVOD·EST·SVPERIVS·EST·SICVT·QVOD·EST·INFERIVS


Профил Skype

Аватар
Регистриран на:
22 Май 2003 15:54
Мнения: 18520
Заглавие: Re: Diablo IV
Публикувано на: 09 Ное 2019 15:41


Смея да се похваля с изцяло лично мое откритие свързано със "скрити послания" в речта на дядката от геймплей трейлъра:

Image


оооо даааа!!! :D

___________________________________
Ashkenazi написа:
Маце Борко написа:
Понеже Волтажа се оказа ПРАВ, а аз го обвиних във филмарство...

Неееее??? Сериозно??? Аз да съм... ПРАВ ??? :D


Профил

Аватар
Регистриран на:
21 Мар 2002 19:51
Мнения: 10039
Местоположение: София
Заглавие: Re: Diablo IV
Публикувано на: 09 Ное 2019 23:24


Нямам търпение да съм отново на някое релийс парти в рок заведение и да е фрашкано с нърдове, които да си заминат от заведението около 2 секунди след като са им дали приордъра и да останем само ние. Спокойно да изпием коктейлите си (хелт, мана и реджувенейшън поушъни) и след това да отидем на по-оживено място. После да се приберем и да си легнем. А на сутринта да чета 3 милиона поста, в които хората заплашват да се самоубият, защото цялата нощ не са успели да се логнат в сървърите :lol: После за експанжъна пак същото :lol: :lol: :lol:

___________________________________
Гипчо ( ◕ Y ◕ )


Профил

Аватар
Регистриран на:
22 Май 2003 15:54
Мнения: 18520
Заглавие: Re: Diablo IV
Публикувано на: 23 Ное 2019 03:05


тука макло ОС да фкарам ас:

Image


:D :D :D


да, наистина е OC. :)

___________________________________
Ashkenazi написа:
Маце Борко написа:
Понеже Волтажа се оказа ПРАВ, а аз го обвиних във филмарство...

Неееее??? Сериозно??? Аз да съм... ПРАВ ??? :D


Профил

Аватар
Регистриран на:
22 Май 2003 15:54
Мнения: 18520
Заглавие: Re: Diablo IV
Публикувано на: 23 Ное 2019 21:33


^ ахаха баннаха ме от /pol/ заради този пост. :D :D :D

guess I've struck a nerve... ;]

___________________________________
Ashkenazi написа:
Маце Борко написа:
Понеже Волтажа се оказа ПРАВ, а аз го обвиних във филмарство...

Неееее??? Сериозно??? Аз да съм... ПРАВ ??? :D


Профил

Аватар
Регистриран на:
30 Мар 2009 20:04
Мнения: 1350
Местоположение: София
В момента играе: Квот фана
Заглавие: Re: Diablo IV
Публикувано на: 26 Ное 2019 17:22


Нямам намерение да я играя, щото тоя франчайз тотално го извратиха, но пък това, което показаха на Близкона беше доста по-добре от Диабло 3.
Също така мисля, че играта няма да излезе преди 2022ра. Когато обявиха Диабло 3 на времето минаха 4 години преди реално да излезе играта.

Та времето ще покаже кое-как.

___________________________________
жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака
...master freakout...
...the world is full of shit...


Профил

Аватар
Регистриран на:
22 Май 2003 15:54
Мнения: 18520
Заглавие: Re: Diablo IV
Публикувано на: 05 Мар 2020 12:25


DIABLO IV QUARTERLY UPDATE—FEBRUARY 2020

Бая старание вкарват Близ в дежурното ъпдейтване по прогреса на играта, комуникацията с фенове и като цяло предоставянето на информация.

___________________________________
Ashkenazi написа:
Маце Борко написа:
Понеже Волтажа се оказа ПРАВ, а аз го обвиних във филмарство...

Неееее??? Сериозно??? Аз да съм... ПРАВ ??? :D


Профил

Аватар
Регистриран на:
22 Май 2003 15:54
Мнения: 18520
Заглавие: Re: Diablo IV
Публикувано на: 06 Мар 2020 18:21


Според едно птиченце: Затворена бета до три месеца.

Но не сте го чули от мен.

Всъщност не сте го чули изобщо.

ОК?

Аре. :arrow: :arrow: :arrow:

___________________________________
Ashkenazi написа:
Маце Борко написа:
Понеже Волтажа се оказа ПРАВ, а аз го обвиних във филмарство...

Неееее??? Сериозно??? Аз да съм... ПРАВ ??? :D


Профил

Аватар
Регистриран на:
22 Май 2003 15:54
Мнения: 18520
Заглавие: Re: Diablo IV
Публикувано на: 31 Мар 2020 05:38


Малко топ бантз:

Image


:D :D :D

___________________________________
Ashkenazi написа:
Маце Борко написа:
Понеже Волтажа се оказа ПРАВ, а аз го обвиних във филмарство...

Неееее??? Сериозно??? Аз да съм... ПРАВ ??? :D


Профил

Аватар
Регистриран на:
22 Май 2003 15:54
Мнения: 18520
Заглавие: Re: Diablo IV
Публикувано на: 22 Май 2020 19:50


Нещо което бях пропуснал, но за който пропуск не съдя/обвинявам себе си, тъй като наистина инфото изобщо не беше широко оповестено.Blizzard's Diablo and Overwatch are getting animated series

Цитат:
Blizzard's Diablo and Overwatch are getting animated series


Activision Blizzard's cult video game Diablo is being adapted into an anime series for Netflix, while esports favorite Overwatch is being made into an animated series. The news, reported Monday by CNET sister site GameSpot, was revealed through the LinkedIn profile of Nick van Dyk, president of Activision Blizzard Studios.

"Executive producer of Diablo, a TV adaptation of Blizzard Entertainment's IP, rendered in anime style. The show is currently in pre-production for distribution worldwide through Netflix," van Dyk's experience description on LinkedIn says. "With my creative partner, developed and sold an animated series based Blizzard's Overwatch franchise."
Wow! :o


Да си призная, най-вероятно не бих го гледал.
Просто не мисля че баш Diablo е нещо адекватно репрезентируемо в телевизионната медия, била тя късо- или дълго- метражна такава.
Нека си сЕди като играта, която всички обожаваме; филм не и трЕба! :)

п.п. виж, за Warcraft и Starcraft вече е различно. :)

___________________________________
Ashkenazi написа:
Маце Борко написа:
Понеже Волтажа се оказа ПРАВ, а аз го обвиних във филмарство...

Неееее??? Сериозно??? Аз да съм... ПРАВ ??? :D


Профил

Аватар
Регистриран на:
30 Ное 2006 13:02
Мнения: 8107
Местоположение: Yuggoth
Заглавие: Re: Diablo IV
Публикувано на: 04 Юни 2020 06:13


https://youtu.be/xgeRjVpx3xw

https://youtu.be/FBVmTEjl_ks

Две ''нови'' клипчета, въпреки че показват същите неща като от демото от близзкон.

___________________________________
джумерки


Профил Skype WWW

Аватар
Регистриран на:
13 Дек 2003 12:57
Мнения: 5082
Заглавие: Re: Diablo IV
Публикувано на: 04 Юни 2020 09:29


Не са нови, crop-нати са от stream-ове от миналия Blizzcon.

___________________________________
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!


Профил

Аватар
Регистриран на:
30 Ное 2006 13:02
Мнения: 8107
Местоположение: Yuggoth
Заглавие: Re: Diablo IV
Публикувано на: 04 Юни 2020 10:18


Да, аз може би не помня баш - или не съм гледал всичко внимателно преди, но не помня да са ни показвали така дървото с уменията.

Ениуей, от тогава обещаха да променят доста неща, така че ...

___________________________________
джумерки


Профил Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:
 
Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com