facebook facebook
 
 
ХАРДУЕР » системи
 
   
 
Fujitsu Lifebook - нова серия лаптопи
31.05.2010 | автор: Филип Станиславов


Вносител:
Вали Компютърс
сайт на продукта »

Японската компания Fujitsu обяви, че ще реорганизира цялата си линия лаптопи, които вече ще бъдат обединени под едно наименования. Така нейните лаптоп продукти ще бъдат известни на пазара като серията Lifebook, която обединява различни модели за различните вкусове на потребителите: от мощни преносими компютри, до миниатюрни модели, предназначени да бъдат навсякъде с вас.

Компанията представи и пет от най-новите си модели лаптопи, които впечатляват с дизайн и ефективност и са ориентирани към различни сегменти потребители. Така например серията р3 е предназначена за най-мобилните сред вас, които почти непрестанно са на път, но не искат да губят връзка с приятелите си. Флагманът на серията е Lifebook P3110, се отличава с изключително ниска консумация на енергия и удължен живот на батерията, които ви дават надеждност, когато сте на път. С размер на екрана 11.6 инча и тегло от само 1.4 кг., това е перфектният избор за вашата ваканция. Направените по време на нея снимки може лесно да качите чрез четеца на карти 4 в 1, който поддържа SD, MS, MMC и MSPRO формати.

Серията Р е ориентирана към младите потребители, които са активни в социалните мрежи и непрекъснато поддържат връзка един с друг. Моделите Lifebook P770 и Lifebook P8110 се отличават с елегантен дизайн и лъскаво покритие и са снабдени с всичко необходимо, за да бъдете винаги на линия – WLAN, 3G и Bluetooth връзка – както и сензор за пръстови отпечатъци.

За онези бизнес потребители, които искат да разполагат с мощен мобилен компютър, за да са винаги близо до задачите си, Fujitsu предлага серията E и преди всичко Lifebook E780, който разполага с мощен процесор Intel Core i7 vPro. За да работите спокойно върху вашите проекти, лаптопът има голям 15.4-инчов HD екран и е снабден с HDMI изход. Неприкосновеността на вашата работа и записана на диска информация пък се гарантира от т.нар. Advanced Theft Protection и  Computrace системи, вградени в BIOS-а на компютъра.

Лаптопите от серията АН са истински мултимедиен звяр  – 15.6-инчовият екран на АН 550 във формат 16:9 и с LED подсветка, както и HDMI стандарта го правят отличен за гледане на филми, а ако искате да се наслаждавате и на Blue Ray качество, просто трябва да сложите съответната приставка. За вашата връзка се грижат Gigabit Ethernet LAN, 11n WLAN, Bluetooth v2.1 3G/UMTS стандартите.

Накрая имаме серията Т, която отново е подходяща за по-мобилните потребители, които искат гъвкавост, но без да се лишават от функционалност. Lifebook T900 е с тегло от само 2 кг. и има 13.3-инчов дисплей. Лаптопът се отличава с уникален дизайн, който впечатлява визуално и позволява да работите като с пръстите си чрез мултитъч технологията, така и със специалния стилус. Освен това Т900 има с вграден светлинен сензор, който улавя външната светлина и настройва оптимално яркостта на екрана, така че да бъде едновременно достатъчна и енергийно ефективна. Тази комбинация от лаптоп и таблет го прави особено подходящ за бизнес потребители, които често провеждат своите делови срещи в движение.

Така по всичко личи, че новата универсална линиия Lifebook на Fujitsu може да предложи на всеки потребител истински персонален лаптоп, съобразен изцяло с неговите нужди и предпочитания. Повече информация за петте серии и техните представителни модели може да откриете на официалната страница на Fujitsu. 

напиши коментар
 
ПРОДУКТ НА СЕДМИЦАТА  

AOC представи новия монитор AG273QX

ОЩЕ системи
PlayStation Classic крайно лесен за хакване ? 98
Конзола: Nintendo 3DS 70
PSP Go - началото на една нова ера? 65
Асемблирана система: Brisk 54
ADATA представи XPG INFAREX гейминг сет 52
Storm Annihilator Max Gaming Edition 49
Лаптоп: Getac X500 23
Таблет: Fujitsu Stylistic M532 18
Лаптоп: Acer Aspire 8930G 16
Лаптоп: Acer Aspire 5742G 15