facebook facebook
 
   
   
 
PARKWAY DRIVE се местят в Универсиада
19.04.2017 | автор:


сайт на продукта »

Концертът на PARKWAY DRIVE, Stick To Your Guns и Darkest Hour ще се състои този петък,утре, 21 април в столичната зала Универсиада. Както знаете той бе обявен за открития клуб „Маймунарника", но лошите климатични условия принудиха организаторите да го преместят. След като бяха хедлайнери на някои от най-престижните рок фестивали през изминалото лято, турнето на PARKWAY DRIVE минава и през България. То е част от световната обиколка по представянето на последния успешния албум на австралийците „IRE". Световната специализирана преса определя PARKWAY DRIVE, като една от бандите с най-динамично шоу в момента, и което всеки рок фен трябва да види задължително.


За удобство на всички желаещи да присъстват, концертът ще е достъпен за всички възрасти (All Ages). Не пропускайте три от най-динамичните банди на живо в един от най-мощните концерти правени някога у нас!

Програмата на вечерта по часове е следната:

17:30 часа - Отварят вратите на залата
18:40 часа - Darkest Hour
19:30 часа - Stick To Your Guns
20:45 часа - Parkway Drive

 

От BGTSC коментират: „ Поради лошите климатични условия и завишен интерес се налага да удължим времето на събитието, като отворим вратите по-рано от обявеното. Това по-никакъв начин няма да повлияе върху продължителността и представянето на предварително планираната с групите концертна програма.".

От BGTSC припомнят, че общата цел е по време на събитието да няма инциденти, а само положителни емоции! За това е необходимо всички посетители на концерта да спазват неговите правила.

 


Часове и места за влизане, изходи:
Входа за фенове и гости с покани ще работи от 17:30 до 22:00 часа и се намира на западната страна на залата.

Входа за журналисти и специални гости е от южната страна на сградата с лице към булевард „Шипченски проход" и ще работи от 17:30 до 19:30 часа.
Не пропускайте най-динамичното шоу на три от най-силните групи в своя стил!

Билети за шоуто се продават ТУК и в цялата страна. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени са магазините на Бензиностанции OMV , Technopolis, Български пощи, Orange, Usit Colours, магазин Яко, магазини На Тъмно, Office 1 Superstore, билетен център НДК, Дворец на кул турата и спорта - Варна, Пловдив - билетна каса пред общината.

В деня на шоуто до входа за фенове ще има разположена каса с работно време от 17:00 до 22:00 часа.

Препоръчваме навременното закупуване на билети и спазването на реда в залата!

Тeaser:
https://www.youtube.com/watch?v=uAt_xsgnW-g