facebook facebook
 
 
 
   
 
Half-Life: Alyx излиза на 23-ти март
13.02.2020

Valve обявиха, че Half-Life: Alyx ще излезе на 23-ти март. Като гарнитура към анонса, Valve пуснаха и няколко нови скрийншота, които можете да видите по-долу, или в нашата галерия. Half-Life: Alyx ще се захранва от Source 2 енджина и скрийншотите добре онагледяват какво можем да очакваме от VR заглавието на Valve.

Ако поради някаква случайност сте пропуснали последните няколко месеца от анонса на заглавието до този момент - Half-Life: Alyx ще е VR ексклузивно заглавие, а действието ще се развива между Half-Life и Half-Life 2. Вие поемате ролята на добре познатата на всички ни Alyx Vance и явно докато G-Man събуди Гордън, света ще трябва да разчита на вас за своето спасение. Очаква се в играта да видим и д-р Илай Ванс, баща на Аликс, един от учените в първия Half-Life и ключов персонаж във втория, който умира в края на епизод 2.

Въпреки, че е VR ексклузивно играта набляга на сериозен сетинг, като се очаква VR платформата да даде нови възможности за по-впечатляващ свят. Как ще се усеща по време на игра - това ще разберем едва когато заглавието излезе.

 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Half-Life: Alyx

новини:
Той обаче е в ранен етап на разработка и има множество недостатъци.
Този път нещата изглеждат една идея по обнадеждаващи
Много от тестърите на играта мислели, че играят като Гордън Фрийман, но това далеч не е единствената причина, поради която лоста отпаднал от арсенала.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122