PC версията на G.I. Joe: Operation Blackout е в разработка

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Шутърът от трето лице G.I. Joe: Operation Blackout дебютира по-рано през този месец за Nintendo Switch, Xbox One и PS4. Уви, от PC версията, нямаше и следа. За щастие тази неправда е на път да се промени.

Наскоро разработчиците от GameMill Entertainment съобщиха в своя Twitter профил, че съжаляват затова, че PC версията на играта не е дебютирала заедно с тази за другите платформи. Уверяват ни, че по нея се работи, въпреки че все още не са готови да споделят с нас датата за релийз.

G.I. Joe: Operation Blackout представлява co-op мултиплейър забавление за до 4 четирима души. Със своята анимационна графика и озвучение, както и с възможността да управлявате любими герои като Roadblock, the Baroness, Destro и Snake-Eyes, тя е обречена да се хареса на всички фенове, израснали с кимиксите на Marvel.

Преди обаче да се хвърлите с главата напред към най-новата игра от вселената на G.I. Joe, трябва да ви предупредим, че въпреки и мулитплейър ориентирана, тя няма online функционалност и ще трябва да се задоволите само с локален мултиплейър.

Няма информация дали това ще се промени с появата на PC версията. Предполагаме, че ще трябва да почакаме и да разберем сами.