facebook facebook
 
 
ИГРИ » PC
 
   
 
Dino Island Deluxe
Ревю | 15.02.2007 | автор: Асен Георгиев


оценка:
Производител:
Valuesoft
Издател:
Жанр:
Симулатор
Платформа:
PC
сайт на играта »

плюсове

Шарена

Дебилна

Добра за малки деца

минуси

Грозна

Несериозна

Струва пари

Дебилно дино-приключение

Обичате ли увеселителните паркове? А зоологическите градини? А какво ще кажете за увеселителна зоологическа градина, населена от разнородни видове гигантски праисторически гущери? Да, наистина звучи добре. Това е сюжетът, който предлага Dino Island Deluxe. Тази игра ще ви предостави възможността да създадете свой собствен увеселителен парк. В него ще можете да инсталирате различни атракции, като определено най-интересни от всички ще са динозаврите.

Джурасик парк!

По същество играта представлява най-обикновен тайкун, но това, с което предизвиква интерес, е нейната палеонтоложка тематика. Основните функции, които ще трябва да изпълнявате като шеф на увеселителен парк, са свързани с клониране и създаване на нови видове динозаври. За да привлечете вниманието на посетителите, ще трябва да заградите територии, в които да развъдите различните видове праизторически зверове. За да не умрат от глад обаче, те ще трябва да се хранят – за целта ще трябва да направите ферми и да назначите персонал, който да носи манджата на изгладнелите животинки. Когато вече имате няколко породисти екземпляра, няма проблем да ги кръстосате във вашата лаборатория и да получите напълно нов вид с невиждани до този момент характеристики. И накрая, след всичко това, можете да ги пуснете в пряк гладиаторски двубой, където да се изтребят... Звучи добре, нали?

Основната цел: привличане на туристи

След като създадете добри условия за живот на вашите динозаври, ще е необходимо да подобрите и цялостния вид на парка си. Да построите допълнителни атракции за посетителите и да организирате състезания, в които да се включат животинките ви. Готиното е, че в клетките, в които протичат животинските сблъсъци, ще можете да поставяте различни полета, които носят определени бонуси. Естествено динозаврите-бойци ще се възползват от тях и така борбата между тях става по-зрелищна. Това означава, че повече хора ще искат да гледат, а вие ще печелите повече пари. Натрупаните средства можете да вложите в разработка на нови видове динозаври, както и в разширяване на парка ви и услугите, които предлагате. Не трябва да забравяте и нуждите на животните. Динозаврите трябва винаги да са нахранени и доволни от вашите грижи.

Като за 9.99$

Определено играта е доста под средното ниво. Личи си, че е създадена за няколко дни с цел продажба на ниски цени. Но от друга страна идеята да отглеждам динозаври, да ги клонирам и комбинирам, създавайки нови видове, за да мога след това да ги сбия и то не за друго, а за да привлека зрители в своя зоопарк-колизеум, ми изглежда супер забавна. Друг е въпросът, че производителите можеха да се постараят повече при създаването на визуалното и музикалното оформления, съпътстващи не особено задълбочения геймплей. Тогава може би наистина някой щеше да отдели десет долара за покупката на този продукт... 

 
системни изисквания
Pentium 300 MHz, 64 MB RAM, 16 MB Video card
напиши коментар
 
ОЩЕ ИГРИ ОТ ЖАНРА
Shift 2: Unleashed 124
Goat Simulator 50
Colin McRae: DiRT 2 44
The Sims 3 43
Tom Clancy's H.A.W.X 32
X3: Terran Conflict 19
Operation Flashpoint: Dragon Rising 18
Guitar Hero: World Tour 17
The Sims 4 15
F1 2013 15