facebook facebook
 
 
ИГРИ » Онлайн игри
 
   
 
Hero Zero
Ревю | 04.08.2013 | автор: Петър Йорданов


оценка:
Производител:
XS Software
Издател:
XS Software
Жанр:
Екшън
Платформа:
Онлайн игри
сайт на играта »

Вход в играта
Играй
безплатно

плюсове

Неангажираща и приятна

Пропита със страхотно чувство за хумор

Весела визия

Разнообразие от предмети

минуси

Ако търсите по-сериозна браузър игра за дуели, ще останете разочаровани

“Шут в гъза“ беше як филм. От пълен смотаняк, главният герой – пуберът Дейв -  успя да се превърне в супер герой. Защо? Просто така. За славата. За идеята. За справедливостта. От тъпотия.

Е, първата му среща с престъпниците не приключи особено злополучно и изяде един нож в корема, така че не бихме ви препоръчали да наденете розовото си трико и да се опитате да спасите баба Пенка от поредната хаймана, дърпащ чантата й.

Най-добре поиграйте Hero Zero – една безплатна онлайн браузър игра, която ще ви позволи всичко това от уюта на вашия дом. Всъщност, защо трябва да се самозалъгваме – това е перфектната игра и за офиса, особено в случаите, когато се налага да симулирате работа пред шефа.

Hero Zero е еталон за кежуъл браузър игра

Тя е пропита с ведри цветове и хумористични текстове и изисква минимално усилие от ваша страна. За сметка на това пък ви разтоварва и ви отвлича от иначе сивия ден.

Още в самото начало трябва да създадете своя герой. Класове няма, важни са четирите ви статистики – сила, издръжливост, интелект и интуиция. Още тук ще видите колко лековато в добрия смисъл на думата играта подхожда към тематиката, с която се занимава. Вместо да ви повери управлението на намръщени и мрачни персонажи като Черния рицар, вашият герой може да изглежда наистина като пълен мухльо, излязъл сякаш от някоя карикатура. С щръкнали уши, тъповата усмивка и наивни очи – така, че да ви разсмива всеки път, когато го погледнете.

При старта си ще сте по долни гащи. Не може да се размотавате така по улиците, нали? Особено ако искате някой престъпник да ви вземе на сериозно. Я си облечете розовия халат, направете си маска за очи с краставици и се въоръжете с сешоара от банята. Точно такива са предметите, с които, поне в началото, може да се сдобиете. По-късно, ако искате, може да изглеждате и като Железния човек, но като за начало ще трябва да се задоволите с подръчните материали.

И така, време е за първата ви мисия!

В живописното предградие Хъмфридейл се носят слухове за какви ли не измамници. Някой трябва да направи нещо.  Общо взето задачките ви се разделят на два типа – за време и бойни. Започвате с дреболии – например наблюдавате квартала за нередности. После обаче ще трябва да поставите трамплин, за да олекотите падането на човек, заседнал на своя покрив в опита си да поправи сателитката, да откриете котката на някое хлапе, да пребиете застрахователния агент, тормозещ съседката ви или да оправите компа на баба Елка. Много скоро от мухльото на квартала ще ставате известни като мухльото от третия , мухльото на селото, Доста Засрамен Дявол на Доброто и т.н.

Важно е да отбележим, че вие реално не правите абсолютно нищо в която и да е от тази ситуации. Дори при битките. Просто цъквате и боят се разиграва пред очите ви, докато мисиите за време протичат под формата на запълваща се скала (не повече от 10 минути). Това не е нещо непременно лошо, защото ви позволява да си сърфирате и да си вършите работата – било то вкъщи или в офиса. С други думи – играта не изисква почти никакви усилия от вас самите.

Лека полека ще започнете да трупате пари и понички,

улесняващи живота ви в Hero Zero, ще се хващате на работа, ще се дуелирате с други играчи, ще ходите на фитнес, ще сформирате отбори и ще се биете срещу други и ще се ангажирате със специални мисии. Нещата, които може да правите на ден обаче, не са безкрайни, тъй като героят ви има енергия, която малко по малко се изтощава и се възстановява напълно на следващия ден. Разбира се, може да си я запълвате и срещу съответната валута, така че дори и F2P играчите няма да имат проблем с недостига й.

Както вече стана дума, разнообразието от предмети, подобряващи вашите статистики, е огромно и най-хубавото е, че всичко е поднесено с изненадващо приятно чувство за хумор. Hero Zero е игра, която ще ви отвлича от вашето скучно ежедневие и със сигурност ще довежда до някоя и друга усмивка на лицето ви.

Да, и тук, като всяка безплатна игра, рискувате да се изправите срещу герой, решил да налее пари в заглавието и да покачи статистиките си до тавана. Неизбежно е. Просто когато решите да се дуелирате с някого на вашето ниво на опит, винаги сравнявайте статовете му с вашите. Просто за всеки случай.

Като цяло – Hero Zero е една весела кежуъл игра. Геймплеят е ненатоварващ, битките са семпли, а PvP зоната е по-скоро забавно място, където играчите по-скоро демонстрират своята креативност при създаването на свой герой, отколкото да водят сериозни дуели. Пробвайте я, нищо не губите! 

напиши коментар
 

14 мнения
профил »
bufarko каза на 11.09.2013, 17:41 ?. :
Редактиран на 11.09.2013, 17:41 ?.

Как може да направят легендарно наметало в играта, което да е турското знаме? Ебете си майката турска, продажни копелета.

407 мнения
профил »
Damnation каза на 16.09.2013, 07:10 ?. :

Абе хорица, 2013-та е, браузър игрите претърпяха доста голямо развитие за десетина години, какъв е смисъла изобщо да пишете за морално остаряли игри като тази ?
Особено, когато най-доброто което можете да напишете за нея е "не изисква никакви усилия" ( и затова сте го повторили няколко пъти). И да си драпам макарите не изисква почти никакви усилия, и ми е по-забавно от Hero Zero, Sofia Wars и т.н :)

14 мнения
профил »
bufarko каза на 17.09.2013, 20:28 ?. :

Пари, братче, турците плащат, а ПеЦе Мания рекламират.

407 мнения
профил »
Damnation каза на 19.09.2013, 13:37 ?. :

То е ясно, че е за пари, пичовете ( за съжаление май вече нямат пи*ки в екипа ) от PC Mania и те трябва да ядат нещо, ама това не променя факта, че игрите на XS Software са от каменната епоха и мястото им някак си не е на заглавната страница на сайта, било то и най-долу :)

117 мнения
профил »
gerg каза на 09.11.2013, 16:00 ?. :

Писна ми да пишете само за глупостите на XS
напиши коментар
 
ОЩЕ ЗА ИГРАТА
Hero Zero

Превю:
Най-новата игра на XS Software, автори на заглавия като Sofia Wars, Lady Popular, Khan Wars и още много други култови браузър игри - е вече онлайн.

новини:
Най-новата игра на XS Software, автори на заглавия като Sofia Wars, Lady Popular, Khan Wars и още много други култови браузър игри - е вече онлайн.
ОЩЕ ИГРИ ОТ ЖАНРА
World of Tanks 25
Sofia Wars 25
MMOG: Second Life 19
Интервю: Хановете 18
Nemexia - Еволюция 15
За новата рубрика „Онлайн игри” 15
Стратегия: Nemexia 14
Време за мъже: Lady Popular 13
Първи стъпки: Nemexia 13
Интервю: BGmafia 12