facebook facebook
 
 
ИГРИ » PS4
 
   
 
Spider-Man
Ревю | 21.09.2018 | автор: PC Mania


оценка:
Производител:
Insomniac Games
Издател:
Sony Interactive Entertainment
Жанр:
Екшън от трето лице
Платформа:
PS4
сайт на играта »

плюсове

красива и стилна

богата на съдържание

ще се понрави и на фенове на комиксите и на обикновени играчи

добър сюжет и диалози

минуси

-

Spider-Man на студиото Insomniac Games e триумф в разказването на супергеройска история. В рамките на изключително красивата реализация на Ню-Йорк Спайдър-мен се движи с невероятна грациозност и бясна скорост както между покоряващите небесата необстъргачи, така и сините и слънчеви небеса на града. Усилията на Insomniac Games да вдъхнат живот на Спайди дават безпорен резултат не само в изобразяването на супергероя, но и пресъздаването на личният хаос на Питър Паркър, неговите връзки и неочаквани житейски обрати.
 
Тази сложна мрежа от взаимоотношения разделя това спайдърменско преживяване от другите супергеройски игри на пазара. Историята е изпълнена с " душа и чар" и с лекота улавя сърцата и умовете, без да се страхува да забави темпо след тежка битка, за да покаже, че Питър е също толкова интересен, колкото и неговото геройско преобразяване. Историята е изпълнена с образите на познати злодеи - Скорпионът, Носорогът, Електро, Фиск, Лешоядът, но в главната роля този път е поставен нов и свеж образ - Негативният и неговата организирана армия от "демони".

Решението на cтудиото да представи Спайдър-мен в разцвета на силите му вдъхва на играчите усещането за герой, който може да се справи с всяка заплаха. Пускането на паяжини и акробатично предвижване са най-впечатляващите елементи,позволяващи на играчите да се изстрелят през гигантския град, комбинирайки различни маневри с лекота. Костюматизацията на героя също е стахотно реализиран момент- от различните костюми, всеки със своя уникална способност, до бойните ъпгрейди, играта не спира да вкарва нови форми на разнообразие. Отвореният свят на играта е изпълнен със задачи, като спасяването на невинни хора от обикновени всекидневни престъпници, така и сриването на криминални дейностин, макар и повтарящи се, но все така доъплващи усещането за " добрият приятел и съсед Спайдър-мен ". Най-голямото зрелище на играта разбира се остават бос битките-гигантски и добре реализирани срещи с най-големите врагове на героя.В допълнение силната история и силното чувство за хумор на Спайди оставят играча с усмивка на уста, а не с паяжина.
    
Подобно на Батман поредицата, Spider-Man вдигна летвата за най-обичаният комиксов герой. От началото - до самият край играта успява във всички аспекти да представи  визуално, звуково и гейм приключение задължително за всеки фен. Усещането, че можеш да правиш всичко, на което е способен Паякът е най-яркият успех на студиото,  но и една от най-добрите причини да притежаваш PS4. Чакането на продължение е изпитание за " голямат сила" на всеки играч, а преиграването за отключване на всички костюми и сили е несъмнено голяма отговорност !Играта може да бъде закупена от българската верига за видеоигри Pulsar Games. 

напиши коментар
 

127 мнения
профил »
niki9877 каза на 23.10.2018, 17:16 ?. :


За съжаление Red Dead Redemption 2 е зад ъгъла ...

371 мнения
профил »
radi каза на 10.12.2018, 20:01 ?. :

Жалко ,че е няма за ПЦ

53 мнения
профил »
Mitko6000 каза на 06.01.2019, 22:53 ?. :

Това е първата игра, която поръчах предварително и една от причините да си купя PS4. Определено си заслужаваше парите до стотинка.
напиши коментар
 
ОЩЕ ЗА ИГРАТА
Spider-Man

Ревю:
Играта е чист екшън с опростени RPG елементи. Всеки, който е играл X-Mеn Legends 2 или Marvel Ultimate Alliance, лесно и бързо ще свикне с управлението.

новини:
Спайди беше заложник на корпоративна кавга
След като преди месец идеята за Marvel Universe Online изглеждаше обречена, сега комикс-гигантът подписа 10-годишен ексклузивен договор с Gazillion
ОЩЕ ИГРИ ОТ ЖАНРА
Grand Theft Auto V 142
God of War III 67
Assassin's Creed 2 (PS3 и Xbox 360) 62
Bayonetta 46
Grand Theft Auto V 29
Assassin's Creed: Brotherhood 29
Alan Wake 27
Metal Gear Rising: Revengeance 25
Transformers: The War for Cybertron 23
Quantum Break 19