facebook facebook
 
 
 
   
 
LG с пълна аудио гама на CES 2017
03.01.2017 | автор:


Вносител:

сайт на продукта »

Тази седмица по време на Изложението за потребителска електроника (CES) в Лас Вегас, LG Electronics (LG) демонстрира своята разширена гама от аудио продукти, която може да задоволи широк спектър от потребители – от заклети аудиофили, до обикновени потребители, които предпочитат мобилността и гъвкавостта. Най-новите аудио устройства на LG съчетават в себе си последните технологии, за да могат да използват максимално синергията между премиум телевизорите на LG и да разшири възможностите на потребителите откъде могат да пускат и слушат тяхната любима музика.

Следващото измерение за ТВ саундбар системите

Новият SJ9 саундбар на LG се възползва от мощта на Dolby Atmos технология, за да пресъздаде ултимативното аудио кино изживяване, докато изчистения дизайн веднага добавя естетически акцент във всеки дом. За да може да създаде подобен мощен и детайлен звук, SJ9 е снабден с няколко авангардни говорителя – включително и два мощни насочени нагоре – което обгръща слушателя от всички ъгли.

Dolby Atmos предоставя динамично аудио, което може да бъде прецизно разположено навсякъде в триизмерното пространство, включително над слушателя, за да може да се пресъздаде реалистичен и задържащ дъха звук за по-въздействащо и емоционално изживяване. Звуците са представени като отделни обекти, като се използват сложни метаданни, за да се определи тяхното точно място и размер на отделните аудио обекти в триизмерното пространство. Тези обекти се възпроизвеждат в реално време, като всеки звук идва от определеното му място, дори и директно над слушателя.

Системата на LG SJ9 е снабдена с 4K звук, (Hi Resolution Audio) която е съвместима с висококачествени аудио файлове с минимална загуба на качеството (т.нар. lossless), за да може да пресъздаде качеството на оригиналния студио запис. В допълнение, функцията Sound Upconverting на SJ9 увеличава качеството на стандартните файлове до 24 bit/192 Hz и така да се подобрят фините детайли и нюансите на всяко отделно парче. SJ9 поддържа 4K Pass-Through технология, която доставя чист звук без компромис за качеството на картината, като осигурява перфектно синхронизирано аудио и видео изживяване.

LG ще представи и елегантния SJ8 саунд бар, който предоставя LG is also unveiling its elegant SJ8 sound bar which delivers силно аудио представяне в тънък и ефикасен дизайн с 38 мм профил. Новата система може да се комбинира лесно с новата гама за 2017 г. телевизори на LG. Чрез TV Perfect Fit Kit потребителите могат да интегрират SJ8 с определени ТВ модели на LG, като подменят оригиналната стойка със саунд бар системата. SJ8 е снабден с много от възможностите на SJ9, включително 4K звук, 4K Pass-Through технология и вградените способности да се пуска съдържание чрез Chromecast.

Последният от гамата саунд бари на LG е SJ7, който е мощна и гъвкава 320W система, която чрез своя дизайн за разделяне на две части може да се разположи както хоризонтално, така и вертикално, в зависимост от предпочитанията на слушателя. Двете половини на SJ7 се свързват заедно безжично и предоставят страхотен стерео звук. Една от половинките разполага с вградена батерия, което й позволява чрез натискането на един бутон да се превърна в задна колона и така да подсили surround sound изживяването. Чрез друг бутон, преносимата част може да се използва като безжична Bluetooth колонка навсякъде и по всяко време.

За забавление – мощните LOUDR колонки

Създадени за парти маниаците, като са взети предвид и създателите на музика, аудио системите LOUDR на LG разполагат с мощни възможности чрез, които да се създаде перфектната парти атмосфера.

LOUDR CJ98 разполага с мощен 3,500W звук, което автоматично създава жива клубна атмосфера. Вградения Party Thruster позволява на DJ чрез плъзгането на ръчка да се контролира силната част на денс песента, за да може да се синхронизира по перфектен начин преминаването към частта с още по-плътен плътен бас със светлинните ефекти. CJ98 разполага с редица уникални контролери, бутони за повторение на част от песента и възможности за споделяне. Феновете на караоке изпълненията ще бъдат доволни с голямото разнообразие от гласови ефекти, както и функцията Karaoke Star, която елиминира вокалите от дадена песен и позволява на изпълнителите да сменят бързо инструментала.

LOUDR OJ98 е друга стилна комбинирана аудио система, която е проектирана да подсили парти атмосферата, чрез сгънатите конуси скрити в основата, позволяват да се подобри значително акустиката на устройството. Светлинните ефекти Sparkle Lighting на OJ98 от своя страна пулсират в ритъма на музиката. За да засили доброто изживяване на всяко парти OJ98 е снабден с функцията Party Kick Starter, която симулира звука на форсиран двигател на състезателна кола. Аудио системата е разработена специално за DJ-и, като е висока 109 см и позволява да се сложи таблото с Party Thruster и другите контроли на идеално разстояние за работа.

По време на CES, LG ще представи и портативната аудио система модел FJ7, който е разработена с цел максимална преносимост и 400W качествен звук без деформиране. Тъй като при FJ7 мобилността е приоритет, системата идва с удобни дръжки и колела, което я прави лесна за пренасяне навсякъде, където ще бъде проведено партито.

 

 

напиши коментар
 
ПРОДУКТ НА СЕДМИЦАТА  

AOC представи новия монитор AG273QX

ОЩЕ саунд
Външна звукова карта: Creative X-Fi HD USB 35
Слушалки: Turbo-X H646MV 31
Безжична колонка: Sony SRS-BTV25 29
Усилвател за слушалки: FiiO E6 28
Altec Lansing MX-5021 28
Колонки: Geepas 5.1 25
MP3 плейър и говорители: Sony NWZ-E463K 23
Слушалки: Sony Bluetooth DR-BT101 22
Мултимедийни колонки: X-Mini II Capsule 20
Колонки: Logitech Z10 19