facebook facebook
 
 
 
   
 
Gas Powered Games обяви Wildman
14.01.2013

Крис Тейлър и Gas Powered Games обявиха разработката на Wildman – кръстоска между екшън-ролева игра и ревалновремева стратегия, която ще предложи „чисто ново и уникално гейминг изживяване“.

Авторите търсят 1.1 млн. долара финансиране през Kickstarter. За момента са събрали около 80 хил.

Ето какво ще представлява Wildman: “представете си, че сте един герой, поставен в средата на битка между противникови сили в специална бойна зона. Нападате врага, а той променя своята тактика, карайки ви да преконфигурирате своята армия и да контрирате. Изтласквате противника до неговата база и се изправяте срещу неговия шампион. По време на битката ъпгрейдвате своята армия с нови технологии, изпълнявате специални умения, градите защита и т.н. Това е Wildman.

Сега си представете, че между тези битки може да се отправите на ролево приключение, да изследвате фантастични околности, да откривате древни подземия, пълни с мистерия и съкровище. Ще научавате нови умения, ще се екипирате с нови оръжия и брони, ще събирате материали и ще създавате нови предмети. Ще се борите с безброй хора и чудовища. Това е Wildman”. 
 

напиши коментар
 


1978 мнения
профил »
DragonSlayer каза на 15.01.2013, 10:59 ч. :

А какво ще кажеш за същински Dungeon Siege III, Крис, вместо това, намирисващо на разтеглена като локум дота, поръсена с "чисто ново и уникално гейм преживяване" подправка? От прочетеното до сега няма нещо, което да ме кара да тръпна в очакване.

Ако Крис Тейлър и този път се издъни, както стана при последните му няколко проекта и участия в други такива, най-сериозно ви казвам - направо му трия тел. номер от контактите си и му блокирам акаунта от френд листата си! :)

524 мнения
профил »
white storm каза на 15.01.2013, 15:28 ч. :

Уви наистина всичко приключи след двойката. Не мисля, че са в състояние да извадят вече продукт доближаващ се до старите им култови неща. Тъжно. Имат потенциала, но вече не им се връзвам на обещанията.

71 мнения
профил »
Seatman каза на 15.01.2013, 15:03 ч. :

И спряха да се занимават с Age of Empires Online заради това ?! :(
напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Wildman

новини:
Въпреки че оставаха още няколко дни до края на Kickstarter кампанията на Wildman, Gas Powered Games решиха да я прекъснат собственоръчно.

Превю:
Най-новият проект на Крис Тейлър и Gas Powered Games би трябвало да съчета е в едно най-доброто от RTS и RPG игрите.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122
Blizzard също прави разпродажба на игри 122