facebook facebook
 
 
 
   
 
Mafia 2 скоро с ново DLC
24.10.2010

Въпреки че не се оказа играта, за която всички ние я смятахме и се надявахме, Mafia 2 упорито отказва да залезе. Чехите от 2K Czech дори ни готвят ново DLC, което ще се появи през следващия месец. То се казва Joe' s Adventures и изненадващо разказва приключенията на симпатичния страничен герой от оригиналната игра.

DLC-то се готви за PC, PS3 и XBOX360 и ще струва 10 долара или техния еквивалент от 800 MS Points. В тази история ще видим какво се случва с Джо Барбаро, докато Вито е в затвора. Знаейки как изглежда героят, можем само да си представяме в какви каши ще се забърка този път.

 Joe' s Adventures идва на 23 ноември. 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Mafia 2

новини:
Ако се съди по Twitter съобщенията на един от актьорите, дали гласа си на серията.
Авторите на епичното приключение Mafia 2 вече са намалени с близо една четвърт от досегашния си състав, а обяснението отново е прекалено тривиално.
Италианска депутатка от Европейския парламент, чийто баща преди време е станал жертва на организираната престъпност, заплаши, че ще се опита да спре играта.

Ревю:
Първата Mafia се превърна в класика в мига, в който излезе на пазара. Втората част обаче, макар и прилична, ще я забравите, веднага щом я превъртите.

Превю:
Това може и да не е геймсъбитието на 2009 г., но е адски близо до целта. Mafia II ще ни пренесе в най-мрачния и реалистичен гангстерски свят, създаван някога.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122
Blizzard също прави разпродажба на игри 122