facebook facebook
 
 
ВИДЕО » всички
 
   
 
StarCraft II


Star Wars: The Old Republic 'Timeli...
Battlefield 1943 'Guadalcanal Trail...
Tales of Monkey Island
StarCraft II
Обществени врагове


напиши коментар

115 мнения
профил »
overneathe каза 01.07.2009, 11:18 ч. :

Хехе, искам да видят к'во ще кажат Близ хейтърите. :D
И да очевидно демото е направено за добиване на представа от играта, а не висши стратегии.

686 мнения
профил »
the_presator каза 01.07.2009, 11:24 ч. :

warcraft 4 в космоса... :D

4164 мнения
профил »
VK_ каза 01.07.2009, 11:56 ч. :

Здравейте, казвам се VK_ и съм пристрастен към оплюването на Близърд (и други неправди). Такаааа, от къде ли да започна. Айде сега да видим къде изчезнаха емблематичните за Старкрафт юнити. Къде е файърбатът? (замества го някво джипче с размерите на марийн) Къде е драгунът? (изместен от дръгливият столкър) Къде е хидралискът? (мисля че съм го виждал из някои трейлъри, но в последните алфа геймплейчета го няма) Подяволите к`во им става на близърд? Айде, евала графика и фиказика, ама... със тия евтини имитации на някогашните любими на всички юнити до къде ще я докарат? Дори някъде из Ютюб гледах едно клипче, в което някъф фен изреждаше какво не му харесвало в "новия".

Аз не играя старкрафт от много време насам, тъй като излезнаха игри, които заслужават повече внимание, а сега някой ще каже "....тоа мрази стракрафт, ама старкарфт го подържат и играят вече 10 и нагоре...". Мда представете си колко трески имало за дялане щом я пачват 10 години и пак края му се невиди. Гледайте обективно на нещата. Феновете на старкрафт са толкова "слепи"(сори ама е така), че няма на къде повече. Като чуят Старкрафт и се подмокрят.

Имайки в предвид казаното до момента очаквам масово разочерование и сляпо купуване на старкрафт 2. Точно както феновете на "даун ъф уър" купиха "2ката" с големи надежди и останаха изиграни. Само 1 кампания, дето е малобройни повтарящи се карти и много различен мултиплейър от "ванилата". Аз като фен на уърхемър съм раочарован. Тъй както гледам ще изкарат и дугите кампании като "даунлоудъбъл кънтент" и пари ще искат за най-вероятно същите повтарящи се карти само, че с други юнити. Подяволите и комерса, развали класиката! (angry)

П.П. Ако някой се чувства сасегнат... нека се чувства. Това е истината момци и моми всичко стана един комерс и овъррейт. Само на "името" разчитат гейм дивелпърите.

115 мнения
профил »
overneathe каза 01.07.2009, 15:07 ч. :

Здравей, VK_, аз съм overneathe и съм пристрастен към дискусията за това кога някой е прав и кога някой е очевидно крив относно критиката по игрите на Близард.
Да започнем с юнитите. Такива са махнати, очевидно е. За жалост Близ решиха, че не може 10 години чакано продължение на легендарна игра да има същите юните плюс още 10 да речем. Точно хора като теб пак ще кажат "да видели са, че не могат да измислят нищо по-хубаво и за това хоп - всичко старо". Имаха планове да махнат и кериера, но феновете не позволиха. Значи все пак ги слушат. Файърбата и драгуна ги махнаха, но за сметка на това вкараха не по един, а по няколко юнита, които да вземат техните позиции. За да има повече стратегия. Че нали уж това е жанра? Хидралиска си е там, не се притеснявай.

Пачове за игри излизат и до ден днешен, вярно е. "Толкова ли трески имало за дялане". Ами да! Като всяка игра Старкрафт не е перфектна. Я ми кажи игра дето е излеза и айде да не е още на релийс, но след 3тия пач е станала перфектна. Перфектен баланс на 3те супер различни раси. Перфектен баланс на терена на картите и перфектно изпълнение от техническа гледа точка. Това, че 10 години се стараят играта им да излгежда добре и да се обновява (че даже и с най-малките промени) за тебе е лошо така ли? Аз незнам в какъв свят живееш където си инсталирал стара игра и не си забелязал поне един бъг за който да си кажеш "е тва пък толкова години ли не можаха да го оправят". Е Близ го оправят. Жалко за тези, които не искат да бъде оправяно. Обикновен игрите се изоставят от създателите си след около 2-3 години. Надявам се за напред само на такива да попадаш.

Очакванията на какво се базират? На това, че няма файърбат, драгун и че ще има вечна поддръжка? За това че един фен се е оплакал в youtube? Жалко за теб. Ние останалите 10-15 милиона играча я чакаме с нетърпение.

В двойката ще има само една кампания, не като до сега всички 3 в една игра. Другите кампании ще се продават отделно. Предлагам ти да разгледаш любимият си youtube за да видиш защо ще е само една.

А това, че Близ много обещават... аз не помня Близ да са обещали нещо и да не са го спазили. Понякога им отнема време (see WoW: LK new dances), но все още чакам да видя да не са спазили нещо. Може би ще ми припомниш?

4164 мнения
профил »
VK_ каза 01.07.2009, 16:59 ч. :

знаех си че ще проявиш разбиране =)

115 мнения
профил »
overneathe каза 01.07.2009, 18:19 ч. :

<3

30 мнения
профил »
d8i3a7n каза 04.07.2009, 11:03 ч. :

VK_ играй си C&C бълвочите и не ни занимавай с твойте глупости които надрънка за старкрафт.Аз до ден днешен играя старкрафт в баттлнет и отдавам нужното внимание.Наскоро си свалих демото на Ред алерт 3,но не се задържа дълго на харда ми.Изтрих го с много голяма сила!

761 мнения
профил »
Sabaka каза 19.10.2009, 19:49 ч. :

Начи иде зерг към теб и ти го пърлиш-убива те/стреляш с ракети-ти го убиваш...Blizzard не им пука за ,,старите велики"юнити пука им за това което е реалистично хидри има Mytaliskite са супер stalkera пък се телепортира и е по нужен в битка от Dragoona...ако напрааат същата игра с нова графика кво става?ЗА КВО ЧАКАХМЕ 13 ГОДИНИ ЗА ГРАФИЧЕН ЪПДЕИТ????

134 мнения
профил »
Terwell каза 01.07.2009, 12:57 ч. :

След това филмче в главата ми се върти само една дума... clusterfuck.

Разбирайте го както си щете.

389 мнения
профил »
Draksis каза 01.07.2009, 15:01 ч. :

Шаренийка...:love:

Ениуей, не съм ебати StarCraft фена, така че ми обяснете, ако може с две думи, какво толкова се е объркало в двойката. Защото както го определи Stealth... мога само да се тревожа за Близард.

115 мнения
профил »
overneathe каза 01.07.2009, 15:08 ч. :

Какво да се е променило? И защо ще се тревожиш?

389 мнения
профил »
Draksis каза 01.07.2009, 16:55 ч. :

Clusterfuck е военен термин, обозначаващ операция, в която много от нещата са се объркали. По-лошо би било SNAFU, или на военен жаргон "Ситуацията е нормална, всичко е осрано", или FUBAR, "Осрано без възможност за оправяне" (съответно "Situation normal, all fucked up" и "Fucked up beyond all repair"). А щом Stealth e използвал такава дума, лошо... той е един от хората, на чието мнение се доверявам за игри.

П.С. Горните термини обаче ми напомниха за книгата "Свирепия". Ще взема пак да си я прочета, баси... Марчинко е ебати копелето.

115 мнения
профил »
overneathe каза 01.07.2009, 18:24 ч. :

Аз знам какво е clusterfuck. Други ми бяха въпросите. :]

46 мнения
профил »
kFp_Kamko каза 01.07.2009, 18:03 ч. :

Като гледам pathfindinga е просто трагичен .....

115 мнения
профил »
overneathe каза 01.07.2009, 18:19 ч. :

И двете страни се контролират от играчи. Просто демо за това как ще изглежда.

203 мнения
профил »
Fanatic каза 01.07.2009, 19:49 ч. :

Хубави ефекти...и до там
Изглежда разчитат главно на славата на първата част


VK_...защо хейтиш толкоз DoW 2. Вярно е ,има си пропуски...но все пак е по-добра от първата

4164 мнения
профил »
VK_ каза 01.07.2009, 21:13 ч. :

Явно не съм бил достатъчно ясен, коментирайки ДоУ2. Аз не я "мразя", аз просто не я "харесвам". Иначе съм си уърхемър фен. Точно затова и не ми хареса ДоУ2. Имаше разни неща, които не бяха съвсем в крак с лоре-то, да не говорим за циклежа в кампанията и новият мултиплейър.

Има един мод за ванила ДоУ (за Дарк Крусейд по-точно) - Firestorm Over Kronus (FOK). В този мод успяха да натикат всичко онова което автоирите не добавиха, в това число баланс (ТТ правилата), юнити характерни за отделните кланове, под-фракции... абе въобще така трябваше да направят играта още в самото начало. Но уви. Вместо това имахме 3 експенжъна като от 1вия (Уинтър Асулт) нататък нямаше нищо забавно в кампанията. Нито история, нито сюжет. Просто НИЩО! Циклиш едни и същи скърмиши и тва е. Едиствено добавяните фракции разообразяваха играта в мултиплейър.

Общо взето ДоУ и УА имаха история и някакво "вървене" по лоре-то, а след Дарк Крусейд играта стана мултиплейър ориентирана. Във 2ката пък е тъкмо обратното. Адски сингъл плейър ориентирана (макар и не толкова добре направена). Е как ми кажете ще стане този преход от СС (Соул Сторм) и неговият мултиплейър със десетките сгради, юнити, ъпгрейди, бейс билдинг към ДоУ2 с неговият тотално променен мултиплейър режим.

Единиците вдигат ХР и левъл и стават все по-ценни за играча. Това кара играчите да си пазят отрядите и да кибичат по стратегическите точки и прикрикритие в очакване на вражеско нападение (изключение правят ръшовете при destroy HQ режима). Няма го вече "духът" на уърхемър вселената, в която животът на стотици дори хиляди няма стойност важно е да извоюваш победата. Липсва масовото меле.

Дори лимитът е силно съкратен. В ДоУ1 имаме на разположине 100 за пехота и 20 за машини и релик юнити, като базовата пехота се състои предимно в отряди от по 8-13 единици (варира за различните фракции) и ти струва 4 от лмита за пехота. Танковете последно бяха ограничени по 2 на играч и струваха по 4-5 лимит (от този определен за машините). В ДоУ2 гледам неприемливи и абсурдни неща. Лимит 100 (общ за пехота и машини), единиците струват доста повече лимит, което пречи да се състоят мащабни битки. Да не говорим, че са безбожно скъпи и на по-малките карти съвсем замира динамиката в геймплея (заради по-малкия брой стратегически точки, а от там и по-малкото ресурси).

Охххх.. понякога съм толкова критичен чак аз не мога да се понасям =) Толкова офтопик не бях ходил никога =Р

686 мнения
профил »
the_presator каза 01.07.2009, 19:57 ч. :

все още не виждам орките с джет пакове и ъндед в скафандри но съм сигурен че няма да ги пропуснат :)

68 мнения
профил »
The Real Slim Shady каза 01.07.2009, 20:01 ч. :

тоз трейлър не ме накефи по-добре вижте battle report-ите в сайта на играта.

2206 мнения
профил »
iddqd каза 01.07.2009, 21:56 ч. :

Тая игра е предназначена за кореици и китаици. Дори близард са признали, че са направени спецялни импрувменти в нея за да се купува повече на китаискиа пазар. Добре че несъм китаец.

203 мнения
профил »
Fanatic каза 01.07.2009, 22:07 ч. :

VK_ ти напрао написа есе бе човек...всичко спада до лично мнение(въпреки че несъответсвията са сериозни...3ма маринки отряд :Д)
ДоУ 2 ми хараесва главно защото е по shiny...не може само геймплей-трябва и малко eye candy(не че геймплея в 2ката е лош но не е равит както трябва,добре е обаче че набляга на тактика до по-голяма степен от 1цата)

Колкото до еднообразното скирмишене...е,ся, кръвопролитните мелета никога не писват.Във фок мода пак се свежда до това(за да направят напълно точна игра спазваща кодексите и лоре-то по чукът ще отнеме чудовищно количество време и средства...а времето е пари)

Повечето пропуски на Релик мога да ги простя макар и трудно. Това което основно не ми харесва във 2рата част е атмосферата. Прекалено цветна е...някак не върви.В 1цата всичко изглеждаше мрачно и потискащо и това правеше самата игра толкова жестока...

ДоУ 2 е най-добрата warhammer игра за сега(поне за мен),но като цяло не мисля че стратегията е най-подходящият жанр за вселената на бойния чук(дано Space Marine да излезне за ПЦ...дано)

Хммм...мисля че това е достатъчно спам за един коментар

онтопик: не мисля че СЦ 2 ще има същия успех като 1вата.Първоначално ще се купува здраво, но ще последват разочарования. Пък и близард наистина започват да стават прекалено алчни напоследък. Май усещат ,че на хората УОУ взе да им писва... време е да създадат нов комерсиален хит-СЦ 2 обаче няма да е този хит.

простете правописните,граматичните и кви ли още не грешки...

1565 мнения
профил »
n00b каза 02.07.2009, 01:54 ч. :

Боже мили. Толкова са предсказуеми Близард вече. Ако това ще им е "новия суперхит" им предлагам да си го заврат отзад, да не се опитват да осират Диабло с продължение и да се самоубият с огромно анално дилдо.

Ку-куууу, 2009 сме, така дървено ли трябва да се движат купчините с пиксели по екрана? Това Starcraft:BroodWar с ЛЕКО обновена графика и някои махнати единици ли е, извинете?

И всяка кампания ще се купува отделно, и няма да има LAN?

FUCK YOU, BLIZZARD, FUCK YOU

4164 мнения
профил »
VK_ каза 02.07.2009, 10:02 ч. :

....не бих нарекъл прехода от 2Д към 3Д "леко обновена графика". И аз не съм фен на близърд, но това което казваш е ъпсурдно. По-добре да изчакаме да излезне и чак тогава да псуваме (като теб).

1565 мнения
профил »
n00b каза 02.07.2009, 10:39 ч. :

Както споменах, 2009та сме, в 2Д щеше да е малко неуместно. Като гледам играта ще има изисквания Pentium IV 2Ghz, 1GB RAM, 128MB DX9 videocard, за да може да върви на всеки с компютър, купен от Византийската империя, който иска да играе "бахти якутууууу новия СЦ кърти братле евала суперяко е"

686 мнения
профил »
the_presator каза 02.07.2009, 11:20 ч. :

баси мързеливците- един саунд на протосите е абсолютно същият както в варктафт 3!!!
мисля че беше когато се цъкнеше на 1 сграда, но няма съмнение- същият саунд!!!!

130 мнения
профил »
Omerta каза 02.07.2009, 12:05 ч. :

Браво на вас! Точно това Ви е задачата - да говорите безмислици. Да обяснявате как създателите на поредицата не знаели какво точно правят. Как щяли да провалят играта и как тя не била добър продукт. Вие откъде знаете това? Да не сте го прочели в официалния им сайт? Много сме добри българите на оплювания. Всеки разбира от всичко и знае всичко. Едва ли не, всички вие сте най-големите програмисти и геймдизайнери, а Близард са гола вода пред вас. Ако е така, приемете моите почести. Велики сте, да.

1565 мнения
профил »
n00b каза 02.07.2009, 14:19 ч. :

Така е, велики праграмисти сме. Някои сме почнали гейминг преживяванията си на Правец 8М, така че много добре надушваме кога манджата е прясно сготвена и кога ни стоплят вчерашна чорба в микровълновата, капиш?

115 мнения
профил »
overneathe каза 02.07.2009, 17:20 ч. :

Мога да се обзаложа, че си говорил същото за SC1 и D2. Аз пък играя от атари и моето мнение смятам е на г/д твойто ниво. Усещам когато нещо ще е манджа. Това не е. :]

1565 мнения
профил »
n00b каза 02.07.2009, 18:48 ч. :

SC1 е велика игра (за времето си, пък и за след него), революционна, разнообразна, увлекателна, приятна за мулти. За Д2 не мога да кажа кой знае колко суперлативи. Особено ме дразни че и на трите трудности нивата са еднакви - тие за малоумни ли ни имат? Пък и в мулти не ми харесва, много е лесно. Графиката беше ръбавка за времето си, а сега като видя някои стари шотове се чудя как съм играл с тези купчини от пиксели на резолюция 640х480. Имаше добри геймплейни хрумки, като руните и камъните, но списъка с недостатъците може би ще го изкарам по-дълъг от този с плюсовете.

За мен Близард е една от най-добрите компании на пазара (въпреки че ме дразнят с меркантилизма си), но също така е най-прехвалената.

30 мнения
профил »
d8i3a7n каза 04.07.2009, 11:24 ч. :

Блиазард правят най-добрите игри.Това е факт!Каквото са направили става тотален ХИТ.Старкрафт 2 няма да бъде изключение.Милиони хора чакат с нетърпение момента когато ще си купят старкрафт 2.Аз съм един от масата също.Това ще бъде игра която ще се играя дълги години с постояна поддръжка.Какво стана с редалерт 1,2 и т.н?Затворени сървъри спряна поддръжка и фалирали фирми.

1565 мнения
профил »
n00b каза 05.07.2009, 00:51 ч. :

Уважаеми господин БАЙ ГАНЬО, една игра не се измерва по това колко милиона безделници ще си я купят и/или ще циклят в онлайн мрежите.

Има списък с един километър от заглавия на прекрасни игри, които не успяват да пробият заради лоша реклама. Близард имаха добър старт, здраво са се наковали с пари, особено от балъците в WoW сървърите, съответно имат големи финансови ресурси и милиони фанатизирани фенове, които са готови да чакат колкото е нужно за каквото им е обещано. Имаш пари, имаш публика, комерсиален и алчен си - ако това е мерило за успеха - браво на Близард.

115 мнения
профил »
overneathe каза 05.07.2009, 10:41 ч. :

За няколко кратки месеца от миналата година Близ бяха на минус в интерес на истината нуубе. :]
Те хубаво искарват пари ама се плаща на имаш ли идея колко хора? Даже и малка представа?
Т'ва дет каза d8i3a7n всичкото е много вярно. :]

1565 мнения
профил »
n00b каза 05.07.2009, 12:36 ч. :

Пробвай да отгатнеш защо са били на минус, ако смяташ че ти е по силите.

115 мнения
профил »
overneathe каза 06.07.2009, 01:06 ч. :

Защото използват парите си мой човек. Вече съм линквал статистики за това как до сега веднъж не е спаднал броя играещи WoW, което повече от очевидно е основната им инвестиция. В момента е 11.5 милиона и чакам следващият рипорт да покаже 12. :]

52 мнения
профил »
Admina каза 05.07.2009, 14:23 ч. :

Така и не разбрах с какво Стар крафт 1 е по различна от останалите стратегии. Уважавам славата на играта, но никак не я харесвам Когато я пробвах преди години невидях нищо кой знае какво.Строиш си база, купуваш единици, защитаваш се, виждаш сметката на врага и т.н. Стратегия като всяка друга и никой не може да ме убеди в обратното.

115 мнения
профил »
overneathe каза 06.07.2009, 01:09 ч. :

Разликата беше, че това са 3 напълно различни раси с изключителен баланс по-между си. Така е и до ден днешен. Не можеш да построиш 24 ултралиска/кериера/батълкрузера и да се радваш на попеда, ако противника ти има и най-малка идея от играта.
Годините минават, а нищо не може да ги надмине. :/

38 мнения
профил »
bubino каза 10.07.2009, 06:52 ч. :

Колко са хората които ще изиграят първо Single player-a на тази игра ?

115 мнения
профил »
overneathe каза 10.07.2009, 21:33 ч. :

Ми май само мене можеш да ме бройш.
напиши коментар
 
НАЙ-ГЛЕДАНО ПРЕЗ СЕДМИЦАТА