facebook facebook
 
 
 
   
 
QuakeCon 2019 ще отбележи "годината на Doom"
03.04.2019

Тазгодишното изложение QuakeCon ще наблегне сериозно на Doom, прочутият FPS, който предшества кръстника на събитието, Quake. Причината е, че през 2019 година се навършват (горе-долу) 25 години от излизането на Doom, който беше пуснат на пазара през декември 1993 г. А Bethesda, сегашните издатели на серията, няма да оставят "годината на Doom" да отмине просто така.

QuakeCon 2019 ще включва изцяло нови вдъхновени от Doom дейности, събития, ексклузиви, панели за разработчици, практически демонстрации, нова информация за Doom Eternal, както и няколко изненади, за които от Bethesda още не са готови да говорят. Освен всичко друго, типично за QuakeCon, разбира се.

Централна част от събитието отново ще голямото BYOC (Bring-your-own-computer / "донеси си свой компютър) LAN парти, но регистрацията за него тази година ще бъде малко по-различна. Вместо да си избират място по време на регистрацията, посетителите ще избират местата си на по-късна, все още необявена дата. Както винаги, шоуто ще включва панели с различни игри на Bethesda (може би ще видим Wolfenstein: Youngblood?), невероятни модификации на компютърни кутии и други подобни неща.

QuakeCon  2019 ще се проведе от 25 до 28 юли в Далас, Тексас. Регистрацията за BYOC партито или новия "QuakeCon Done Quick" пропуск с приоритетен достъп до всички събития на основната сцена, както и ранен достъп до изложбената зала още в събота, ще бъде отворена в 17 часа българско време на 11 април. Общият достъп до самото събитие е безплатен. 

напиши коментар
 


26 мнения
профил »
boyski33 каза на 06.04.2019, 11:39 ч. :

Първата игра, която някога съм играл беше Doom. 1 или 2 не помня, но е било някъде 1998, когато бях на 3. Баща ми, като електронен инженер, ми я бил показал, за да ме зариби по компютрите и електрониката, белким и аз стана инженер. За негово огромно съжаление станах просто геймър.
напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
QuakeCon

новини:
Поради пандемичната обстановка събитието ще се проведе изцяло онлайн.
QuakeCon at Home ще се проведе на 7-9 август, а в идните дни се очаква да научим повече за гейм изложението.
Пандемията засегна и двадесет и петото издание на популярното гейминг събитие.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122
Blizzard също прави разпродажба на игри 122