facebook facebook
 
 
 
   
 
Huawei Mate 10 Pro вече е в България
07.12.2017 | автор:


Вносител:

сайт на продукта »

Флагман устройството от новата Mate серия - Huawei Mate 10 Pro се предлага официално от днес в търговската мрежа на трите мобилни оператора Мтел, Теленор и Vivacom, във вериги магазини Технополис, дистрибуторската мрежа на Поликомп, а от другата седмица и в Техномаркет. Моделът е наличен в момента в цветовете титаниево сиво и кафява мока, а след средата на месеца ще се предлага и в среднощно синьо.

Huawei Mate 10 Pro е революционно устройство за пазара, което е известно не просто като смартфон, а като ново поколение интелигентна машина. Чипът Kirin 970 с осемядрен централен процесор осигурява изключително висока производителност. Специализираният му изчислителен блок, базиран на невронна мрежа, работи с подобрени алгоритми за машинно обучение, които изучават потребителското поведение и усъвършенстват всеки аспект от използването на смартфона, без да компроментират сигурността и конфиденциалността относно навиците и информацията на потребителя. От изкуствения интелект се възползва и батерията на Mate 10 Pro. Тя е с капацитет цели 4000 mAh и притежава интелигентна система за управление на разхода, която разпределя ресурсите, така че да удължи максимално времето за автономна работа, до два дни при умерено натоварване.

Двойната Leica камера е естествено продължение на успешното партньорство между Huawei и легендарния немски бранд за фотография. Обективите са с широка бленда f/1.6 и използват изкуствен интелект при функцията за „боке“ ефект. Отново благодарение на изкуствения интелект, тя идва предварително обучена да разпознава 13 различни сцени и обекти, за още по-лесно постигане на перфектния кадър във всяка ситуация.

Металната рамка на най-новия флагман на Huawei придава елегантен дизайн и изтънчен вид.

Освен с красива визия и  интелигентен чипсет, Mate 10 Pro впечатлява и с интерфейс EMUI 8.0, и операционна система Android 8.0 Oreo. Благодарение на изкуствения интелект дейностите, извършени чрез Mate 10 Pro, са оптимизирани, извършени с лекота, а чрез най-новия 6-инчов 18:9 OLED дисплей FullView Display, преживяването става още по-запомнящо се. SuperCharge технологията на Huawei първата в света, получила сертификат TÜV Fast-Charge Safety, който гарантира пълна безопасост на целия процес. 

напиши коментар
 
ПРОДУКТ НА СЕДМИЦАТА  

Монитор: Acer Predator XB240H

ОЩЕ телефони
Galaxy S8 и S8+ приордъри във Виваком 182
Huawei Mate 10 Pro - приордърите стартираха 106
Huawei Mate 10 lite: селфи помощник 97
Слушаш музика с Nokia 2 цели 139 часа 86
Как AI прави смартфона по-бърз 78
Huawei Mate 10 Pro вече е в България 69
iPhone 4 – струва ли си? 36
iPhone 8 и iPhone 8 Plus: цените в Мтел 26
Започнаха продажбите на Huawei Mate 10 lite 26
iPhone X в Мтел от 79,99 лева на месец 20