Watch Dogs 2 безплатна по време на Ubisoft Forward

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Ubisoft са приготвили още една изненада за своето лятно онлайн гейм изложение Ubisoft Forward – Watch Dogs 2 ще бъде безплатна за придобиване, но в рамките на събитието (подобно на офертите на Epic Games).

Шоуто започва в неделя, 12-ти юли, от 21:00 ч. българско време, с pre-show стрийм, по време на който ще получим геймплей от новата Trackmania, новини за Ghost Reckon: Breakpoint и Just Dance 2020, както и по-дълбок поглед върху easteregg-овете в The Division 2.

Основната част от шоуто ще започне час по-късно и по време на него ще видим нови детайли за Assassin’s Creed: Valhalla, Watch Dogst: Legion, Hyper Scape, както и "няколко изненади". Много хора се надяват за Far Cry 6 и Splinter Cell да са част от тези изненади. Освен това в тази категория може да са и други заглавия като Skull and Bones, Gods & Monsters (за която се очаква да се появи с ново име), Rainbow Six Quarantine и Beyond Good & Evil 2. В края на шоуто пък ще има post-show стрийм, който ще постави допълнителен акцент върху Assassin’s Creed Valhalla и батъл роял играта на Ubisoft – Hyper Scape.

Ако между временно се впишете в своя Uplay акаунт, по времето между pre-show излъчването и края на основната конференция – ще можете да заявите безплатно копие на Watch Dogs 2.