facebook facebook
 
 
ИГРИ » PS4
 
   
 
World's Scariest Police Chases
Ревю | 06.11.2001 | автор: Ивелин Иванов


оценка:
Производител:
UDS
Издател:
Activision
Жанр:
Състезание, Екшън
Платформа:
PS4

плюсове

Кооперативният режим на игра за двама души

Престрелките в движение

13 различни превозни средства (включително автобус)

минуси

Полицейските коли са твърде "чупливи"

Лошите" в играта са твърде предвидими

Липсва история

Направо не е за вярване, че мина толкова време преди някой да опита да се възползва от печелившата формула на Driver. Обикновено на това му се вика плагиатство. И все пак рядко, много рядко, фокусът се получава

Идеята - : І

Всъщност World's Scariest Police Chases е ТВ шоу на Fox, което представлява нещо като "стражари и апаши" на живо, само че този път всичко е съвсем, ама съвсем наистина. В играта ви се пада ролята на патрулиращо ченге, което трябва да разкаже играта на "престъпните елементи", било то като ги размаже от блъскане или като ги направи на решето с огнестрелна канонада. Не е точно свръхоригинално, но пък и не е чак толкова зле.

Екшън - : )

Наречете ме еретик, но според мен екшънът в World's Scariest Police Chases е по-здрав дори от този в Driver 2. Дали заради фактът, че този път е добавена и стрелба (без да се слиза от колата) или пък защото темпото е доста по-забързано, това не знам. Колкото до стрелбата - на ваше разположение са от пистолети през "помпи" и автомати, та чак до гранатомети. Точно така - гранатомети! Как иначе бихте могли да спрете танк?! Но нека не издаваме твърде много от играта.

Градът - : )

Отново в сравнение с Driver моите симпатии определено са на страната на World's Scariest Police Chases. Излишно е да споменавам, че в тази игра няма и помен от скучните до влудяване правоъгълни улици на първия Driver. Но това е само началото. UDS здраво са се потрудили, за да направят града "непредсказуем". Тъкмо когато си помислиш, че си налучкал логиката на нивата, следва нещо ново и изненадващо. Паркове, автомобилни гаражи, мостове, стълбища, подлези и какво ли още не - екшънът е гарантиран!

Управление - : І

Няма какво да се лъжем - World's Scariest Police Chases не е Gran Turismo. Ще рече, че полицейските автомобили се държат сравнително убедително на пътя, без да впечатляват с бог знае какъв реализъм. Освен това бих поспорил дали всеки път, когато колата ви излети във въздуха, би трябвало да се приземявате кажи речи на предна броня. С малко повече старание в тази посока играта можеше наистина да се превърне в нещо "много специално", въпреки че и така не е за изхвърляне.

Графика - : )

Ще го кажа много тихо и само веднъж - World's Scariest Police Chases изглежда дори по-добре от Driver. И ако това си е отново лично мое и твърде спорно мнение, то едно поне е сигурно - в WSPC сградите не изникват от нищото, едва след като се приближите достатъчно до тях. Освен това самите нива изглеждат по-детайлни и някак по-истински.

Повреди - : (

Едно от малкото неща, които ме издразниха сериозно в играта. Няколко чуквания тук и там и вашият свръхустойчив police cruiser заприличва на експонат от автомобилно гробище. Увиснали брони, бълващ черен дим двигател, потрошени стъкла. Не знам... Не карам кола, което означава, че не се и блъскам кой знае колко често. Може би в реалния свят, колите са точно толкова крехки. Но когато става въпрос за игра, всеки очаква малко по-сериозен имунитет срещу житейските несгоди. Така или иначе след втората или третата мисия това най-вероятно ще престане да ви прави впечатление. 

напиши коментар
 
ОЩЕ ИГРИ ОТ ЖАНРА
Forza Horizon 2 -PC MANIA 2.0. 19
Need for Speed 6
Pure (PS3 X360)
Harley Davidson Motorcycles: Race to the Rall
ATV Offroad Fury 4
TOCA Race Driver
Gran Turismo 3
MTX: Mototrax
R Racing Evolution
Burnout 3