facebook facebook
 
 
 
   
 
E3 2010: Bungie ще говорят догодина
17.06.2010

Ако искаме да разберем какъв ще бъде дебюта на студиото Bungie за новите им работодатели от Activision, ще трябва да изчакаме поне до следващото Е3. Точно така, по всичко личи, че Е3 2011 ще бъде подиума, който Activision ще използва, за да анонсира проекта, по който работят авторите на поредицата Halo.

В интервю по време на Е3 Томас Типъл, един от шефовете на Activision, намекна кога ще повдигне завесата над тайнствената игра.

"Проектът, по който работят Bungie е страхотен, гарантирам ви. Но за него ще се говори повече едва, след като Halo: Reach излезе на пазара", обяснява Типъл, "Това е един феноменален и много амбициозен проект, който според нас отразява посоката, в която се развива индустрията и нещата, които харесват геймърите".

Запитан кога все пак може да чакаме официален анонс на играта, той отговоря, че "вероятно това може да стане на следващото Е3".

По-нататък Типъл обяснява защо Activision са се решили да подпишат десетгодишен договор с Bungie. "Прекарахме цели девет месеца в опити да разберем как най-ефективно можем да работим заедно, като накрая решихме, че ни трябва дълго партньорство. То ни дава финансова изгода, а на тях предлага стабилен партньор и издател". 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
E3 2010

новини:
Game Critics Awards: Best of E3 обхващат повече от дузина категории с най-интересните заглавия, които видяхме и пробвахме на изложението в Лос Анджелис.
Организаторите от The Entertainment Software Association отчетоха, че тазгодишното събитие е пълен успех и отново ще съберат елита на индустрията догодина.
Вицепрезидентът на THQ Дани Билсън потвърди, че втората част дори вече е в процес на разработка, но можем да я очакваме най-рано след около две години.

Превю:
Достоен конкурент на Call of Duty? Или просто поредният обикновен и неоригинален шутър? Времето ще покаже, но THQ определено се надяват на първото.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122