facebook facebook
 
 
ИГРИ » Онлайн игри
 
   
 
My Lands - изкарвай пари, докато играеш!
Ревю | 09.04.2014 | автор: Коуди Велора


оценка:
Производител:
Издател:
Жанр:
Ролева игра, Походова стратегия
Платформа:
Онлайн игри
сайт на играта »

Вход в играта
Играй
безплатно

плюсове

Радваща окото стилизирана графика

Множество пътища на развитие

Възможност за изкарване на пари

Увлекателна

минуси

Само онлайн

През епохата, когато тъмните и светлите са живеели в мир, е открит източник на могъщество, още непознат на никоя раса: Черните перли. Балансът на силите е нарушен и всеки се опитва да поеме контрола върху техния добив. Великата империя се е разпаднала и пламва междуособна война. Жителите на Вашия град са Ви избрали за управител и са Ви дали неограничена власт. Помнете обаче, че крехкият мир винаги е по-добър от кръвопролитната война.

Обичате ли походови стратегии? А браузър игри? Авторът на това ревю не си пада по нито едното, но успя да се влюби в My Lands само за няколко дни. Възможността да изкарате истински пари, докато играете, е просто бонус. Привлякох ли вече вниманието ви? Преди да ви кажа как става това, ще започна по-отдалеч. Онлайн стратегията My Lands – Black Gem Hunting е пусната през юли 2010 година, като в началото е само на руски език. Отскоро обаче можем да ѝ се насладим и на езика на Ботев и Левски, като ми направи впечатление че в играта има доста голямо българско присъствие.

Що е то?

В много отношения My Lands е класическа стратегия. Започвате от избор на раса. За разлика от повечето подобни заглавия, които са ми попадали, тук има голямо значение коя от четирите играеми фракции ще предпочетете. Възможностите са Рицари (хора), Елфи, Демони и Тъмни Елфи, като играта услужливо ви предоставя информация за влиянието на вашия избор. Така например, демоните са най-бързи в добива на камък, докато магьосниците на тъмните елфи са най-добри при атака срещу града на противника.

Оттам насетне, играта предлага възможност да се изявите във всякакви сфери – като търговец, воин, шпионин, строител и т.н. Когато започвате, имате на разположение една седмица, в която сте защитени от вражески атаки за да можете спокойно да разучите механиките и особеностите на играта. Включената енциклопедия в действителност е много полезна в това отношение и ще ви стане най-добър приятел през първите няколко дни. Заглавието ви въвежда постепенно в целия процес, посредством куестове, които ви възнаграждават с войска и ресурси. Така нареченото "дърво на науките" пък позволява да изучите различни занаяти, технологии и подобрения.

А парите? За парите кажи!

Още малко търпение... Веднъж преминали през обучителната част, My Lands ви оставя да решите сами съдбата си. Дали ще сте кръвожаден главнокомандващ или умел дипломат? След като империята ви започне да расте и да се развива, ще можете да търгувате с останалите играчи, да шпионирате враговете си, да участвате в турнири, да сключвате военни съюзи и, разбира се, да се сражавате, завладявайки нови територии.

Кинтитье! Веднага!

Добре де, ето! Който и път на развитие да поемете, ще получавате като награда за старанията си специален ресурс, наречен Черни перли. Именно въпросните можете да превърнете в реални пари, които да изтеглите от играта. Начините да се сдобиете с тях са доволно много - от боеве с чудовища, откриване и превземане на специални "руини", както и просто да си ги купите с ин-гейм злато от пазара в града ви.

Цялото изживяване е съпроводено с шарена стилизирана графика, която радва окото и не натоварва машината – качество, задължително за всяка уважаваща себе си браузър игра. Е, какво чакате още? Ако сте фенове на стратегиите, потапяйте се в чудния свят на My Lands! 

напиши коментар
 

230 мнения
профил »
DarkAvenger89 каза на 10.04.2014, 21:43 ?. :

Звучи интересно. бях останал с впечатлението, че идеята на браузър игрите е да ти взимат "кинтитье",а не да ти дават...

163 мнения
профил »
Pravilnika каза на 11.04.2014, 14:10 ?. :

Има нещо, което сте пропуснали. За да изкарваш пари трябва да плащаш месечен абонамент....

19 мнения
профил »
little_volof каза на 11.04.2014, 14:18 ?. :

Играта ,поне лично на мен , не ми хареса . Играл съм подобни игри и те са били на доста по високо ниво.И PC Mania - това за мен си е направо платена статия.Поне някъде го отбележете това.

159 мнения
профил »
waaaagh каза на 11.04.2014, 15:17 ?. :

Кинтье!

4164 мнения
профил »
VK_ каза на 12.04.2014, 07:39 ?. :

Кинты!*

374 мнения
профил »
Blacck каза на 13.04.2014, 07:13 ?. :

''Новодошъл играч получава промо период, след изтичане на който той взема решение - дали иска да има възможност да изтегля пари или не. Тази възможност е достъпна във всеки сървър, при условие на постоянно заплащане на абонамента. Абонаментът се заплаща или всеки месец, или веднъж на три, шест или дванадесет месеци.
Абонаментът Ви дава също подобрен Премиум с интерфейсни удобства и допълнителни възможности.
Освен изтегляне на пари, Вие ще имате възможност да заплащате абонамента си и други игрови услуги за сметка на придобитите в играта Черни перли.''


Нормално е нали тези пари трябва да дойдат от някъде,въпроса е дали играта ти дава шанс да си избиеш парите ''ingame'' А не всеки месец да даваш пари за абонамент примерно 30лв а да си изкарваш 10 лв в играта,тогава се обезмисля!

407 мнения
профил »
Damnation каза на 14.04.2014, 13:29 ?. :

Пф, успех да изкараш и десет лева точно в тази игра :)

1 мнения
профил »
My Lands 123 каза на 09.11.2014, 15:12 ?. :
Редактиран на 09.11.2014, 15:14 ?.

Могат и много повече да се изтеглят от стойността на абонамента. Но хубавото на играта е, че геймплея е направен така, че не толерира играчите, които играят само за пари. Т.е. трябва да бъдеш или да станеш :) комбинативен и комуникативен.
напиши коментар
 
ОЩЕ ЗА ИГРАТА
My Lands - изкарвай пари, докато играеш!

Ревю:
Diablo в космоса? Една неконвенциална браузър и мобилна игра, в която се влюбихме на мига!

Превю:
Поставяме началото на една нова рубрика, в която ще ви запознаваме подробно с едни от най-готините браузър игри в момента. При това - безплатни!

новини:
Китайски баща, разстроен от времето, което 23-годишният му си прекарва в онлайн игри, реши да вземе нещата в свои ръце.
Заповядайте в новата рубрика на сайта ни, наречена Онлайн игри. В нея ще ви запознаваме с едни от най-готините браузър игри на небосклона.
ОЩЕ ИГРИ ОТ ЖАНРА
World of Tanks 25
Sofia Wars 25
MMOG: Second Life 19
Интервю: Хановете 18
Nemexia - Еволюция 15
За новата рубрика „Онлайн игри” 15
Стратегия: Nemexia 14
Време за мъже: Lady Popular 13
Първи стъпки: Nemexia 13
Интервю: BGmafia 12