facebook facebook
 
 
 
   
 
Eто кога излиза The Division 2
13.03.2019

Новият шутър The Division 2 на Ubisoft  ще излезе в различно време в зависимост от това коя версия сте поръчали предварително. Въпреки, че официалният старт е на 15 март, някои от версиите на джитката вече са достъпни за игра. По-ранен достъп можете да получите и през Uplay.

Ако сте поръчали предварително стандартната версия на The Division 2, играта ще бъде достъпна в целия свят за Xbox One и PS4 в петък, 15 март в 12 часа местно време - затова Австралия и Нова Зеландия получават достъп първи, а Северна и Южна Америка са последни. С Uplay на PC, The Division 2 ще може да се играе в четвъртък, 14 март в 22:00 ч. по Тихоокеанската времева зона, което е 15 март в 7 сутринта в България. През Uplay във Великобритания обаче достъпът ще е отворен в е 23 часа местно време, което в България означава 1 сутринта на 15 март - супер объркващо, нали?

Ако предварително поръчате Gold или Ultimate Edition на The Division 2, вече можете да започнете да играете. Версиите за Xbox One и PS4 бяха достъпни на 12 март, а за Uplay/PC - в някои региони още на 11 март.

Въпреки това, сървърите бяха пуснати на 12 март. Така, геймърите в облагодетелстваните региони са можели да свалят и стартират играта по-рано, отколкото реално са можели да я играят. Цялото нещо е невероятно заплетено, така че ви оставяме сами да го разгадаете по таблиците в сайта на The Division 2.

The Division 2 излиза за Xbox One, PS4 и PC. Първоначално планираната за Steam, PC версията на играта ще се появи през Epic Games Store.

Станете наши фенове във FacebookTwitter
 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
The Division 2

Ревю:
Успява ли The Division 2 да надгради и развие формулата на оригиналната игра? Нашето ревю в прогрес ще ви даде отговор на този въпрос.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122
Blizzard също прави разпродажба на игри 122