facebook facebook
 
 
ИГРИ » Онлайн игри
 
   
 
Nemexia - Еволюция
Ревю | 06.11.2011 | автор: Петър Йорданов


оценка:
Производител:
XS Software
Издател:
XS Software
Жанр:
Походова стратегия
Платформа:
Онлайн игри
сайт на играта »

Вход в играта
Играй
безплатно

плюсове

Нов интерфейс

Ваша лична водеща единица - адмиралът

Нов тип кораби - командирските

Множество дребни, но съществени промени по геймплея

минуси

На практика няма

Колкото и да е успешна една онлайн игра, тя не може да си позволи да остане една и съща през годините. Хилядите играчи, потопени в нейния свят, рано или късно ще поискат нещо свежо и още по-добро. XS Software знае отлично това и съответно - предприе поредната сериозна стъпка към подобрението на Nemexia, една от най-успешните български космически браузър игри.

Представяме ви Nemexia 2.0 - еволюцията

Първото нещо, което ще ви направи впечатление, е напълно подобреният интерфейс. От една страна, сега той е доста по-привлекателен във визуално отношение. А от друга - още по-интуитивен. Ветераните в поредицата ще останат доволни и от подобрения изглед над Галактиката, както и от множеството нови зони и преработени сгради. 

Няма как да не споменем и факта, че всички кораби и науки са преработени, а симулаторът на битки в Nemexia 2.0 е напълно нов.

Разбира се, с това промените далеч не се изчерпват. Откриваме и

нов тип кораби - командирските

Това са специални единици, които увеличават допълнително мощта на вашата флота и могат да бъдат закупени само веднъж с ресурс или кредити. Общо взето те са 4 вида. Както подсказва неговото име, Екзекуторът е създаден с една-единствена цел - да унищожи вражеската флота за колкото се може по-малък период от време. Булдозерът дава допълнителни точки живот към вашите кораби, а Корсарът увеличава откраднатия ресурс при пиратските полети. Не на последно място идва и Ловецът - той засича вражеските шпионски кораби, преди да успеят да вземат доклад.

Също така всеки играч в Nemexia 2.0 започва своето развитие със

собствен адмирал

Той е винаги на вашата планета и ви помага при командването на флотата и наемането на гореспоменаите командирски кораби. Адмиралът не участва физически в битката, той изпраща командирските си кораби, за да свършат мръсната му работа. Но колкото повече бойни точки печелите, толкова повече нива ще получава адмиралът и съответно - ще научава различни полезни умения, разпределени в три категории. Офанзивни, защитни и практични. Така например в първата откриваме „лазерен боец", чрез което повишавате лазерната атака на всички ваши кораби и установки, които използват този тип оръжие. В категорията „практични" пък има умение, наречено „химик". То понижава консумацията на газ на флотата ви.

Както и сами виждате, светът на Nemexia е претърпял не една и две промени. Старите играчи ще останат доволни, а онези от вас, които тепърва прохождат в света й, ще се насладят на една наистина качествена браузър игра. При това българска. 

напиши коментар
 

407 мнения
профил »
Damnation каза на 07.11.2011, 11:26 ?. :

Ясно е, че създателите на "Nemexia" ви плащат голяма част от заплатите, но все пак се оливате :) Минуси - няма ? Пет звезди ?
Нека да ви дам една много важна причина защо звездите трябва да са по-малко ( ако разбира се, вие бяхте обеквитни професионалисти, каквито, спокойно, знаем че не сте ) - в Nemexia няма нищо, ама нищо по-различно от 10001 други подобни игри. Няма грам разлика от едновремешната Bulfleet. Тотална стагнация, от 10 години насам.
И като се има в предвид какви възможности дава съвременния софтуер в сферата на браузър игрите, Немекс-нам-к'во-си е антика. При това - такава без особена стойност.
Сори.
Дано са ви дали добри парици :)

174 мнения
профил »
t3h_MaSt3r каза на 07.11.2011, 11:58 ?. :

Колкото и да е странно съм съгласен с горния пост. Най-много ме дразни това че на тази смешна браузър игра сте и дали 6 звезди, а на Батълфийлд 3 - само 5. WTF?

348 мнения
профил »
dprime каза на 08.11.2011, 07:01 ?. :

6 звезди се дават на тази игра,но тя спада към браузър игрите.Това е нормално.Няма никакво място за сравнение с Батълфийлд 3,защото са съвсем различни категорий.Затова хората са сложили играта в графа "Онлайн Игри".

503 мнения
профил »
The Chameleon каза на 07.11.2011, 11:34 ?. :

^ пермабан за горния потребител, предател !!11

on a side note - nemexia била бг игра? ;о

1641 мнения
профил »
=SpeC= каза на 07.11.2011, 12:05 ?. :

Ако искате невероятна космическа браузър игра, направете си Google+ и там в игрите потърсете Edgeworld

261 мнения
профил »
CheGuevara каза на 08.11.2011, 13:43 ?. :

Знам че ви плащат но да не направите ревюта на къде къде по-големи
игри а да направите ревю на тая боза ...

36 мнения
профил »
Nikola_Bathory каза на 09.11.2011, 08:40 ?. :

ПЦ Мания, по принцип ме кефите, обаче с подобни платени ревюта се излагате.

196 мнения
профил »
White Emperor каза на 09.11.2011, 18:47 ?. :

+1

216 мнения
профил »
MoonFlame каза на 10.11.2011, 13:26 ?. :

Всъщност точно такива "ревюта" ме карат да не играя подобни игри.

97 мнения
профил »
DemiGods каза на 10.11.2011, 17:19 ?. :

хахахахаххахахахаха Тая боза 6 звезди.PC мания моля ви не се излагайте по подобен начин,не стига ,че съсипахте хартиеното издание недеите да съсипвате и това също....

97 мнения
профил »
lokoman1929 каза на 11.11.2011, 20:47 ?. :

учудвам се на и.... като теб,какво сръвнение правите между жанр онлайн игри и другите жанрове.Какви хейтъри сме българите хейтим всичко направено от българи ,кратко казано чуждопоклоници сме си.

242 мнения
профил »
HunteR каза на 11.11.2011, 15:52 ?. :

PCM, скоро мисля да пускам онлайн игра. Кажете колко взимате за подобна статия?

1076 мнения
профил »
Deroni76 каза на 23.06.2012, 12:02 ?. :

Тази игра ми напомня от времето на далечната 2008 година, когато играх Bulfleet.

39 мнения
профил »
Стефан Пеловски каза на 12.12.2012, 17:23 ?. :

Добра игра беше, играх два рунда. 5 рунд на първа вселена играх за първи път, след това играх 6 рунд вече с обновена версия на немексия 2.5. Макар че с аукциона направиха лошо,защото събираш ресурс надаваш и взимаш кораби. А не както преди дигаш нива КБС за по-малко време за строеж на кораби, дигаш и нива на фабриката за терети и.събираш метал,минерал и газ пускаш кораби да се строят и трябва да влезеш да ги дигнеш иначе ще ги разбиеш. Играеш денонощно за да крадеш ресурс за да имаш кораби. Преди играта не зависеше толкова много от кредити. Инак дават много хубави купи ! Разбира се ако не си давал пари за кредити и вземеш купа си е далавера :D

11 мнения
профил »
jechko каза на 03.08.2013, 19:58 ?. :

Играх в първи и втори рунд на Bulfleet. Тогава заради нея не спях ;) Играх за 3 дена и немексията. Няма голяма разлика освен визуалната. Дефакто е същата де.
напиши коментар
 
ОЩЕ ЗА ИГРАТА
Nemexia - Еволюция

Ревю:
Междузвездните пътешествия станаха малко по-яки благодарение на тази българска онлайн стратегия, която можеш да чоплиш, без въобще да ти омръзне.

Тактика:
Искате да пробвате тази страхотна фантастична браузър стратегия, но не знаете какво да правите, след като се регистрирате? Ето нашите съвети.

ОЩЕ ИГРИ ОТ ЖАНРА
Sofia Wars 25
World of Tanks 25
MMOG: Second Life 19
Интервю: Хановете 18
За новата рубрика „Онлайн игри” 15
Стратегия: Nemexia 14
Време за мъже: Lady Popular 13
Първи стъпки: Nemexia 13
Интервю: BGmafia 12
Ролева игра: BGmafia 9