POSTAL: Brain Damaged обявена на Realms Deep 2021 за PC и конзоли

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

POSTALBrain Damagedретро FPS спинофът на невероятната поредица на Running With Scissors, ще ни донесе незрял хумор, нелепи оръжия и традиционни челинджии за PC и конзоли през 2021. 

Разработената от Hyperstrange (ELDERBORN) и CreativeForge Games, която ще бъде публикувана от Running With Scissors, ще ни възбуди интереса ни  с усещането за безумие, което се видя в дебютния трейлър, показан преди няколко дни на Realms Deep 2020.

Няколко удара в повече по главата замайват любимият на всички антигерой, облечен в халата си- The POSTAL Dude. След като затваря очите си в пияно и дрогирано състояние, той се събужда в един халюциногенен, уродлив и извратен свят на сънищата. Пациенти от лудницата с дилдо вместо ръце, баби- серийни убийци и изненадващи извънземни- пазете се, защото не знаете кой откъде ще се появи.Стреляйте през етапи на ескалираща лудост, отблъсквайки кошмарите с куршуми ,урина и прочие. Атакувайте, спринтирайте, избягвайте препятствията и подскачайте през тези масивни ретро арени, включващи занемарена лудница, комична конвенция, зона 69 и други.


Всяка от извратените фантазии на The POSTAL Dude предлага уникални предизвикателства и характерен ход на играта- от престрелки по коридорите на тайни проходи до взривяването на големи отворени пространстваХардкор духът на невероятните шутъри от 90-те се усеща навсякъде.

С големия арсенал от носталгично гръмко въоръжение, POSTALBrain Damaged ни предоставя едно автентично носталгично шутър преживяване. Изкормете враговете си с двуцевка, премахнете главите на плоскоземците отдалеч и взривете извънземни и военни зомбита със стил.

POSTALBrain Damaged се придържа към характерната за поредицата преувеличена пародия и сатира на популярната култура, политиката и модерното общество. Избягайте от реалността и си починете, докато отблъсквате хипита, бягате от летящи течности и унищожавате враговете си, придружени от пикселизирана кръв и отшумели старомодни саундтракове.