QuakeCon 2020 става QuakeCon At Home

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Както съобщихме по-рано, тазгодишното издание на QuakeCon няма да направи изключение предвид здравната обстановка в глобален план и няма да се проведе присъствено, както се провежда обичайно. Шоуто обаче трябва да продължи и както може би се досещате, QuakeCon 2020 също ще предложи дигитален еквивалент на традиционното си събитие. То ще се казва "QuakeCon At Home" и ще се проведе от 7-ми до 9-ти август, изцяло онлайн.

То ще започне в 19:00 ч. българско време на 7-ми август, с откриващото събитие QuakeCon Digital Welcome Global Super Stream, което ще включва представяния от страна на Bethesda comunity teams, инфлуенсъри (wtf?!?) и много други. По време на онлайн изданието, традиционно ще станем свидетели на финалите на сезон 2019-2020, на Quake Pro League. Те ще започнат на 10-ти август, 00:00 ч. българско време, като в тях ще вземат участие 24 играчи от целия свят, които ще се борят за награден фонд от $150 000.

Имайте предвид, че това далеч не е пълният график на QuakeCon 2020. Графиците за всички събития ще бъдат пуснати в следващите седмици, въпреки, че до началото на QuakeCon At Home остава по-малко от месец.