facebook facebook
 
 
 
   
 
Volume II: Book 7: Leaves of Lorien излезе!
01.04.2009

Най-накрая, след близо двуседмично забавяне, и европейските играчи получиха достъп до новото съдържание във Volume II: Book 7: Leaves of Lorien – първият мащабен и напълно безплатен ъпдейт за The Lord of the Rings Online: Mines of Moria. Сървърите са онлайн, а всички играчи ще могат да се възползват от следните ключови промени и нововъведения:

- Лотлориен в цялата си прелест, допълнена с местностите на изток от Нимродел и на запад от Андуин. Достъпът до това място обаче е забранен за онези от вас, които не са спечелили доверието на галадримите.

Елфите от Лотлориен са вече и фракция, към която ще може да трупате репутация, като сред наградите е и един от най-хубавите им жребци.

- Преструктуриране на някои от първите куестове в играта; нови пътища за пътуване между селищата; много нови куестове в Еред Луин.

- Quest Guide – макар и все още да е бета версия, той ще ви направлява по време на куестването и ще ви показва приблизително къде трябва да отидете, за да изпълните задачата си. Изключен е по подразбиране.

- По-бърз левелинг - Намалено е количеството експириънс, което ви е необходимо, за да развиете герой от 1 до 60 ниво.

- Нов рейд за 12 души с едно чудовище (lair raid), който ще изпълнява ролята на подготвителна битка преди тази с The Watcher. Сред дроповете от гигантската костенурка, свряла се в The Waterworks, ще бъдат легендарни оръжия и предмети от втората епоха.

- Шест крафтинг инстанции, предвидени за един играч – по две за prospecting, forestry и scholar професиите. Те ще ви улеснят при събирането на ресурси. Може да ги изигравате всеки ден.

- Битката с The Watcher е променена. Сега кръвта на боса е намалена значително, но за сметка на това Vile Fury е вече 60 ниво corruption. Когато го убиете, ще откриете и още един сандък, освен основния.

Това, разбира се, не е всичко. Пълният списък ще откриете тук

напиши коментар
 


153 мнения
профил »
marinkov каза на 02.04.2009, 15:32 ч. :

Радвам се, че отразявате новината :)
Най-сетне ще видим Галадриел и величествената елфическа гора а:)

318 мнения
профил »
Владо Тодоров каза на 02.04.2009, 15:37 ч. :

Да, най-накрая ще можем да влезем в Лориен и да си устроим по-продължителна от Book 6 аудиенция с лейди Галадриел. Само дето много бавно тегля ъпдейта. Явно ще трябва да почакам поне още 1 час. :(

153 мнения
профил »
marinkov каза на 02.04.2009, 19:47 ч. :

Абе мани, аз от 16:30 го тегля, а сега е 22:46 и ми остават около 500 файла :((

318 мнения
профил »
Владо Тодоров каза на 02.04.2009, 20:37 ч. :

Страхотно място... Нямам думи... Мислех, че след Ломидол няма да има по-готина територия, но тази... Само дето е фраш с хора и има яко лаг.
напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
The Lord of the Rings Online: Mines of Moria

новини:
Скоро ще стане един месец, откакто Lord of the Rings Online стана free to play за жителите на Северна Америка. Кога ще се възползват и свободните хора в Европа?
Turbine обявиха, че дигиталният експанжън за The Lord of the Rings Online ще струва точно 19.99 долара. Скоро можем да очакваме допълнителна информация.
Turbine обявиха нов дигитален експанжън за The Lord of the Rings Online! Развийте героите си до 65-то ниво, посетете Мраколес и нападнете Дол Гулдур! И още!

Ревю:
Един почти перфектен експанжън, който ще ви отведе в подземието, вдъхновило всички останали - Мория! MMORPG, което по нищо не отстъпва на World of WarCraft.

Превю:
„Много различен от всичко, което хората са виждали досега”. Така Джеф Стийфъл, изпълнителният продуцент на The Lord of the Rings Online, описва Mines of Moria.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122