facebook facebook
 
 
ИГРИ » PC
 
   
 
Dragon Age II
Ревю | 15.03.2011 | автор: Владимир Тодоров


оценка:
Производител:
BioWare
Издател:
Electronic Arts
Жанр:
Ролева игра
Платформа:
PC
сайт на играта »
Цена:
79.95 лв
купи играта »

плюсове

Зрелищни сражения

Динамична бойна система

Красив, макар и пуст на места свят - поддържа DX11

минуси

Опростен геймплей

Кратка в сравнение с оригинала

Размита история

Повтарящи се местности

Как се прави продължение на ролева игра, която бе перфектна в почти всяко едно отношение? За BioWare отговорът е очевиден – колкото по-опростено и лъскаво, толкова по-добре. Не ме разбирайте погрешно, Dragon Age II е страхотна. Но не може да стъпи и на малкия пръст по дълбочина на геймплея на първата част, което може да подразни някои от по-хардкор феновете на оригинала. Като мен самия…

Както може би знаете, централен герой в историята на втората част е приключенец на име Хоук. Оттук идват и някои от основните разлики спрямо оригинала – не можете да избирате с каква раса да играете. Кажете сбогом на origins историите за произхода на персонажа, които предлагаха по няколко часа различен геймплей в самото начало в зависимост от това дали сте избрали да играете като човек, джудже, елф или маг.

За щастие – все още можете да променяте външния вид на героя си и неговия пол, както и да избирате какъв клас да бъде той – воин, роуг или маг. От всички менюта на играта обаче лъха на конзоли, което със сигурност ще подразни по-придирчивите PC маниаци...

Има какво още да се иска и от самата история

Макар и поднесена по изключително интересен и оригинален начин – посредством разказ за подвизите на Хоук – в самото начало нямате никаква ясна крайна цел. Ако в Dragon Age: Origins над света бе надвиснала една огромна и на пръв поглед непреодолима заплаха – армиите на даркспоуна, ръководени от могъщ дракон, наричан Архидемона, то в двойката в първата една трета от играта вие сте най-обикновен приключенец, опитващ се да оцелее заедно със своето семейство. В първите мигове от Dragon Age II ще трябва да се измъкнете от армиите на даркспоуна, унищожаващи град Лотеринг (което се случва малко след смъртта на краля в Origins). Дотук добре.

Впоследствие обаче се озовавате в огромния град Къркуол, където историята се размива тотално между различни сюжетни линии и десетките второстепенни куестове. Ваша милост попада в центъра на все по-нарастваща вражда между маговете и тамплиерите, а за капак на всичко акостиралите в града куинари, ръководени от могъщия Аришок, нямат никакво намерение да си тръгват... И точно тогава, когато става най-интересно, играта свършва. Ако Dragon Age: Origins я изиграх за около 60 часа общ геймплей (а това не включва всички второстепенни куестове и допълнителните DLC-пакети), то през двойката може да пребягате за около 20-25 с малко повече упорство, което си е истинска срамота...

Дори прекрасната Флемет, която се появява с гръм и трясък в началото и в чийто образ се крие неподозиран потенциал, е претупана. Дори струва ми се – използвана като евтин рекламен трик в клипчетата на играта.

Едно нещо, с което двойката изпъква над всичко останало обаче, е

изключително зрелищната бойна система

Нашите герои се бият като истински спартанци и буквално разтърсват бойното поле с всяко свое действие. Въобще - визуално всичко е изпипано просто перфектно. За съжаление обаче трудността на играта дори е паднала (не че в Origins беше кой знае каква). На normal е болезнено лесна. Единствено босовете представляват по-голямо предизвикателство. Някои от тях напомнят за битки, извадени сякаш директно от инстанция или рейд в MMORPG. Да вземем за пример сражението с каменния голем в Дълбоките пътища. Тя включва няколко фази – стандартен tank and spank; момент, в който трябва да се скриете зад няколкото колони, за да не ви убие унищожителното му AoE, битка с адове и т.н.

Много от новите умения и специализации също са доста добре замислени. Сега всеки един от спътниците ви притежава свое собствено и уникално дърво със скилове, допълващо стандартните, което го отличава от всички останали. Например Андерс, който видяхме за първи път в Dragon Age Origins: Awakening, разполага с дървото Vengeance, благодарение на което може да подобри допълнително лечебните или разрушителните магии. Чаровната Изабела пък е Swashbuckler. Тук откриваме впечатляващи умения от типа на All Hands on Deck, благодарение на което осъществява Backstab (т.е. пробождащ удар в гърба, гарантиращ критични щети) на всеки противник в определен радиус. 

Начинът, по който водите разговори също е променен. Dragon Age II използва познатото ни от Mass Effect II кръгче с възможни отговори, което, каквото и да си говорим, е доста по-интуитивно от стандартните системи. Добра идея е и да предоставяте възможност на вашите спътници да се справят с конкретната ситуация.

Що се отнася до плячката

по незнайно какви причини от BioWare са решили, че не е необходимо да екипирате спътниците си с различни брони, каски, ръкавици и ботушки. Всеки един си разполага със собствена цялостна броня, която не се маха и може да се подобрява при изпълнението на определени куестове, след закупуването на ъпгрейд от магазините и т.н.

За мое огромно съжаление можете да кичите своите спътници само с пръстени, амулети, колани и оръжия. А това в никакъв случай не е особено вълнуващо. Поне панелът на Хоук е нормален – или поне такъв, какъвто бе в Dragon Age: Origins. Сиреч главният герой навлича всичко – както ризници, ботушки и ръкавици, така и различни джунджурийки.

Леко разочароващ е и фактът, че почти всички пещери и подземни местности, из които странствате, изглеждат по поразително еднакъв начин, което не говори добре за дизайнерския екип.

Към всичко това можем да прибавим и

изцяло променената занаятчийска система

Крафтинг уменията са премахнати (т.е. може да правите всичко, стига да имате съответните рецепти и материали). Ресурсите в света на Dragon Age II пък са неизчерпаеми. Достатъчно е да откриете тяхно находище из картата. Да речем, че за една колбичка за здраве ви трябва 1 Elfroot. Открийте едно негово находище и можете да си поръчате от своя дом колкото искате еликсири, стига да имате съответните пари.

Какво излиза в крайна сметка? На практика духовният наследник на Baldur’s Gate представлява орязана и посредствена версия на една велика игра. Сама по себе си – Dragon Age II е добра. Съпоставена с първата част обаче – това е една олекотена екшън-ролева игра, предназначена за по-масовата аудитория. Уви… 

 
системни изисквания
1.8 GHz Intel Core 2 Duo или 1.8 GHz AMD Athlon 64 X2, 1 GB RAM (1.5 за Vista / 7), ATI Radeon HD 2600 Pro 256MB или NVIDIA GeForce 7900 GS 256MB, Win XP SP3 / Vista SP2 / 7
напиши коментар
 

247 мнения
профил »
TheStudge каза на 16.03.2011, 15:19 ?. :

Dragon Age 2 > Dragon Age : Origins !!!

190 мнения
профил »
Freedom каза на 16.03.2011, 15:24 ?. :

Графично Да, социално (озвучаване на героя) Да, бойна система Може би, но всичко останало НЕ. Това че са я улеснили така че другарите конзоладжий да не се потят 5ч до като си направят една колбичка за кръв е просто обидно. Пък и наистина е кратичка.

761 мнения
профил »
Sabaka каза на 21.03.2011, 00:44 ?. :

да те изядат велосираптори китаристе!!!

190 мнения
профил »
Freedom каза на 16.03.2011, 15:25 ?. :

Като цяло е добра игра, но дано пуснат повече DLCта да доразвият историята.

145 мнения
профил »
glesson каза на 16.03.2011, 15:39 ?. :

Графично и озвучаването са най-добрите страни на DA2 и смятам, че именно там предхожда предшественика си. Във всяко друго едно отношение отстъпва.

33 мнения
профил »
bootdisk каза на 16.03.2011, 15:48 ?. :

Отвратително управление...... като футболист в инвалидна количка....

35 мнения
профил »
sabatonski каза на 16.03.2011, 15:50 ?. :

Горе долу мнението ми съвпада с написаното в ревюто.DA2 е една добра игра, но не може да се сравнява с 1-цата.

88 мнения
профил »
Pesho ™ каза на 16.03.2011, 15:57 ?. :

Аве майната му на опростението. Само ме е яд, че е толкова къса, пещерите са едни и същи, каквото и да кажа/напрая все тая нищо не променям и че се развива само в един град :/ иначе всичко друго доста ми хареса :)

389 мнения
профил »
Draksis каза на 16.03.2011, 16:11 ?. :

Играта наистина не е това, което очаквахме, но за година производствен процес - толкова.

11 мнения
профил »
zagobg80 каза на 16.03.2011, 16:34 ?. :

Така е,докато всички пиратстваме ще има такива слаби игри като ДА2

332 мнения
профил »
Tranquil каза на 16.03.2011, 16:44 ?. :

Не е от това... ЕА са виновници, видеха че първата стана хит и пришпориха Байоуеър да пускат играта колкото се може по-рано. На мен лично ми хареса, но можеше да е къде-къде по-добре при още поне една година разработка.

227 мнения
профил »
Brakedown3 каза на 17.03.2011, 22:03 ?. :
Редактиран на 17.03.2011, 22:04 ?.

Това е за долния коментар @hyper1
Има замисъл, но ТОВА не е готово да е ДА2. Ако беше с друго заглавие...

227 мнения
профил »
Brakedown3 каза на 16.03.2011, 16:58 ?. :

Защо никой не споменава оная реклама за скандалните секс сцени които въобще липсват?
Иначе- бива, но не е ДА2. Може би е една ранна бета, но има доста какво да се желае.

1296 мнения
профил »
hyper' каза на 17.03.2011, 15:47 ?. :

Това щеше да е добър коментар, ако говорехме за GranTursimo 5 Prologue. Но на кутийката пише 2, така че без ранни бети за теб, приятелю.

250 мнения
профил »
Little_Nicky каза на 16.03.2011, 17:03 ?. :

Играта, ако така може да се нарече този ОТВРАТИТЕЛЕН конзолен порт за PC е жалка подигравка с първата част:
1. Абсолютно малоумни диалози!
2. Супер дразнещи хленещи спътници!
3. Един мирилив квартал и един хълм, които се обикалят до откат... еднообразни и безразлично оцветени
4. Куестовете са истински недъгави и еднообразни
5. Всичко освен диалозите звучи изкуствено и специално музиката ingame е... супер натрапчиво дразнеща!!!
6. Никакви детайли - колове и камъни навсякъде... и... пустош...
7. Ако не я пускаш на DX11, DAO изглежда в пъти по-красива от DA2 !!! - LEGENDARY FAIL
...
невероятно съм разочарован...

175 мнения
профил »
lorenar каза на 16.03.2011, 20:19 ?. :

x2

Забравил си да споменеш, че дори и с DX11 огретата приличат на някакви жаби, а всички останали противници имат странния навик да се пръската на парчета независимо дали ги колиш с двурък меч или макетно ножче. Естествено няма как да не спомена и факта че подобно на Mass Effect 2 само главния герой има правото да си сменя дрешките от време на време, всички останали карат само с по 1-2 смени.

ПП. Все още не съм го доиграл (не съм сигурен, че бих искал да го направя), но кой знае може да има още много недостатъци, които фенбойчетата никога няма да признаят, а хардкор геймърите няма да видят.

570 мнения
профил »
dr_gilotin каза на 16.03.2011, 17:14 ?. :

Харесвам единицата и продължавам да я играя, тази я играх 45мин. и я изтрих не е мой стил.
Изглежда че е направена за напълно различна група хора,от DAO.
Незнам за мен продължава DAO и The Witcher, да са най-добрите РПГта последните години...

2059 мнения
профил »
Zipy каза на 16.03.2011, 17:18 ?. :

DA 2 = fail
First Bioware fail - may god milk DA cow in this moneymaking shit of a game

125 мнения
профил »
ObliteratoR каза на 16.03.2011, 17:24 ?. :

Аз пък като цяло съм доволен от игрицата. Личи си че са се опитали на надградят успешните елементи на първата, което им прави чест, макар и на моменти да не е особено сполучливо... Пещерите и местностите наистина си приличат поразително много, но би трябвало да се абстрахираме от факта, че все пак това са едни и същи местности, част от един град. Фиксираните брони и други недомислици също общо взето бледнеят пред бойната система и комбинациите от умения - да можеше да е много по-добре, но и така си е определеееено над средното ниво...

188 мнения
профил »
Spook4o каза на 17.03.2011, 18:03 ?. :

човек те не си приличат , те са еднакви

1220 мнения
профил »
vasito каза на 16.03.2011, 18:16 ?. :

Aахахахаха да се абстрахираме. Тва е се едно да си купуваш баница с лайна, от единствената възможна баничарница, ама да се абстрахираш от лайната.

942 мнения
профил »
Радостин Стефанов каза на 16.03.2011, 18:24 ?. :

Много удачна аналогия :)

250 мнения
профил »
Little_Nicky каза на 16.03.2011, 18:59 ?. :

+10,000

52 мнения
профил »
Mr.Foxy каза на 16.03.2011, 19:17 ?. :

tva me razbi :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

1296 мнения
профил »
hyper' каза на 17.03.2011, 15:50 ?. :

Отдавна не бях виждал толкoва забавен коментар тук... :D

898 мнения
профил »
Nightbringer каза на 03.09.2011, 09:53 ?. :

Олеле.... ахахахаха.

761 мнения
профил »
Sabaka каза на 16.03.2011, 19:05 ?. :

КАКВИ СА ТИЯ НОВИ ИКОНКИ БААААА???
КАКВИ СА ТИЯ БЕЗЛИЧНИ ПЕРСОНАЖИ БААА???
КЪДЕ СА МИ ДИАЛОЗИТЕ???
Всичко, което харесах в първата игра, е премахнато.
СМЪРТ ЗА ЕА!!!

924 мнения
профил »
SvRomanov каза на 16.03.2011, 21:24 ?. :

Изключително съм разочарован от играта , срам е че носи името на първата част.Ясно беше че ще я опростят както направиха с МЕ 2 обаче чак такава подигравка с феновете не съм очаквал.За системните си изисквания графиката е изключително постна и безлична , през 2 минути лоудинг за помещения 2х5 метра големи , обикаляне до побъркване из едни и същи местности , едни и същи омръзващи куестове , едни същи опоненти.Малоумни куестове тип "На Изабела и е криво , говори с нея и куеста е изпълнен".Супер безидейна околна среда - през цялото време все едно вървиш в тунел.Играта освен това е доста небалансирана - джобните ножчета правят по-голям демидж от меч за две ръце !!!Мога да изброявам до утре.Вече се чудя дали в ЕА няма конкурс "разсипи култова игрална поредица и стани служител на месеца".

407 мнения
профил »
Theron Fears каза на 16.03.2011, 22:25 ?. :

EA доказаха, че притежават много рядък и неценен талант да развалят игри и поредици с голям потенциал....
Аз не намирам играта за лоша, просто можеше да е много по-добра, личи си, че е незавършен продукт. Не съм голям фен и на единицата, главно заради бойната система, която ми доскуча, и заради повтарящия се инвентар и еднакво изглеждащи брони и оръжия.
Трябваше ДА2 да излезе след 2-3 години, какъвто беше и интервалът между МЕ и МЕ2, а като разбрах, че и за МЕ3 ще отделят само 1 година за разработването й сериозно започнах да се замислям върху качесвтото на 3тата част от космическото приключение...

42 мнения
профил »
Nomad519 каза на 25.03.2011, 08:42 ?. :

Не дай боже МЕ3 да е нещо различно от епична.BioWare имат много да наваксват.Дори и да е опростена МЕ пак си беше отлична игра.Същото не може да се каже за DA2...

679 мнения
профил »
torrin каза на 17.03.2011, 05:17 ?. :

Bioaware винаги са правили пусти празни скучни RPG, в които освен да следваш основната история и разправиите с NPC-тата няма какво друго да правиш. DA:O макар и да страда от същата посредственост, все пак беше първото им RPG което показа слаби признаци, че са тръгнали в правилната посока. Но това тук (DA2) е просто конзолен боклук.

407 мнения
профил »
Damnation каза на 17.03.2011, 08:44 ?. :

Добри черти :
Звук - поне диалозите и музиката. Но определено липсват заяжданията между спътниците от част 1, например.
Графика - става. Щеше да е "страхотна" преди година и половина. Сега просто става ( дори с DX 11 ).
Ниво на трудност - поне ако сте на 12, или сте си падали на главата като деца, това че играта се минава с затворени очи е плюс.
Стабилност - поне аз нямах никакви проблеми и бъгове. Или поне не съм забелязал.

Минуси :
Глупава ( до колкото я има ) история. Безлични персонажи. Безлични местности. Безлични предмети. Безлични куестове. Всяка една област оставя впечатлението, че си в затворен тунел, а ,хей, Дуум 2 беше хит, ама преди 16 години.
Прекалено кратка. Не създава никакво желание за преиграване. Системата за умения и специализации е интересна, но играта е толкова обидно лесно, че в крайна сметка няма значение какво ще избереш. Липсва интрига в отношенията с спътниците.
Можеш да играеш само с човек. Почти няма значение какво ще избереш в диалозите.
Нямаш мабари :D
И тн. до безкрайност.
Ако можех да давам оценки, а аз мога 4/10 ( пак казвам, ако беше се появила преди две години, можеше да стигне и до 7/10 ).

188 мнения
профил »
Spook4o каза на 17.03.2011, 18:09 ?. :

Е аз имах желанието да я преиграя , но то изчезна след половин час игра.
Много я прецакаха като я направиха и конзолна игра, все едно е за деца от детската градина. С едно копче става всичко

160 мнения
профил »
gamble каза на 17.03.2011, 09:01 ?. :

супер си е даже играта. единичката верно също е яка. лично според мен най-големите минуси са:

- това, че не можеш да сменяш доспехите/дрехите на спътниците;
- камерата която е някак си фиксирана около героя който управляваш;
- доста бъгав DX 11, гледам в официалния форум хора с 2 x GTX 580 SLI не могат да я подкарат над 20 fps (подготвя се пач за да отстрани този и много други технически проблеми свързани с производителността)

а това дето викате, че е кратка, аз лично тази сутрин минах и последния куест в ACT 1. гледам си плей тайма: 11ч 55м и някакви си секунди. 10 лвл съм. НЕ са ме убивали нито един път. В играта има 3 ACТ'а. Ако всеки е по 12 часа това дава 36 часа геймплей. Да не говорим, че има стимул да се изиграе минимум 2 пъти. Решенията дето взимаш в началото на играта после имат страшен ефект в напреднал стадий :) аз лично давам 9 от 10 на играта, при положение че съм врътнал 3 пъти първата част. на нея па давам 8 от 10 зарад леко скучната бойна система :)

261 мнения
профил »
Xelian каза на 17.03.2011, 10:21 ?. :

Изключително тъпа игра. Спирам я 5 минути след като съм я пуснал вече за 10-ти път. Не може да стъпи на малкият пръс на 1-цата.

1641 мнения
профил »
=SpeC= каза на 17.03.2011, 13:28 ?. :

Само като разбрах че ще съм задължен да играя с някав селянин и няма да имам избор за раса и такива работи ми стана ясна работата... Каква е идеята на трилогия ако всяка следваща част няма нищо общо с предишната (разбирай герой).
Bioware вече много ме дразнят, с това опростяване, тая Dragon Age, и напоследък с тъпанарските си изказвания...

777 мнения
профил »
veluvian каза на 17.03.2011, 13:36 ?. :

Не - можеше да е много по - добре! Но това не е за класата на Bioware, личи си че са били пришпорени с времето, но и това не е най - големия проблем. В играта просто липсват идеи, което е страшното! Успях да си направя войн, който супер много прилича на Данте и това честно казано ме мотивира да стигна до едно сериозно развитие на героя, все още не съм я превъртял.
Не ми се искаше да го призная, всъщност DA2 е много готина откъм битки, на мен ми допаднаха донякъде, макар и там да има минуси (враговете се пръскат независимо с какво ще ги довършиш, дори и да е със стрела). Но в никоя досега игра на Bioware главният герой не е имал толкова скучни и безлични спътници!
И един град! Добре, нека градът да е един, но да беше по - голям! Обикаля се из два три основни квартала и тая цикличност просто убива! Съжалих, че толкова рано трябваше да приключи враждата с водача на Quinari, единствено те ми допаднаха и като раса и всичко останало.
Графично не виждам нищо кой знае колко. Определено вещицата Флемет изглежда зловещо и прекрасно.
Играта не е толкова лоша, въпреки минусите, просто на човек му се приисква в определен момент да си се върне към Origins. Една искра надежда пламна, когато видях крал Алистър, казах си че е време да изляза от този град, но надеждата бързо угасна.

117 мнения
профил »
R4Z0R каза на 17.03.2011, 20:35 ?. :

Ако не ви харесва да се пръскат враговете, просто го изключете от настройките.Какво толкова мрънкате,не знам.

28 мнения
профил »
racerx каза на 17.03.2011, 23:00 ?. :

Едно време на тия продължения, дето в момента ги водят 2-ра част, им викаха адони и експанжъни.

1715 мнения
профил »
Danivanov каза на 18.03.2011, 00:07 ?. :

+1
Да бе, като с Dead Space 2. Та тя си беше нещо като Doom 3: Resurection of Evil. Няколко нови нещица и сравнително читав сюжет и купон да става!
Тъжно стана с тия DLC-та бе... пускат по едно куестче и като го превъртиш съжаляваш че си дал 5$ за него. Къде са старите завършени и полирани допълнения. Ние на времето се оплаквахме че били с малко ново съдържание, не знам си що си...

78 мнения
профил »
Altay каза на 18.03.2011, 15:04 ?. :

Много глупава игра! Заради това не трябва да се правят трилогии!
Нито крайзиса ще е добър, нито тая е добра нито нищо..

37 мнения
профил »
barcenal каза на 19.03.2011, 19:08 ?. :

Точно новия Crysis ще пробие заради мултито си!

380 мнения
профил »
Alaster каза на 19.03.2011, 22:33 ?. :

А ти си идиот. След като най-накрая я завърших, очаквам Dragon Age 3 да бъде истински шедьовър.

761 мнения
профил »
Sabaka каза на 21.03.2011, 00:42 ?. :
Редактиран на 21.03.2011, 00:43 ?.

+1 алтаи

62 мнения
профил »
Unit 1 каза на 19.03.2011, 09:10 ?. :

Това нещо спокойно можеше да излезе като експанжън. Divinity 2: Flames of Vengeance също беше 20-тина часа и действието се развивеше в един град, но хората го харесаха, понеже нямаше претенции да е най-доброто RPG на годината. А ако Bioware мислят да продължават в същия дух, ще им дърпам ушите.
П.П. Довършете играта, последната битка бива, въпреки че междинните босове са МНОГО по-интересни.
П.П. Защо ни показват шотове на Флемет от една година като реално тя се появява за 2 минути и освен да си покаже прическата, не прави нищо.
П.П. Някой успя ли да мине елфката?

348 мнения
профил »
dprime каза на 20.03.2011, 15:55 ?. :

Аз си праскам Изабела.;)

375 мнения
профил »
grand6master каза на 19.03.2011, 20:32 ?. :

таз 2 не става задачите са тъпи няма интересни мисии няма и някакво легендарно оборудване тука биовар си измиха ръцете и всико го направиха през пръсти

898 мнения
профил »
Nightbringer каза на 21.03.2011, 10:22 ?. :

Разочарование.

326 мнения
профил »
Daynov каза на 21.03.2011, 17:43 ?. :

По-зле е от Origins, макар че ако беше на 1/2 цена щеше да си заслужава горе-долу.

261 мнения
профил »
Xelian каза на 23.03.2011, 07:52 ?. :

Абе играта не е толкова зле колкото очаквах след началото. Има интересни мисии и идеи, но оригиналът си беше далеч по добре.

12 мнения
профил »
grigorius каза на 28.03.2011, 18:43 ?. :

Играта си е много добра.
Изобщо не муи трябват сложни менюта за крафтинг, нито пък сложно дърво с умения. Само ми трябва стабилна бойна система и грамотен сценарий
Е мога да кажа че си получих моето. А що се отнася до възможнастта да екипваш различните хора от партито с екипировка различна от пръстени и амулети за тази работа има модове
А и да изиграл съм и Origins-a

1 мнения
профил »
wewewe1991 каза на 11.04.2011, 20:46 ?. :

Историята била размита ГЛУПОСТИ. Писнало ми е от игри където трябва да се бия срещу превъзхождащ враг. Dragon Age 2 си е доста добра игра и си заслужава отсякъде
+7.5 оценките.
напиши коментар
 
ОЩЕ ЗА ИГРАТА
Dragon Age II

Превю:
Продължението на една от най-добрите ролеви игри, правени някога, изглежда коренно различно от своя предшественик, дори опростено. Какви ще бъдат последиците?

новини:
BioWare заяви, че екипът на Dragon Age II ще остави втората част зад гърба си и ще се съсредоточи изцяло върху "следващата фаза" от бъдещето на поредицата.
Почитателите на Dragon Age II вече могат да се впуснат в ново приключение с вълнуващи герои, обширни околни среди и коварни врагове.
Когато излезе през октомври, Mark of the Assassin ще бъде поредния опит на студиото BioWare да накара феновете да се върнат отново в света на играта.
ОЩЕ ЗА ПОРЕДИЦАТА
Dragon Age: Origins 102
Dragon Age: Origins - Awakening 17
ОЩЕ ИГРИ ОТ ЖАНРА
Diablo III 147
The Elder Scrolls V: Skyrim 141
Ревю в прогрес: Diablo III 135
Torchlight II 114
Dragon Age: Origins 102
Mass Effect 2 96
Darksiders 2 87
Mass Effect 3 82
The Witcher 2: Assassins of Kings 78
Path of Exile 77