facebook facebook
 
 
 
   
 
Hama Speedshot PS3 Converter
16.05.2012 | автор: Филип Станиславов


оценка:

Вносител:
Вали Компютърс
Цена:
78 лв.
купи »

сайт на продукта »
плюсове
инсталация от типа plug-and-play
11 различни профила, които могат да бъдат съхранявани едновременно
висока степен на кустомизация на мишката
край на носталгията по "другия" метод на управление
минуси
адаптерът не работи с безжични мишки и клавиатури

Въпросът за това дали конзолата и РС-то е по-добрата гейм платформа е толкова необятен, че дори не искаме да го подхващаме. Истината е, че и двете си имат своите предимства, а нерядко се случва геймърите да сменят едната платформа с другата в търсене на нови изживявания. В такива случаи обаче може да се окаже, че старите навици се забравят трудно и непрекъснато да ви се иска да посегнете към мишката и клавиатурата, когато под ръка е само геймпада.

За щастие точно такива ситуации могат да бъдат оправени с помощта на едно доста находчиво решение - Hama Speedshot Converter, който ви позволява да играете на любимата си конзола, ползвайки добре познатите мишка и клавиатура. Конверторът за PlayStation 3 се инсталира максимално лесно, като процесът практически се свежда до действие от типа plug-and-play, тъй като стандартните му настройки са напълно оптимизирани за конзолата и единственото, което трябва да направите е да включите адаптера към някой USB порт.

След това нещата стават наистина интересни, тъй като възможностите за кустомизация на управлението през адаптера са доста добри и надхвърлят онова, което обикновено може да ви предложи един геймпад. Мишката например има цели 9 нива на скорост плюс други 9 за различни DPI стойности, които позволяват оптимална прецизност при напрегнати онлайн шутъри. Разбира се, ако мишката по принцип не е много добра, чудеса не може да се очакват, затова производителите закономерно препоръчват да включите към адаптера колкото се може по-качествена гейм мишка, така че наистина да използвате както нейните, така и на Hama Speedshot възможности.

Съвсем като в традициите на РС гейминга Hama Speedshot позволява да запишете до 11 различни комбинации от бутони, които се съхраняват едновременно и се активират по желание. Същите тези комбинации могат да се запишат като 11 различни профила, отговарящи на различни жанрове игри или конкретни заглавия. Практическото измерение на тази опция е, че вече не сте длъжни да се съобразявате с разпределението на бутоните, което ви задава играта, нито с ограниченията на геймпада.

Освен това всички стандартни бутони на конзолния контролер могат да бъдат записани върху съответните клавиши на клавиатурата или дори на мишката. За да ви помогне в това отношение, производителят е включил в комплекта и стикери за съответните бутони на конзолния контролер, които може просто да залепите върху зададените за тях клавиши на клавиатурата.

Единствената забележка към модела, която наистина не може да се приеме за недостатък е, че Hama Speedshot поддържа само жични мишки и клавиатури. Поради това няма да имате възможност да включите към конзолата си някой безжичен модел.

Това дали ще водите вашите онлайн битки с мишка и клавиатура или с геймпад е преди всичко въпрос на лично предпочитание и навик, но ако усещате липсата на старите си приятели в новото конзолно амплоа, Hama Speedshot Converter е най-добрият начин да ги върнете отново в играта. При това буквално. 

напиши коментар
 

159 мнения
профил »
waaaagh каза на 17.05.2012, 20:38 ?. :

Е накарахте ме да си купя конзола ся, баш преди сесията :D

679 мнения
профил »
torrin каза на 22.05.2012, 07:13 ?. :

Лошото на тия устройства е че те преобразуват движенията които правиш с мишката като движения на контролера и така ги подават към конзолата. Аз имам подобно устройство за xbox и е почти неизползваемо.
напиши коментар
 
ПРОДУКТ НА СЕДМИЦАТА  

AOC представи новия монитор AG273QX

ОЩЕ контролери
Клавиатура: SteelSeries WoW Zboard 55
PowerA контролери за Nintendo Switch 42
Волан: Canyon CNG-GW3 26
Клавиатура: Steelseries Merc Stealth 25
Волан: Driving Force GT 20
Гейм ръкавица: Tt eSPORTS Gaming Glove 19
Волан: 4in1 Racing Wheel Hama 17
Мишка: Hama uRage 15
Джойстик: Hama Outlandish 13
Волан: Xbox 360 Wireless Speed Wheel 13
ДРУГО ОТ Hama
Мишка: Hama uRage 45
Геймпад: Hama Double Action AirGrip 26
Мишка: Hama Penalizer Pro II 10
Волан: Hama V18 за PS2 8
2.1 аудио система: Hama Q 900 4
Колонки: Hama AL 610 4
Джойстик: Hama Outlandish 4
Волан: 4in1 Racing Wheel Hama 3
Фоторамка: Hama 7 inch Digital frame 2
Мишка: Hama uRage Evo 2