facebook facebook
 
 
ИГРИ » PC
 
   
 
Sims 2: Pets
Ревю | 30.11.2006 | автор: Лили Стоилова


оценка:
Производител:
Maxis
Издател:
EA
Жанр:
Симулатор
Платформа:
PC
сайт на играта »

- Мяу!
- Скъпи, нахрани бронтозавъра преди да е изкормил холната гарнитура!
The power! The ultimate POWER! Сега я имате. Вече можете да се гаврите не само със симовете в играта! Можете да внесете мизерия и генетична неразбория и в животинското царство.

Ако сте далеч от всички психически отклонения, които носят радост на хората, можете божествено да се извисите над дребното ехидно хихикане и да си творите в един посредствен, обикновен свят, създавайки безкрайно удобство и хармония за всички твари. Разбира се и този път не е лек, тук просто ще се борите срещу гадостите, които вечно се случват, а в другия случай ще се смеете рамо до рамо със съдбата, когато всичко се обърне с краката нагоре.

Цялата олелия е заради новия expansion към Sims 2 – четвърти за тази част. Той дава пълна свобода на перверзните ни мозъчета да създадат каквито пожелаят породи домашни любимци.

Вие можете...

...например да конструирате котка със сребриста опашка, едно кафяво и едно синьо око, с хилави предни лапки и масивни месести крачища в другия край. Можете да селектирате муцунка, която обезателно поражда въпроса кой е ударил животинката с ютия или силно изострена лисицоподобна физиономийка, която издава идването на домашния любимец няколко минути преди телцето му да докрета в стаята...

Ако не сте толкова злоради, можете да създадете и животинка, избирайки от предварително създадената колекция такива. Тя е наистина богата. ДНК-то на животните може да се изражда допълнително, ако си направите експеримент и смесите дадени породи. Тогава, както и при хората в играта, на случаен принцип се избират дадени черти от двата индивида. Новата порода можете гордо да регистрирате в градчето за ужас или гордост на съседите.

Животните могат...

...да бъдат обучавани. Парадоксалното в случая е, че след пълното трениране на любимеца единственото смислено нещо, за което може да послужи, е да бъде продаден. Интересно е, че можете да приучите новия си приятел, както да бъде послушен и на разни дребни номера, така и на дяволии. Можете да поощрявате сладура за пакостите, които върши.
...да имат собствена кариера. Те имат и лично мнение по всички въпроси, имат си характер. Вие нямате директен контрол над тях, а можете само да ги насочвате, като например им купувате играчки, къщички и задоволявате необходимостите им. От своя страна пък те могат да развеселяват хората и да са особено важни за по-самотните симове.

Играта може...

...да ви допадне, ако харесвате Sims поредицата по принцип.
...да бъде пропусната или поне заменена, например с Nightlife, ако не сте разиграли достатъчно много варианти с този expansion. Тя не акцентира достатъчно върху нещо ново, свързано със самите симове. Дава разнообразие с идеята за животните, но те не се намесват достатъчно категорично в живота на хората и няма достатъчно силна зависимост – можете преспокойно да играете и без тях. Разнообразието, което внасят, не отвлича вниманието от хората, които отново са вашата основна грижа.

Ако, разбира се, просто търсите леко освежаване на Sims, това е идеалният продукт за вас. 

 
системни изисквания
1 GHz, 256 MB
напиши коментар
 
ОЩЕ ИГРИ ОТ ЖАНРА
Shift 2: Unleashed 124
Goat Simulator 50
Colin McRae: DiRT 2 44
The Sims 3 43
Tom Clancy's H.A.W.X 32
X3: Terran Conflict 19
Operation Flashpoint: Dragon Rising 18
Guitar Hero: World Tour 17
F1 2013 15
The Sims 4 15