facebook facebook
 
 
 
   
 
Xperia E5: стилен дизайн и производителност
01.06.2016 | автор:


Вносител:

сайт на продукта »

Sony Mobile Communications днес представи Xperia E5 – забавен и лесен за използване смартфон с високотехнологичните камера технологии и производителност от Sony на достъпна цена.

“Xperia E5 е устройство без компромиси в смартфон възможностите, които предлага, в този пазарен сегмент“, каза Тсутому Сато, директор Продуктов маркетинг в Sony Mobile Communications.

„Това е перфектният телефон за тези, които търсят достъпно устройство, осигуряващо висока производителност, камера технологии и дизайн, присъщи по-често на мобилните устройства от най-висок клас“.

Производителност, на която може да се разчита, с три елемента, осигуряващи мощта да правиш много повече – бърз процесор, голям капацитет на паметта и до два дни живот на батерията

Основна причина за впечатляващата производителност и мощ на устройството е процесорът MediaTek MT6735. Неговата високо-технологична четириядрена платформа, поддържаща 4G LTE, осигурява внушително и завладяващо мултимедийно, гейминг и мобилно интернет изживяване.

Свалянето и съхраняването на съдържание също е направено много лесно с разширяващата се до 200GB с microSD карта памет, предоставяща възможност за съхраняване на важни приложения, музика, снимки и игри.

Xperia E5 не само прави снимането със смартфон лесно, но и 13МР задна и 5МР предна камери разпознават какво и къде заснемате. Автоматичното разпознаване на сцената (Auto Scene Recognition) анализира условията и дали правите снимка на страхотно ястие или селфи, и съответно адаптира настройките за създаването на висококачествени кадри. А с допълнителната опция за HDR вече можете да сте сигурни, че ще разглеждате ясни и завладяващи изображения на 5” HD екран. 

напиши коментар
 
ПРОДУКТ НА СЕДМИЦАТА  

AOC представи новия монитор AG273QX

ОЩЕ телефони
Huawei Mate 10 Pro покори CES 2018 42
Huawei Mate 10 Pro: AI на помощ 25
GSM зарядно устройство за колело 19
iPhone 7 и iPhone 7 Plus вече в Мтел 16
Lenovo K6 и Lenovo K6 Note 15
Samsung Galaxy А3 и А5 2017 дебютират у нас 13
Galaxy S8 и S8+ приордъри във Виваком 13
Смартфон: Nokia N78 13
Huawei Honor 8 lite вече у нас 13
Телефон: Sony Ericsson W350 13