facebook facebook
 
 
 
   
 
Skyrim изглежда идва за Switch през ноември
26.06.2017

По време на Е3 2017 Bethesda анонсира появата на VR версия на Skyrim за PlayStation 4, но пропусна да даде точна дата на премиерата на ролевата игра за Switch.

В Аmazon обаче се появи нова оферта за The Elder Scrolls V Skyrim за Switch, която сочи датата 28 ноември като ден на премиерата.

Портът за хибридната конзола ще включва официалните експанжъни Dawnguard, Hearthfire и Dragonborn, както и моушън контрол опция за битките. Ще бъдат добавени оръжия и екипировка от The Legend of Zelda и ще има съвместимост с The Legend of Zelda amiibo фигурката. 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
The Elder Scrolls V: Skyrim

новини:
Заглавието ще се бори за дял от привлекателния пазар на CCG игрите на стойност 1.4 милиарда долара, където лидер е Hearthstone.
Преработената версия Skyrim's Special Edition е била еднократна инициатива и Bethesda не планира да се връща към други стари заглавия.
Възможно е това да са продължения на The Evil Within, Wolfenstein или Rage, или пък нещо напълно различно.

Ревю:
Епичен шедьовър, който надскача Oblivion неколкократно и който ще ви отведе в един зимен свят, пълен с дракони и безгранични приключения.

Превю:
Първата конкретна информация за петата част на една от най-старите и популярни ролеви поредици вече циркулира в мрежата. Ето какво ще представлява Skyrim.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122
Blizzard също прави разпродажба на игри 122