facebook facebook
 
 
 
   
 
LOTRO вече и в Корея, и в Русия
22.04.2009

Turbine се похвалиха, че The Lord of the Rings Online продължава да се разширява и е вече на пазара в още две ключови държави - Русия и Корея. Досега тя бе достъпна единствено в Северна Америка и Европа.

Това MMORPG добива все по-голяма и по-голяма популярност, особено след премиерата на първия експанжън - Mines of Moria. Авторите се надяват, че след като добавят още ключови от Средната земя територии, като Рохан, Минас Тирит и дори Мордор, ще привлекат още повече хора към своя уникален онлайн свят.
 

напиши коментар
 


389 мнения
профил »
Draksis каза на 23.04.2009, 11:04 ч. :

Интересно след като се добавят всички ключови територии от Средната земя, накъде ли ще се насочат след това Turbine? Сивите заливи? Битка със самия Еру Илуватар?

Ми да почакаме и ще видим...

1880 мнения
профил »
Sentry каза на 23.04.2009, 11:14 ч. :

До тогава ще направят LOTRO 2 с по-добра бойна система, графика и т.н. Все пак една игра никога не може да бъде вечна.

318 мнения
профил »
Владо Тодоров каза на 23.04.2009, 11:51 ч. :

Sentry, ти пускал ли си LOTRO? :) Графиката е страхотна и ще бъде такава поне още година-две, а ще остарее и ще погрознее след още толкова. А и какво й е на бойната система? Не намирам нищо проблемно в нея, при все че вече играя 1 година на играта. Честно казано ми се струва абсурдна идеята за LOTRO 2, при положение че авторите са вложили толкова много усилия в изграждането на света, и продължават да влагат в момента. Така че защо ще им трябва да започнат да го правят наново? Все едно Blizzard да направят WOW 2. Освен Мордор, Рохан и Минас Тирит има още десетки други места, липсващи от картата. Така че докато Turbine развият Средната земя в цялата й прелест, ще се минат доста години... Да не забравяме, че авторите имат договор с Tolkien Enterprises до 2014 (с опция да се продължи до 2017). Една игра, разбира се, не може да бъде вечна и LOTRO ще умре рано или късно. Но със сигурност не и в близките години.

1880 мнения
профил »
Sentry каза на 23.04.2009, 12:44 ч. :

Говорих принципно, а не конкретно. Графиката и геймплеят са добри, но до кога? Смисъл те ще слагат все повече и повече content, достъпен за все по-високи и по-високи level-и, ще правят още територии, но постепенно ядрото на играта ще започне да старее. Ще направят още четири-пет експенжъна, но това ще отнеме много време. Дори да са достатъчно бързи, че да пускат всяка година по един то оставащите територии ще отнемат пет години докато бъдат издадени. До тогава кой знае какви чуда ще сме видели. кой знае по какъв начин ще се е развила индустрията и ще е време създателите да пуснат нова игра, която отново да омагьоса почитателите на вселената и на жанра. Дори Blizzard си признават, че работят по MMORPG от ново поколение, въпреки че на тях принадлежи най-успешното такова за момента.

3 мнения
профил »
kalindor каза на 27.08.2009, 07:55 ч. :

lotro e dobra igra igraia a ot edin mesec ine mislia da spiram gadno e ce niama minas thirith i mordor
напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar

новини:
Скоро ще стане един месец, откакто Lord of the Rings Online стана free to play за жителите на Северна Америка. Кога ще се възползват и свободните хора в Европа?
Преминахте и през най-тъмните дълбини на Мория. Сега е време да влезете в омагьосаните земи, стаени под трептящите златни листа на древната гора Лотлориен.

Ревю:
Добри времена настъпват за феновете – ако сте от тях и не ви се свидят 13 евро за месечна такса, не ви остава нищо друго, освен да се заселите в Средната земя.

Превю:
Дали The Lord of the Rings Online ще успее да разклати трона на Blizzard, които на този етап са истинските властелини на пазара на MMORPG игрите...

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122