facebook facebook
 
 
 
   
 
Mass Effect 3: ще видим ли Tali?
03.07.2011

Забравете за това кой е бащата на Liara или къде е бърлогата на Illusive Man - голямата мистерия в предстоящата екшън ролева игра Mass Effect 3 е свързана с друг от нейните герои.

Не друг, а симпатичната Tali'Zorah.

Много от познатите ни герои ще претърпят известни промени в третата част на играта. Така например от BioWare вече разкриха, че този път Jack ще има повече коса и ще се облича по-разумно, а Ashley ще смени прическата си, пускайки косата си свободно.

Най-интересна обаче е съдбата на Tali.

Най-малкото, защото тя все още не е решена. Изпълнителният продуцент на Mass Effect 3 Кейс Хъдзън признава, че студиото все още не е решило как да подходи към тази ситуация.

"Свалянето на маската на Tali е особено труден избор от дизайнерска гледна точка, не на последно място, защото изглежда като предварително обречен ход, каквото и да направим. Очевидно е, че доста хора биха искали да видят Tali, но със сигурност мнозина ще останат и разочаровани, независимо как изглежда тя, тъй като те просто не са си я представяли по този начин", признава Хъдзън.

Истинското лице на Tali продължава да бъде обект на най-различни забавни спекулации, част от които може да видите на официалния форум на BioWare тук

напиши коментар
 


407 мнения
профил »
Theron Fears каза на 04.07.2011, 08:40 ч. :

Ако махнат маската на Тали ще бъде голяма грешка, според мен мистиката около нея трябва да си остане.

21 мнения
профил »
Eddie Coysie каза на 04.07.2011, 12:10 ч. :

ммм...или пък да я махне,но да е с гръб към нас и да не я видим!хем ще изпълнят желанието на Тали-маниаците,хем ще запазят мистиката.колкото до ситуацията,в която тя да я свали,за да е поне малко достоверна,смятам че трябва да е при евентуалното връщане на куарианците на родната им планета,Тали да се разчувства(нали обясняваше как баща й обещал да й построи къща и т.н.) и да свали тая кофа от главата си.

227 мнения
профил »
Brakedown3 каза на 04.07.2011, 13:31 ч. :

Самото сваляне вече го направиха в 2ката, така че да не й видим лицето.

777 мнения
профил »
veluvian каза на 04.07.2011, 09:16 ч. :

Така е. Мога да дам за пример V for Vendetta, където така и не свалиха маската на отмъстителя, което си беше блестящ ход, но може и по самия комикс да е така. Както и да е, не знам какво оправдание трябва да измислят за Тали да махнат животоспасяващата й каска, може би трябва да я сложат в някаква постоянна водна среда, не знам, но едва ли ще се понрави това решение на някои играчи, други пък ще се зарадват.

11 мнения
профил »
spellweaverbg1 каза на 04.07.2011, 11:15 ч. :

Мисля, че в книгите и игрите за Mass effect куарианците не събличат костюмите си почти никога, даже и когато са на борда на родната Мигрираща Флота (за да са подготвени за евентуални повреди във вентилационните системи и внезапни пробойни по корпуса на износените космически съдове).

Свалянето на костюма е прието само когато са напълно сами и изолирани, както и като жест на най-дълбока интимност, тъй като след това е необходимо да се наливат с антибиотици и прекарват в треска поне седмица.

Та в този ред на мисли, не бих искал да разкрият лицето на Тали, най-малкото защото тя ми е един от любимите персонажи и разбулването на мистиката около нея само би навредило на атмосферата на загадъчност, която я обгражда.

66 мнения
профил »
heartfall каза на 04.07.2011, 11:28 ч. :

Никога не ме е кефела - прекалено лигава история с тази Флотила и това колко са бедни и нямали планета и дрън дрън и тя трябвало да си има кораб на всичкото отгоре и дадоха име Нормандия - Като види шепард и такава "ШЕПАРД ОМФГ ПОДМОКРИХ СИ КОСТЮМА" Въобще не си говоря с нея нито в 1цата нито в 2ката нито пък я използвам в екипите. Общо взето най яки са ашли и лиара от мацките - Миранда също не беше кой знае какво. Обикновенно използвам кроганец и някой от "маговете" джак ,миранда или лиара.

379 мнения
профил »
thewhitestig каза на 04.07.2011, 12:26 ч. :

А въобще quarian-ците как изглеждат под маските си ?

150 мнения
профил »
gambit_12 каза на 04.07.2011, 12:36 ч. :

Това е то, че дори и Bioware не знаят. Иначе ако искат да сме доволни трябва да измислят един образ, който смятат, че е най-добър и да дадат опция за махане на маската или да я остави, примерно в романтичен диалог

1220 мнения
профил »
vasito каза на 04.07.2011, 12:54 ч. :

Meне само Миранда ме интересува.

1715 мнения
профил »
Danivanov каза на 04.07.2011, 13:10 ч. :
Редактиран на 04.07.2011, 13:11 ч.

Слагат там едно личице, слагат една прозрачна маска и това е. Никой не е казал, че трябва да й махат системите. Единственото което може да ги спъне е колебанието. Според мен, ако не направят нещо по отношение на външния й вид, ще си остане все така скучна за голяма част от публиката.

Аз лично, бих искал маската да бъде свалена. Все пак, играта трябва да се запълни с възможно най-много отговори и разкрития. Това е то, което ще я направи епична... както и запомнящите се моменти, разбира се.

331 мнения
профил »
Koshmar каза на 04.07.2011, 13:52 ч. :

И тва ако е любовна история, след като правих секс и с Джак и с Миранда - все още ми даваше да свалям тая "консерва" в буквален и преносен смисъл :)))). Лично аз искам да й свалят маската и каквото и да е лицето отдолу, то ще е силно хуманоидно - иначе просто не би се харесало на никого. Така, че няма да е голяма изненада.

203 мнения
профил »
Stunkata8 каза на 04.07.2011, 15:07 ч. :

Да я оставят с маската, а на края на играта вече може като цяло на расата да махнат маските...
Правилно, че надали всички ще са доволни на каквото и да е лице!
напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Mass Effect 3

новини:
Извън двата избора по подразбиране Джон и Джейн, най-предпочитаното женско име на героиня е Сара докато в мъжкия си вариант Шепърд се нарича най-вече Джак.
Отговаpяйки на въпpос в Twitter относно възможността за next-gen пpеиздаване, служител на BioWare pазкpива, че студиото го е "обсъждало вътpешно".
След като бе част от екипите, създали Gears of War 3 и Gears of War: Judgment, Крис Уин ще работи по следващата Mass Effect игра.

Ревю:
Няма надежда за никого. Милиони умряха в деня на инвазията. А най-трудното тепърва предстои – обратното превземане на планетата Земя.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122
Blizzard също прави разпродажба на игри 122