Sega празнува 60-та си годишнина с безплатни игри

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

През изминала седмица Sonic the Hedgehog 2 стана безплатна в Steam и ако все още не сте я добавили в библиотеката си, може да го направите до 20:00 часа на 19 октомври. Отначало това изглеждаше като плод на чиста случайност, но вече знаем, че това не е така.

През тази зложастна за мнозина година, дългогодишната японска компания SEGA празнува своята 60-та годишнина. За да ни направят част от празника си, от компанията ще ни предложат безплатни игри, разпродажба в Steam и още много благинки в рамките на следващите два месеца.

Освен безплатната Sonic the Hedgehog 2, още сега може да вземете напълно безплатно картата Battle of Kawagoe за класическата вече стратегия Total War: Shodun 2, както и безплатни предмети за Two Point Hospital.

SEGA планира да пусне и четири тематични ретро миниигри през тази седмица – Armor of Heroes, Endless Zone, Streets of Kamurocho, Golden Axed.

И това не е всичко. Ако се регистрирате в сайта на SEGA, създаден по случай юбилея на компанията – sega60th.com, ще получите безплатно копие на колекцията 1996 Sega Saturn game Nights Into Dream.