facebook facebook
 
 
 
   
 
Hyper Scape излиза на 11-ти август
30.07.2020

Hyper Scape (научно-фантастичния прочит на UbiSoft в пренаситената напоследък Battle Royale free-to-play ниша) ще излезе за Xbox One, PlayStation 4 и PC на 11-ти август. В играта играчите се изправят едни срещу други на улиците на футуристичния град New Arcadia, някъде около 2054 г. От средата на юли играта е в процес на отворена бета, но от която играта ще излезе на 11-ти август и официално ще започне нейния първи сезон. Според UbiSoft той ще предложи собствен сюжет и редица ограничени във времето режими, които трябва да допълнят основните Solo и Crown Rush режими.

Сезон 1 идва със 100-tier Battle Pass, който включва free track и premium track, струващ 950 Bitcrown-а - ингейм валута, която може да се закупува с истински пари. Всеки играч, който е участвал в бета тестовете до 9:59 сутринта българско време на 3-ти август, за минимум 1 час - ще получи 600 Bitcrown-a при излизането на играта. Освен това, ако поради някаква причина нямате достъп до бетата - достатъчно е да свържете своя Uplay акаунт с Twitch и да изгледате поне час от кой да е стрийм, свързан с играта, за да се сдобиете с този стартов бонус.

UbiSoft поясняват, че козметични придобивки, направени по време на бета тестовете, ще могат да се трансферират свободно между платформите, имайки предвид, че Hyper Scape поддържа cross-progression система на трите платформи, за които излиза. 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Hyper Scape

новини:
Hyper Scape е Battle Royale отговорът на Ubi Soft. Дали заглавието ще предложи нещо ново и вълнуващо?

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122
Blizzard също прави разпродажба на игри 122