facebook facebook
 
 
ИГРИ » PC
 
   
 
Far Cry 4
Ревю | 20.11.2014 | автор: Александър Рангелов


оценка:
Производител:
Ubisoft Montreal
Издател:
Ubisoft
Жанр:
Шутър
Платформа:
PC
сайт на играта »

плюсове

голям и богат отворен свят

сериозни екшън моменти

колоритният Паган Мин

красива графика

мисиите в Шангри-ла

минуси

историята често остава на заден план

За добро или зло няма да откриете държавата Кират – място на действието в новия шутър Far Cry 4 – на нито една карта по света. Но ако трябва да опишем това живописно кътче земя, разположено някъде отвъд северните граници на Индия, навярно можем да кажем следното  - елате заради древните храмове и великолепните пейзажи, а останете заради мистичните пътувания в миналото, ожесточените престрелки и възможността да се биете с тигри и мечки.

Както и защото тук властва един маниакален диктатор, който най-вероятно просто няма да ви пусне да си тръгнете.

Far Cry 4 очевидно има проблеми с деликатността. Това е един експлозивен шутър, който взима всичко добро от формулата на предната игра от 2012 г. и я прехвърля от Южния Пасифик в заснежените върхове на Хималаите. Геймплеят е налудничав, експлозивен и изобщо не ви дава възможност да спрете, за да се замислите доколко всичко това изобщо е поне малко реално. Така Far Cry 4 може да не е много задълбочена, нито пък изцяло оригинална, но е адски забавна.

В играта поемате ролята на Аджай Гейл, роденият в Кират младеж, който се завръща у дома, за да разпръсне тленните останки на починалата му майка. Проблемът е, че точно сега не е никак здравословно да присъстваш там най-вече заради егоцентричния и странно симпатичен диктатор Паган Мин. Той обаче не е единствената сила, с която горките жители трябва да се съобразяват, защото тук съществува и бунтовническо движение, наречено Златната пътека, което пък на всичкото отгоре е основано някога от родителите на самия Аджай. Така въвлечен по неволя в тази гражданска война, младият мъж ще трябва бързо да се превърне в истинска машина за убийства и да открие някои от дълбоко заровените семейни тайни.

Ако сте играли Far Cry 3 – а ако не сте, поправете бързо тази грешка – значи бързо ще се ориентирате в обстановката. Докато Аджай се заема да изпълнява мисия след мисия за Златната пътека и различни други, но не по-малко колоритни персонажи в Кирай, той трябва да покорява високи кули, за да открива нови зони от картата, да освобождава фортове от армията на Паган Мин, да учи нови смъртоносни умения и да ловува екзотични животни като прочутите бенгалски тигри, за да изработва по-добра екипировка.

Освен това Far Cry 4 добавя още няколко новости към добре познатата рецепта под формата на мисии за освобождаване на заложници, гладиаторски арени, куестове за събиране на предмети и др. Специално внимание заслужават почти опиумните пътувания към Шангри-ла – опасен рай в златни и оранжеви нюанси, където Аджай временно се вселява в духа на древен воин. Присъства дори и и възможността да получите помощ от приятел в ко-оп извън основната кампания, както и мултиплейър режим, които противопоставя войници с огнестрелно оръжие срещу партизани, които имат лъкове, ножове и диви животни в своя арсенал.

Заради всичко това Far Cry 4 страда от същия проблем, който е характерен за практически всяка игра с отворен свят – от GTA V поредните Assassin’s Creed заглавия от тази есен. Поради непрекъснатия поток от различни странични задачи, които постоянно ви разсейват и отклоняват от пътя, главната кампания често остава някъде встрани и назад. Това се допълва и от почти мистериозното изчезване на Паган Мин след ефектното интро – може да прекарате часове преди да го срещнете отново, ако не броите периодичните му изяви в радио ефира.

А това си е направо жалко предвид, че Паган Мин може да бъде още по-интересен злодей и от психопата Ваас от Far Cry 43. Родителите на Аджай са имали взимане-даване с Паган Мин навремето и едва в края на играта ще разберете каква точно е неговата връзка с миналото и бъдещето на Аджай.

Хубавото е, че играта периодично ви предлага различен подход към дадена ситуация така, че да направлявате хода на конфликта съгласно вашите собствени цели. Така например може да унищожите наркотичните лаборатории на Паган Мин, но може и просто да сложите ръка на тях, за да ги използвате. Изборът е ваш и в интерес на истината някои от тези ситуации са достатъчно драматични и позволяват да се промени баланса на силата в ръководството на Златната пътека.

Освен това трябва да отбележим, че Far Cry 4 почти непрестанно ни напомня за своя предшественик като океанските вълни са заменени със снежни склонове, а контрабандистите – с войници. Това напомняне никога не е прекалено силно, за да помрачи удоволствието от новата игра, но усещането за нещо познато и видяно присъства доста често.

Въпросът е, че докато хвърляте коктейли Молотов от ниско кръжащ хеликоптер или яздите гигантски слон, под краката на когото войниците се превръщат в кървава пихтия, нямате достатъчно време за да се замисляте за такива дребни подробности. Far Cry 4 е  пълна с насилие, с адреналин и тестостерон, както и със страхотна графика, която бележи по отличен начин дебюта на поредицата за PS4 и XBOX One. С други думи - задължително попълнение в каталога на всеки фен на шутърите. 

 
системни изисквания
OS: Windows 7 (SP1) / Windows 8 / Windows 8.1 / (64-bit only) Processor: 2.6 GHz Intel Core i5-750 or 3.2 GHz AMD Phenom II X4 955 Memory: 4 GB RAM; видео: NVIDIA GeForce GTX 460 or AMD Radeon HD5850 (1 GB VRAM)
напиши коментар
 

748 мнения
профил »
rosniak каза на 21.11.2014, 15:59 ?. :

Кога беше Far cry 3, кога добутахме до Far cry 43...

1152 мнения
профил »
teodosi_ivanov каза на 21.11.2014, 21:40 ?. :

Набива се на очи нали? :D

138 мнения
профил »
Feldstar каза на 21.11.2014, 21:48 ?. :

5.5/6 на едно DLC.. Ubisoft убиха и последният франчайз, който харесвах и беше техен.

746 мнения
профил »
Blackbird каза на 22.11.2014, 01:06 ?. :

Като ти видях новият ник, не се сдържах

Odd future са едни, Тайлър е бог!

138 мнения
профил »
Feldstar каза на 22.11.2014, 11:39 ?. :

http://i.imgur.com/NoafsWW.jpg

746 мнения
профил »
Blackbird каза на 22.11.2014, 11:56 ?. :

''I've been golfin' all my life, I eat golf, I sleep golf, my wife gets mad at me, all I do is golf huehuehuehue.''

Скечовете с Thurnis са златни :D

742 мнения
профил »
jenssn каза на 22.11.2014, 01:50 ?. :
Редактиран на 22.11.2014, 01:53 ?.

Златната пътека RIP english ... мнооо постъно АМА ПОСТНО ревю ... тва май беше само интрото .. ахуаьухьхуаьухаь

742 мнения
профил »
jenssn каза на 22.11.2014, 02:11 ?. :

В интерес на истината този ми харесва повече от другия .. по-красив и god rays добавят невероятна атмосфера. Но има доста дразнещи технически недосмислици като например да ти се активира парасшута без да си натиснал копчето за това точно когато минаваш на сантиметри от някаква скала и ти провали якото летене.

Доста ровичкане трябва да се направи по gameprofile.xml защото форума гъмжи от бъгни и stuttering drop frame.

Малко возила ... оня радио водещ говори 3 изречения като склеерозен дядка, войниците защо не ги направиха някакув друг цвят .. все едно противника от фар край 3 и с по шарен злодей.

Все още дразни въжето почващо да виси на 10 санта от ръба на скалата ...

Убисофт отново се напраиха на интересни и трябва от файла да се маха mouse acceleration-a.

Отново повтаряемост отново СУПЕР ХИПЕР малоумно AI. На няколко мисий нарочно умрях да видя дали ще се развият по различен начин уви минават си по същите програмирани пътечки. NPC-тата в играта след КАРМА събития почват да стрелят нон стоп във въздуха и да квичат като надрусани с опиум и барут ...

След като отключите side arm гранатомета сте яко OVERPOWER и тотално обезмисля повечето странични мисиийки.

Отново интегриран wall hack рядко го ползвам.

Орлите са много досадни взимат нон стоп нападат... дори и по време на някакви стрелби .. което е някак странно поведение на пцити ... сякаш са обявили война на хораат в играта... кът сцените отново не могат да се пропускат колкото и пъти да си ги гледал.

Луната е нереалистично голяма и понякога е размазана понякога не ... ноща е светла като деня .. само че в синя светлина а не в оранжево жълто и в случая фаровете на колата са тотално безмислени ... няма динамични сенки ..

Безмъртните крушки дразнят ...когато разрушиш маса нещата остават във въздуха да висят .. някои други маси които са разположени до палатки пък не се рушат а столовете да...

В миналата игра имаше в менюто да разглеждаш и четеш за животните в тази няма.

Поне менютата не са pain in the ass като в 3ката.

Лъка е с подобрена механика ... усеща се и пподобрена физика в rag doll и опцията за козина е много свежа. Не са се поучили от миналата и винаги когато искаш да претърсиш войник ти давам първо да му вземеш уръжието вместо.

Страничните мисийки са готини ...и по разнообразни от 3ката.

Странните малки чек пойни по време на някои от мисиите с героите .. веднъж зациклих на мисия с HURK Но бях с малко патрони и почти нищо и не можеш да си купя нищо защото LEAVING MISSION ZONE ..а уж OPEN WORLD ... и сори ама аФторе убисофт не мгоат и да почнат да се сравняват с РОКСТАР ... когато става дума за open world игри .. чудно ми е къде ли са били убитата по време на GTA 1 и 2 ???

И като цяло ми е чудно ако попадне този графичен двигател на играта в можещи програмисти ... какви ли красоти щяха да се създадат ???

1212 мнения
профил »
Nreth каза на 22.11.2014, 08:01 ?. :

Ще се повторя, но няма как...най-слабият Far Cry.

80 мнения
профил »
Брадат Колю каза на 22.11.2014, 16:54 ?. :
Редактиран на 22.11.2014, 17:55 ?.

Има как, играта е супер фън и здрава тупалка.На оня умник над теб, ще кажа само,че dunia си е двигател на Юбисофт и създаден от тяхните програмисти.Баси простотиите дето се пишат тук човек ще помисли,че този сайт се казва Хейт-мания и освен ГТА друга игра не се признава-пълни тролчета.

742 мнения
профил »
jenssn каза на 25.11.2014, 02:48 ?. :
Редактиран на 25.11.2014, 03:06 ?.

яж лайан ве кольо ... браво .. техен си е енджина .. мжели са да правят поне малко убави неща в техната измислена история ... докато има студия като тия лайнари ламтящи за пари ще има ретарди като теб дето ще ми играят игри с интегрирани чиийтове ... и предмети святкащи като неонови крушки по времен а късо съединение .. забавата от играта минава то4но за 2 3 часа ... ПОВТАРЯЕМОСТ ПОВТАРЯЕМОСТ ПОВТАРЯЕМОСТ ПОВТАРЯЕМОСТ ПОВТАРЯЕМОСТ ПОВТАРЯЕМОСТ ПОВТАРЯЕМОСТ ПОВТАРЯЕМОСТ ПОВТАРЯЕМОСТ ПОВТАРЯЕМОСТ ПОВТАРЯЕМОСТ Това е девиза на УбиИдиотс .. и козини да ми слагат и GOD RAYS DEVLS RAYS ..се в гъз .. !!! уж правят яката игра .. ама с толкова недосмислици в тях че ти убива и малкото дето те кефи в тях ... еби си меча там и играй игри за бавно развиващи ссъс святкащи предмети и wall hacks и се гордей от себе си .. !!! Пробвай Commandos ... те видим как ще ти работи мозъка .. сигурно ще препуши .. щото няма подсказки от сорта натисни тва онова и после задръж туй и си уари една чикия и си купи туй оръжие от UBI play само за 19.99 ... и се чуствай задоволен детсвеник

И НАЙЩШ КООО ХРАСТИТЕ ПАК ЦЕПЯТ ПОДА НА КОЛИТЕ и колата ти е хибрид между храст и двигател с вътрешно горене ... !!! 3ката поне гледах документални клипчета как правят бета тестове с играчи и защо ги правят .. и беше добра игра .. със страхотна история ... но там пък wing suit-a му лиспваха високите скали ...

И първата и 2рата част на ASSASSIN-a са супер яки междудругото ... не отричам че убисофт са правили кадърно игрите ... но само когато имат при тях кадърни продуценти и програмисти. СМАО ТОГАВа ... Ще видиш ти труден за решаване пъзел в игра на Убисофт кога сменят повече от половината високопоставени педерасти в това гейм студио. ТОГАВА. Няя си забравя как съм се зорил на някой пъзели от Assassin Creed 2 .. ся коооооооооо игри кът за такива като теб .. че като гледам и други студиа следват примера им ...

И Да кольо .. ГТА е пример към какво трябва да задминава всяко едно стуъдио за претенции за ААА заглавие особено когато се отнася за игра с OPEN WORLD ROCKSTAR вдигнаха много нависоко летвата .. и до ден днешен НИКОЙ не може да ги задмине .. очаквах от уби да го нарпавят с гледащите мастии ама куъра му янко .. орязан продукт щото на PC щял да изглежда в пъти по добре от NEXT GEN конзоли и от там да им унищожи пазара ... яжте лайна козноладжиий ...

Нне да правят недовършени идиотизми и да претендират за еди кви си признания .. после педерънгела френски президент ан таз лайняна компания с оплаква чер имало пиратсване .. с техното темпо даже и да им пиратстват игрите няма да го бъде .. идиот... когато тия лайнари почнат да ми пускат ДЕМО-та да видим що за нещо искат да им купим тогааа .. И ХЕЙТЯ тия педерунгели .. щот се излъгах да я PRE-ORDER -на .. и го ядох големия ... накрая по добре ми върви копието от замунда на RELOADED щото мога да човъркам повече настройки в системните им файлове .. АЙ СИКТИРИКС клиторикс бееее ! Убисофт треаа измрът .. да фалират .. да банкрутират... ISIS да ги обезглави .. лъжливи копшелета !

Да фърча аз с 200 км с тоз костюм и някъф рандом войник от 100 метра да ми земе половината здраве ... ... Няма да ти е толко фън ако го нямаше тоз wall hack интегриран и тоз over powered BOW и side arm гранатомета ..дето изобщо като го отключиш нема да ползваш пистолет. Ама за ретарди като теб такиа игрички ..

28 мнения
профил »
v0dkAFoNe каза на 22.11.2014, 13:00 ?. :

Най - добия Far Cry до сега 10/10.

1335 мнения
профил »
sollider каза на 24.11.2014, 07:46 ?. :

Не е по-добър от 3-тата част, но има критерии, в които задминава предшественика си.

Геймплейно ми допадна, географската локация също е изпипана в детайлност и е адски приятно дори просто да си обикаляш из планинските пътеки и върхове.

Това, което обаче е останало на заден план тук е историята - не може да се сравнява по този параграф с FC3. Който е играл ще разбере какво имам предвид. Но като графика и геймплей играта си е 10 от 10.

742 мнения
профил »
jenssn каза на 25.11.2014, 02:54 ?. :

Така е 3ката имаше по добра история .. и по достоверен зъл лош злодей...

тyка .. некъф swager със хипстарска прическа и педалски розов костюм ???? WHAAAAAAAAAAAAAT ! ! ?! ?! ?!

58 мнения
профил »
dimitarlalev88 каза на 22.11.2014, 19:19 ?. :

Третата част си остава една от любимите ми игри. Тази сега я почвам и мога да кажа за сега, че е доста идентична с предната, но аз нямам проблем с това, даже се радвам! Красива графика, добра стрелячка, отворен и красив с всевъзможни неща свят, какво повече може да иска човек от една игра.

138 мнения
профил »
Feldstar каза на 23.11.2014, 15:56 ?. :

Е то остана и да се оплакваш като не си дал пари. :D

#STOPLEUMPENS

7 мнения
профил »
thegreenkrs каза на 23.11.2014, 19:46 ?. :

По-скоро прилича на ДЛС. Същата игра в нови дрехи.

13 мнения
профил »
lasko каза на 24.11.2014, 14:07 ?. :

Най - добрата игра от поредицата си остава първата част. Тя беше съобразена с възможностите на pc-то и беше къде къде по хардкор. За съжаление в днешни времена нещата стават все по конзолни и комерсиални, но явно това се харесва на младите геЙмъри.

742 мнения
профил »
jenssn каза на 25.11.2014, 02:33 ?. :
Редактиран на 25.11.2014, 02:36 ?.

Всичко що е било ПЪРВА част си остава най доброто ... aко визираме FPS-та и adventure games само де ... стратегиите пък обратното показват.

Crysis, FEAR, Assassin Creed, Call of Duty MW, игри които бяха насрани със малоумни продължения ...

DLC-та на FEAR са страхотни .. war head на crysis се оказа страхотен .. докато 2ката и 3ката стана Есмералда е бременна и оглавява корпорация CELL ... и тн и тн и тн итн ...

Всяко едно продължение на хитова култова или революционна игра в тази индустрия е просто ДОЕНЕ НА ПАРИЧКИ ... язък за добрите артисти и програмисти че ги карат да правят лайняни продукти според американския консуматор дебилен.

35 мнения
профил »
pe6o560 каза на 24.11.2014, 22:39 ?. :

Ревюто е много кратко и празно. Имам чувството, че не сте я играли тази игра.

742 мнения
профил »
jenssn каза на 25.11.2014, 02:32 ?. :
Редактиран на 25.11.2014, 02:41 ?.

СМърт за убисофт ... защото ...

Много слаб фар край даже ... единственото убаво неш в таз игра е wing suit-a и планинския терен ... който и той е адски бъгав.... отваря се когато си близо до земята а би следвало да преминаваш покрай нея без да се удариш и да ти е густу като на base jumping ... понякога по навинк задършам шифта като спринтирам и скачам и отваря wing suit-a падаш с него от метър височина и мреш като гнида ??? ПОнякога си летя близо до отесна скала и се кефя ... и баммм умирам .. явно съм се ударил в някое невеидимо дърво .. и това вече доста пъти ми се случи. ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО което ме кефи в таз игра И ТО е ПЪЛЕН резил ... ДАНо в Just Cause 3 има wing suite защото там base jumping е супер забавен .. особено когато не са ти направили малоуъмен списък с achievments и когато си цъкаш изведнъж ти илзлиза надписче че си изпуълнил achievment ..щото играеш .. нали за това е игра ... а игрите на убисофт са просто .. светещи интерактивни предмети със надписи винаги отдолу натисни туий за да стане туй .. нарпави туй и ще изпуълниш еди къф си achievment ... ОМГ ... както казах и преди основната демография от клиентела на УбиИдиотс са умствено изостанали ретардирали кретеноиди родени от жена забременяла от брат си ...

има и още ....

Ужастно изменящиа се FOV постоянно ... кога си на кула .. кога си с парашут или в хеликоптерчето .. единствено исках играта да влиза във devault FOv когато ползвам wing suit-a но ако сте си набичили докрай FOV-a wing гледката през suit-a става ужастно изкривен а е досадно само за скачане да се връщаш в менютата и да го променяш.

УЖАСТНИЯ A.I. .. първите ми 3 аутпост-а бяха интересни мислейки и виждайки нови ниеща .. УВИ .. навсякаде се повтарят pattern-те ... малоумните ти помагачи които вече е свършила битката постоянно са loop-нати в някой лаф като "I am movin" "Get to cover" и от сорта неща ... бъгавия звук на стрелба нон стоп... и наистина ужастните птици атакуващи нон стоп не .. НЕ >> ТЕ ИСКАТ ТЕБ да те изядът постоянно... материализирането на някой си връх когато се изкачиш ---- цяла глутница вълци как се качиха не ми е ястно .. но ПЪК ... не можещи да скачат хищни котки. Пфф къде са видяли убисофт котка да скача. Такоа нещо като research уби не знаят.

И НАЙ_вече ... когато се изкачих на доста високи места .. те са няколко ... даже към 7 места преброих където като се качих и виждаш ЧЕРНО ... между картата и фона който е двузимерен на далечни планини.. което говори само за едно НИКАКЪВ БЕТА ГЕЙМ ТЕСТИНГ не е ИМАЛО ама НИКАКЪВ ... за да оставят толкова големи ЧЕРНИ ПЕТНА ВИДИМИ .. там където ти е дадено че можеш да отидеш. Когато се изкачиш на някои непостижими места виждат LOW LOW LOW RESOLUTION TEXTURES ... минимапа е също ужасно грозен low qualituy shit. Адски дразни двуизмерната трева .. която понякога даже на доста места се вижда как виси на 5 санта от земята ... или когато се изкачиш някаъде си над еди кви си скали и виждаш празно незапълнено мислейки че нали продават игра за малоумни никой ням да изследва виртуалния свят на KYRAT .и ии да .. няма да го видят ... да фък веее уби...

Друг дразнещ фактор за игри на убисофт е че пак всичко мига в бяло .ВСИЧКО.. купуваш си още в началото картите на целия кират и до там с фактора EXPLORING всичко ти е показано черно на бяло ... убива всякакъв интерес да се играе играта и да излседваш картата няма го онова якото .. АБЕ Я ДА ПОГЛЕДНА ЗАД оназ скала ... ами тука .. дали има пещера .. ами там забутано в горичката има нещо .. дали е селце ... НЕ ВСИЧко дето едно време се смяташе за чииийт сега си е основната механика на убисофт във всяка една тяхна игра ... СМЪРТ за тия педерасти...

Всеки един аутпост лесен или много труден може да се мини с 5 спринцковки за wall hack и лък ЛЪЪЪК ЛЪК ви каазвам ... и да, ръчния гранатомед. Лък, гранатомед и един калашник със заглушител .. и просто няма да има нужда да избирате други оръжия .. всички малки странични мисиийки са точно за едно изиграване .. след това се повтарят но просто имат различен маршрут .. ДО ТАМ .... парите са почти безмислени ...

Основните мисиий с история са пошли и измукани от пръстите си .. предсказуемост тотална. Единсвените мисиийки които ме изкефиха са Shangri-LA и мисиийте къде пушиш и те друсат Yogi & Regee ТОВА Е ЗАБАВНОТО във новия така наречен копи пейст на фар край 3 ... толко... уж мини за иследване пещери селца .. кура му янко всичко е 5 квадратни метра голямо ... толкова ... единствените предмети които си заслужават да се съберат са писмата на бащата на тоз заблудения и другите рандом писма които допринасят към пошлата история .. а отнсоно BEST SHOOTER ...убисофт след 100 год можеби ще заслужат подобна награда ... очаквайте в FAR CRY 24 динамични сенки .... и разрушаеми крушки ... и маси.

Да не говорим за шофьорските умения на NPC-та УЖАсии ви каазвам!!

742 мнения
профил »
jenssn каза на 25.11.2014, 08:08 ?. :

Ай ся кажете .. кой яде кура на убисофт да си купи таз игра far cry 3.5 със педалски злодей ??? !

742 мнения
профил »
jenssn каза на 25.11.2014, 10:43 ?. :

Щот аз го изядох ... и беше доста горчив ГЕЙм фкус от убишит ! с аромати на дрисня и урина .. нааааааааааайс ... ! !!

251 мнения
профил »
Usuario каза на 25.11.2014, 13:12 ?. :
Редактиран на 25.11.2014, 13:15 ?.

" Далечен рев 4 " :D . Може и "Pев от м.йната си 4 " :D . Шега.Най-логично е името на играта да се превежда като "Далечен повик" :)

742 мнения
профил »
jenssn каза на 25.11.2014, 17:12 ?. :

Eхх как ми се искаше да направя скриийншоти малко от глупостите в таз игра ..ама когато дойде момента за ctrl+v пейства черно .... инак щях да ви покажа идиотизмите в таз игра ...

Ако не ме мързи у форума ще постна видео със високо интелигентните NPC_та ..... дотойни са за конкуърент на Бени ХИл и мр Биийн !!!

230 мнения
профил »
DarkAvenger89 каза на 27.11.2014, 14:29 ?. :

jenssn, да си чувал за фрапс ?

80 мнения
профил »
Брадат Колю каза на 28.11.2014, 11:14 ?. :

кво се занимаваш с тоя лайномет...човека не е добре.

742 мнения
профил »
jenssn каза на 29.11.2014, 15:55 ?. :
Редактиран на 29.11.2014, 15:56 ?.

Не съм чувал за fraps ...до сега съм използвал старите методи за скрииншотове и винаги са работили ..

Кольо .. ходи купи си поредното велико заглавие на убисофт. Че за друго мозък немаш. Пък лайномет съм щото мятам факти за игрите на уъбисофт ерго .. мятам лайната на компанията :) чат ли си ...мба ко да си чат ти си ментално ретардирал ... !!!
напиши коментар
 
ОЩЕ ЗА ИГРАТА
Far Cry 4

Превю:
В Лос Анджелис Ubisoft направи кратка демонстрация на бойната система на играта, която не изглежда революционна, но върши напълно работата си.

новини:
Творческият директор на Far Cry 4 и Assassin's Creed 3 Алекс Хътчинсън напуска Ubisoft, за да основе свое студио.
Пълната версия на шутъра е насрочена за 19 юни, като засега не се споменава нищо за XBOX One и last-gen конзолите.
Ubisoft ще ни позволи да се върнем отново в заснежените райони на Кират с новия експанжън на Far Cry 4, наречен Far Cry 4: Valley of the Yetis.
ОЩЕ ИГРИ ОТ ЖАНРА
Duke Nukem Forever 280
Crysis 2 200
Call of Duty: Modern Warfare 2 139
Battlefield 3 133
Call of Duty: Modern Warfare 3 121
RAGE 98
Crysis 3 74
Call of Duty: Black Ops: сингъл и кооп 74
Call of Duty: Ghosts 70
Bulletstorm 69