facebook facebook
 
 
ХАРДУЕР » дисплеи
 
   
 
Samsungс с нови извити геймърски монитори
23.06.2016 | автор:


Вносител:

сайт на продукта »

Samsung разширява своето присъствие на гейминг пазара, като предлага на потребителите иновативни начини да се потопят в играта. С представянето на първите извити гейминг монитори (CF591, CF391 и CF390), Samsung спомага за трансформирането на PC гейминг изживяването.
 
Представени за първи път на изложението CES през януари 2016 г., извитите гейминг монитори на Samsung са проектирани да съответстват на естествената форма на човешкото око. Дизайнът включва радиус на дъгата от 1800 мм, който осигурява по-голямо зрително поле, повишава възприемането в дълбочина и намалява напрежението в очите. Мониторите CF591, CF391 и CF390 се отличават с контраст 3000:1, който създава по-дълбоки оттенъци на черното, довежда до минимум изтичането на светлина и води до по-ясна и цялостна картина.

С навлизането си на гейминг пазара, Samsung цели да достави по-плавно гейминг изживяване, което поддържа зрителското внимание. Всеки от извитите гейминг монитори на Samsung поддържа технологията AMD FreeSync™ през HDMI®, която синхронизира скоростта на обновяване на екрана, за да съответства с графичната карта на потребителите и намалява латентността и забавянията.

"Мултимилионната гейминг индустрия продължава да се развива и геймърите изискват висококачествени монитори, които осигуряват по-ярко и реалистично изживяване. Развълнувани сме да демонстрираме как нашите нови извити монитори гарантират безпрецедентно качество на картината на най-разпознаваемите и популярни игри на пазара. Продължаваме да разширяваме нашето присъствие в този конкурентен сектор и с нетърпение очакваме следващите подобрения при нашите дисплеи, които ще отговорят на най-неотложните нужди на геймърите," каза Сеог-ги Ким, старши вицепрезидент, Visual Display Business, Samsung Electronics. 

Извитите монитори CF591 на Samsung можеха лесно да бъдат намерени на гейминг събитието EA Play на EA Games, което се проведе от 12-ти до 14-ти юни в Лос Анджелис. По време на конференцията, EA Games използваха монитора CF591, за да представят предстоящите версии на няколко игри, включително FIFA 17, Madden NFL 17 и Titanfall 2.
 
Samsung ще стартира и промоция, която дава възможност на играчите да се насладят на конкурентна среда от ново поколение. Между юни и септември 2016 г., всеки американски или европейски потребител, закупил нов извит монитор CF39 или CF591 на Samsung, ще получи избрана игра, разработена от EA Games, като FIFA 16, Need for Speed, Battlefield 4 и Battlefield Hardline.
 

напиши коментар
 
ПРОДУКТ НА СЕДМИЦАТА  

AOC представи новия монитор AG273QX

ОЩЕ дисплеи
AOC представи новия монитор AG273QX 63
Монитор: LG W2486L 36
Коледен съветник за подаръци от Philips Monit 35
Монитор: Fujitsu XL3220T 17
Монитори с ТВ тунер: LG Personal TV 17
Монитор: AOC F22s+ 16
Монитор: Acer P223W 16
Нови геймърски монитори от LG 15
4K монитор: Asus ProArt PA329Q 15
Най-големият QLED гейминг монитор в света 14