facebook facebook
 
 
 
   
 
Pro Evolution Soccer 2018 короняса първия си шампион у нас
28.09.2017

Михаил Марков спечели първия турнир в България по виртуалния футболен симулатор Pro Evolution Soccer 2018. Подгласници са му Етиен Янев и Борис Сеизов. Състезанието PES 2018 Open Party събра на 24 септември най-добрите български играчи по виртуален футбол. То беше организирано от единствената българска верига за видеоигри Пулсар, която е и официален вносител на Pro Evolution Soccer.

Турнирната схема за 32-ма човека се запълни почти веднага, а сред записалите се за участие бяха българските ESWC представители Етиен Янев и Михаил Илинов, многократният Gaming Knights шампион Радослав Христов и победителят от турнирите по PES на Aniventure 2016 и Game Evolution Никола Тодоров.

Изненадващо повечето фаворити допуснаха грешки в първите си срещи, което ги изпрати в долната част на схемата. По този начин т.нар. „лузър“ бракет етап се превърна в арена на ожесточени битки между едни от най-добрите PES играчи в България. В крайна сметка турнирът бе спечелен от Михаил Марков, който бе заложил на отбора Мачестър Юнайтед и не допусна нито една загуба.

“Със своята изключително реалистична графика и иновативни функции новата версия 2018 на Pro Evolution Soccer обещава да се превърне в една от любимите игри на българските геймъри, а вероятно и в една от най-популярните дисциплини за електронен спорт. Радващо е, че екипът на Пулсар подкрепи общността, организирайки първия турнир в България по новия футболен симулатор и очаквам тепърва да станем свидетели на много стойностни прояви в тази дисциплина“, сподели Емил Beast Димитров, един от организаторите на събитието и дългогодишен мениджър на отбори по електронен спорт.

 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Pro Evolution Soccer 2018

новини:
Радослав Христов е победител в Коледния турнир по футболния симулатор Pro Evolution Soccer, организиран от верига магазини Пулсар.
На 16-ти декември единствената специализирана верига магазини за компютърни и видеоигри Пулсар организира коледен PES турнир в Спортен бар „Академията“.
Датата е 24 септември, мястото – Спортен бар „Академията“ в Арена Запад, часът – 10:00.

Ревю:
Въпреки, че промените и подобренията можеха да са повече, PES 2018 изпипва геймплея и носи истинска наслада. Реалистично пресъздаване на любимата игра.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122
Blizzard също прави разпродажба на игри 122