facebook facebook
 
 
ИГРИ » PC
 
   
 
Incoming Forces
Ревю | 07.09.2001 | автор: Георги Панайотов


оценка:
Производител:
Rage Software
Издател:
Rage Software
Жанр:
Аркада
Платформа:
PC
сайт на играта »

Заедно с второто Vodoo се появи една игра, чиято цел беше да покаже качествата на новия ускорител. Съвсем неочаквано се оказа, че тя предлага не само зашеметяваща за времето си графика, но и доста приличен геймплей. Събирането на тези два фактора я изстреля в челната десятка и тя се закрепи там около половин година. Следваха няколко години на суша, през които Rage пускаха основно автомобилни симулатори. Сега, в 2001, тазу игра се прероди, но не като ангел....

От интрото разбирате две неща, че графиката отново е на ниво и ще изтиска всичко от ускорителя ви. Второто нещо, е че има някакаква голяма космическа фрегата и петица изстребители, които й набиват канчето. С идеята, че ще играя нещо в най-лошият случай на нивото на Echelon, подминах тренировъчните мисии и каква бе изненадата ми... Защо Боже Мили ме наказваш за втори пореден път този месец с low-level игра.
Спомняте ли си Правец 82 ? Е, за него имаше една игра, в която вие бяхте бойна куличка в средата на екрана, а над вас прелитаха разни гнусотийки и сипеха парашутисти, както политик - предизборни обещания. Тука е горе-долу същото. Поемате роля на бойна кула и трябва да пазите бзата си, а от всички страни изскачт изстребители и започват да превръщат живота ви в ад. Тъкмо когато смятах да тегля една майна на производителя, издателя и програмиста, измислил цялата тази простотия и тогава се появи Mech, който също нападна базата. "Охоо! Става интересно" - казах си аз и продължих да отстрелвам всичко наоколо... Така точно половин час и ми писна до полуда.

Incoming Forces има само още една добра страна. В началното меню имаше опции за пет игри, като всяка нова се отваря след като сте превъртяли предишната. Това ме кара да мисля, че в един хубав момент все пак се качвате на гореспоменатият изстребител и нещата стават доста по-интересни, но така и не намерих нерви да мина досадната мисия с кулата.

Минусите на играта за съжаление са бая повече от плюсовете. Музиката е изнервяща и понякога депресираща (сещате се за автора й и ви обзема едно такова съжаление...). Въпреки че предлага огромна резолюция, на която да се играе и е пълна със специални ефекти, графиката е доста постна, на ниво обекти по екрана, а вражеските единици се весват за толкова кратко, че не можете да ги разгледате. Най ме издразни фактът, че на хипер стабилната ми машина играта се дънеше и през равни интервали от 13:29 мин (специално засечени с хронометър между другото), операционната система забиваше и единственият изход бе Restart. И въпреки че в жанра си това е най-доброто предложение на пазара, можем да приемем продукта на Rage за издънка. 

 
системни изисквания
P 350, 64MB Ram
напиши коментар
 
ОЩЕ ИГРИ ОТ ЖАНРА
Colin McRae: DiRT 2 44
Shank 26
Sacred 3 25
Machinarium 25
Plants vs. Zombies 24
Mortal Kombat X - Story Mode 17
Mortal Kombat X - част втора 11
Injustice: Gods Among Us - PCM2.0 8
Death Track: Resurrection 7
4x4: Hummer 6