facebook facebook
 
 
ИГРИ » PC
 
   
 
Tough Trucks: Modified Monsters
Ревю | 14.08.2003 | автор: Асен Георгиев


оценка:
Производител:
BugBear
Издател:
Activision
Жанр:
Симулатор
Платформа:
PC
сайт на играта »

Какво ли не правят хората за пари? Наскоро четох в пресата за случай, в който български студент продава използвани прашки по интернет. Това се оказало доста доходен бизнес. :) Първото нещо, което трябва да направиш, за да спечелиш пари, е да се ориентираш по най-добрия възможен начин с какво точно смяташ да се занимаваш. Намериш ли подходящата ниша (особено ако предлагаш нещо ново), успехът ти е гарантиран.

Говоря ви това не защото се чудя как да изкарвам лесни пари, а защото разцъквайки Tough Trucks си мисля как с удоволствие бих си купил един огромен американски пикап. Сигурно ще ме попитате: защо? Отговорът ми е съвсем прост – за да мога да вдигам адреналина си, влизайки в пряк двубой с участниците в

състезанията с пикапи и малки камиони

(организирани предимно в Америка). Тук, в България, националните спортове и зрелища явно западат, така че едва ли някой ентусиаст ще се захване с работа като организиране на подобен вид състезания.
Естествено, не мога да си позволя дори кола, по-хубава от икарус “двеста и пеш”, така че при всички положения по-добрият вариант е да разцъкам Tough Trucks.

Мощните джипове са основна част от геймплея на Tough Trucks. Още отсега ви казвам, че бих препоръчал този truck racer на всеки, който иска да разпуска с някоя съвсем неангажираща игрица. Tough Trucks е точно това. Какво може да правите в нея ли? Ами нищо по-различно от това, което имате възможност да вършите във всички подобни заглавия.
В самото начало разполагате с определена сума, с която може да си купите джип. След това идва ред на може би най-хубавия момент в играта, където

хващате четката

и започвате да боядисвате и рисувате ламарините на своето превозно средство, както на вас ви харесва. Имате и сравнително богат избор от готови картинки, които може да лепнете върху ламарините на джипа си. Ако сте човек с повече свободно време и развинтено въображение (и естествено имате желание), ще успеете да постигнете завидни резултати с украсяването на колата си.

След всичко това започват лудите надпревари. По този начин ще припечелвате някой друг долар, с който ще подобрите двигателя, скоростите, окачването или други части от колата си. Част от сумата ще отиде и за ремонти на потрошеното ви возило. Общо взето това е самата игра и всичко, което правите в нея.

Пистите

изглеждат добре, колата ви се управлява малко дървено, но след натрупване на повече опит се свиква. Дори може и да ви хареса. На всеки три успешно минати писти ("успешно" означава да сте поне трети от четирима участници :)) има и едно бонус ниво. Ако успеете да преминете препятствията и цялата дължина на пистата за определен период от време, ще спечелите прилична сума пари. Когато вече сте играли веднъж или два пъти на едно и също трасе и сте натрупали някакви пари, наградите ще стават все по-малки. Накрая се стига до един момент, в който за първо място на някоя по-стара писта получавате просто едно голямо нищо и никакъв си безплатен ремонт на пикапа ви.

Well, that’s all folks! Що да не праснете едно две кръгчета с джипката в тая жега? И без това навън нещо не се диша от това морно слънце. Играта я бива за уплътняване на времето. А пък за хората, които по принцип си падат по такива състезания, тя е направо добре дошла. На тях със сигурност ще им хареса доста повече. 

 
системни изисквания
Pentium III 500mhz, 64mb RAM
напиши коментар
 
ОЩЕ ИГРИ ОТ ЖАНРА
Shift 2: Unleashed 124
Goat Simulator 50
Colin McRae: DiRT 2 44
The Sims 3 43
Tom Clancy's H.A.W.X 32
X3: Terran Conflict 19
Operation Flashpoint: Dragon Rising 18
Guitar Hero: World Tour 17
F1 2013 15
The Sims 4 15