DooM и Nintendo Game and Watch… защо не?

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Геният и въображението на геймърите са безкрайни…. поне що се отнася до подкарването на оригиналния DooM на най-разнообразни гейминг платформи и електронни устройства от всякакъв вид.

В истинността на твърдението по-горе, наскоро ни увери YouTube модърът stacksmashing. В изключително подробно и детайлно видео, може да видите целия процес и всички трудности и препятствия през които той преминава, за да подкара легендарната игра на още една конзола. В случая, това е юбилейната версия на иконичната портативна гейм конзола на Nintendo от 80’те години, чиято премиера беше преди около месец  – Game & Watch: Super Mario Bros.

Юбилейните конзоли са пуснати по случай 40 годишнината на Nintendo Game & Watch серията и са предварително заредени с "пипнати" версии на Super Mario Bros. и Super Mario Bros.: The Lost Levels, който бяха част от каталога на оригиналния NES. Досещате се , че тези конзоли не са пригодени, за да подкарват Doom, но въпреки това, ако имате малко желание и сте достатъчно сръчни, вече знаете как да го постигнете.

Само трябва да имате късмет, за да се докопате до една от силно ограничените бройки на юбилейната конзола, които въпреки всичко се предлагат и в България. 🙂