| Автор |
Съобщение |
Telba
|
 |
В момента играе: World Of Warcraft
|
|
|
Заглавие: Re: Какво бихте направили с 2 542 лева? Публикувано на: 09 Фев 2010 01:14
1300 Евро... Ще прекарам повече време в Япония от заплануваното. 
|
|
 |
ass
|
 |
|
|
|
Заглавие: Re: Какво бихте направили с 2 542 лева? Публикувано на: 09 Фев 2010 08:44
бих си платил дълговете...
___________________________________ ONE WAY TO HELL I'M DRIVING
|
|
|
|
 |
Squiz
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
|
Заглавие: Re: Какво бихте направили с 2 542 лева? Публикувано на: 09 Фев 2010 10:10
Pennуwise написа: в биад ма Е за 2542лв в БИАД може да си купиш 20 бутилки уиски или 12 бутилки черно джони.Не че нещо, ама за да ги изпиеш за 5-6 вечери трябва да черпиш всичките си приятели.Което не, че е лошо...Но 5 вечери си е прекалено Аз лично в момента бих 1.Си купил акумулатор - 140лв 2.Обслужил напълно колата - 400лв 3.Бих си купил нов гюрук - ~ 1000лв 4.Бих направил КАСКО - 400лв 5.Бих си платил таксата за университета - 236лв Остават 300лв за БИАД или за дрехи 
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
denik
|
 |
|
|
|
Заглавие: Re: Какво бихте направили с 2 542 лева? Публикувано на: 09 Фев 2010 11:52
Скуиз и аз в колата бих ги вложил - за нова врата, преден калник, китване и пълно пребоядисване 
___________________________________ Все агенти сме.
|
|
|
|
 |
Lich King
|
 |
В момента играе: Disciples 2, AvP 1
|
|
|
Заглавие: Re: Какво бихте направили с 2 542 лева? Публикувано на: 09 Фев 2010 12:00
Ти направо в нова кола ги вложи  И аз сега това лято ще видя за немско жигули 318ис 
___________________________________ a.k.a Frosty от време оно
|
|
|
|
 |
Duke
|
 |
В момента играе: не
|
|
|
Заглавие: Re: Какво бихте направили с 2 542 лева? Публикувано на: 09 Фев 2010 12:27
Веднага си купувам един Nikon D90 и две лещи.
___________________________________ Heaven help me For the way I am Save me from These evil deeds Before I get them done I know tomorrow brings The consequence at hand But I keep livin' this day like The next will never come
|
|
|
|
 |
WidowmakeR
|
 |
В момента играе: Dragon Age
|
|
|
Заглавие: Re: Какво бихте направили с 2 542 лева? Публикувано на: 09 Фев 2010 12:30
Ще си ги завра отзад!
___________________________________ Светът различен е след всеки нов порой.
|
|
|
|
 |
Wannabe
|
 |
|
|
|
Заглавие: Re: Какво бихте направили с 2 542 лева? Публикувано на: 09 Фев 2010 12:37
Еми аз бих ги инвестирал в нещо,а единственото в което може да се инвестира такава сума е образование,тъй че бих се записал за един курс за .NET Framework примерно,останалото за общежитие да кажем
|
|
|
|
 |
Intercessia
|
 |
|
|
|
Заглавие: Re: Какво бихте направили с 2 542 лева? Публикувано на: 09 Фев 2010 14:15
Pennуwise написа: в биад ма ако иде с майка ти може и по-скъпо да му излезе, да
|
|
|
|
 |
Captain Hero
|
 |
В момента играе: Футбол
|
|
|
Заглавие: Re: Какво бихте направили с 2 542 лева? Публикувано на: 09 Фев 2010 14:52
Pennуwise написа: в биад ма Аве ей, нема да й говориш на "ма", да не си докараш на главата гнева на боговете, щото тя е под егидата на "МЕЧА" CORP. Ltd. Inc. AД ЕООД ЕТ, и ше го БАРАШ. Ръзбириш'и? И ей, нема да разпраате колко малко били теа пари, докат' не пораснете и не видите за колко време се изработват Ша ядете дедовия, ей!
___________________________________ OPEN YOUR EYES I SEE YOUR EYES ARE OPEN
Always, I wanna be with you and make believe with you, and live in harmony HARMONY OH LOVE
Все агенти сме.
|
|
|
|
 |
Wannabe
|
 |
|
|
|
Заглавие: Re: Какво бихте направили с 2 542 лева? Публикувано на: 09 Фев 2010 15:11
Spoonkiller написа: И ей, нема да разпраате колко малко били теа пари, докат' не пораснете и не видите за колко време се изработват Е кой е казал, че са малко?Освен warbringer с малоумната изцепка, че стигали единствено за 5 вечери в някои бар...
|
|
|
|
 |
|
|
|
Заглавие: Re: Какво бихте направили с 2 542 лева? Публикувано на: 09 Фев 2010 15:17
|
|
|
|
 |
AcTivE
|
 |
|
|
|
Заглавие: Re: Какво бихте направили с 2 542 лева? Публикувано на: 09 Фев 2010 15:30
Ако съм в момент, в който мога да си позволя разхищаване бих си направил басейн на вилата или бих поканил някоя свърх добра мадама на едноседмична екскурзия на някоя екзотична дистианция. Ако съм в криза бих ги инвестирал в нещо по-сериозно, което да ми носи доход. В момента дори имам няколко бизнес идеи и изчаквам един малко по-сериозен капитал от този, за да се опитам да ги развия. Иначе Ерик е прав - това не са малка сума пари, която един пълнолетен и отговорен човек може да пръсне на вятъра, макар че както е казано "всяка жаба да си знае гьола" - имам колеги, които подобна четирицифрена сума профукват за около седмица единствено за нощен живот и разхищения. Тук по-скоро говорим за повече за някаква условност в дереджето на индивида, а не толкова за универсални варианти и идеи. Аз бих те посъветвал да го обърнеш в някоя стабилна валута и да ги повериш на надеждна банка - никога не се знае за какво ще ти потрябват в бъдеще, а че ще ти потрябват - това е 100% сигурно. Я кажи - на Еврофутбол ли ги чукна или баба ти е ударила добрата пенсия? Щото ако ги беше изработил, със сигурност щеше да знаеш какво да ги правиш 
___________________________________ "Тhe Undreaming is Unchained"
|
|
|
|
 |
|
|
|
Заглавие: Re: Какво бихте направили с 2 542 лева? Публикувано на: 09 Фев 2010 15:45
Vermic написа: В тежки времена на криза пари не се харчат.Може да се инвестират в неща като кола апартамент но не и да се харчат. И да си купи НОСОРОГ ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
dismissed написа: 6iban pederas q umri ot 4uma gaden grozen tup travestit mri ot 4uma be nedugav homoseksualist lainovoz ti umrat decata vuv rucete malumen pumiar mri ot 4uma be da te hvane gonoreq vuv guza da nemoje da sere6 cql jivot da umre6 ot zapek pumiar.
|
|
|
|
 |
|
|
|
Заглавие: Re: Какво бихте направили с 2 542 лева? Публикувано на: 09 Фев 2010 15:58
Главният въпрос, който трябва да си зададеш в момента, трябва да бъде дали изобщо има нужда да ги харчиш на първо време  Например, ако вярваш в максимата "пари при пари отиват", тогава би гледал на себе си като на магнит за парите, а не средство за бързо отърваване от тях 
|
|
|
|
 |
Squiz
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
|
Заглавие: Re: Какво бихте направили с 2 542 лева? Публикувано на: 09 Фев 2010 16:10
Инвестицията е добра идея, но като цяло парите се на кой знае колко и трябва да имаш много ясна представа как да ги похарчиш, защото допълнителни разходи прекалено често изникват...  На мен лично ми трябват около 3000лв за едната ми идея, но нямам и 10 в момента 
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
Хърфордиан
|
 |
В момента играе: Дзверене в монитор.
|
|
|
Заглавие: Re: Какво бихте направили с 2 542 лева? Публикувано на: 09 Фев 2010 16:52
Bushmills. Едит: Хърф имаше впредвид "Една бутикла, остналото не е важно".
___________________________________ От Fa имат рекламни ЦИЦИ!
|
|
|
|
 |
Captain Hero
|
 |
В момента играе: Футбол
|
|
|
Заглавие: Re: Какво бихте направили с 2 542 лева? Публикувано на: 09 Фев 2010 19:44
Wannabe написа: Spoonkiller написа: И ей, нема да разпраате колко малко били теа пари, докат' не пораснете и не видите за колко време се изработват Е кой е казал, че са малко?Освен warbringer с малоумната изцепка, че стигали единствено за 5 вечери в някои бар... Ми не знам, не съм чел темата. Даже не съм чел и той какво е казал. От толко цъкане на Mass Effect 2 нямам време за вас! Дръжте си реалността, аз си имам Шепърд. И го любя ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ OPEN YOUR EYES I SEE YOUR EYES ARE OPEN
Always, I wanna be with you and make believe with you, and live in harmony HARMONY OH LOVE
Все агенти сме.
|
|
|
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
|
Заглавие: Re: Какво бихте направили с 2 542 лева? Публикувано на: 09 Фев 2010 19:57
Ще си спретна Fear and Loathing вечер с Omega-x ^^
и КУРВИ !
___________________________________ ^^
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
 |
|
|
|
Заглавие: Re: Какво бихте направили с 2 542 лева? Публикувано на: 09 Фев 2010 20:11
Одобрявам!
___________________________________ Все агенти сме
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|