facebook facebook
 
 
ИГРИ » PC
 
   
 
Deadpool
Ревю | 25.06.2013 | автор: Александър Рангелов


оценка:
Производител:
High Moon Studios
Издател:
Activision
Жанр:
Екшън от трето лице
Платформа:
PC
сайт на играта »

плюсове

Както обикновено Нолан Норт е страхотен

На базово ниво играта работи ОК

Deadpool най-сетне е в центъра на вниманието

минуси

Безлична графика

Проблемната камера затруднява често

Не поема никакви рискове

Къса кампания

Въпреки че се е появявал в половин дузина игри и бе представени (относително кратко и безлично) от Райън Рейнолдс на големия екран, досега Deadpool не бе заслужил място за самостоятелна изява. Сега това се променя с появата на едноименната игра на High Moon Studios - студиото, създало приличните конзолни заглавия Darkwatch и Robert Ludlum's The Bourne Conspiracy, след което пък се преквалифицира в главен доставчик на игри с марката Transformers. Този път на базираното в Сан Диего, щата Калифорния студио отново се отваря възможност да работи с лиценз и да подготви подобаващ дебют на Deadpool в главна роля.

Имайки предвид, че прякорът на Deadpool е "Устатият наемник", едва ли някой е очаквал, че играта няма да предложи хумористични сцени и дори директен контакт с геймърите. Въпреки че не стига до това, което Eat Lead направи преди време, голямата част от играта представлява хитроумна смесица от забележки, коментари и монолози на главният герой, който не се свени да се обръща директно и към управляващия го играч. Началото на Deadpool заварва наемникът, замислен над идеята за собствена видео игра. Когато той не остава удовлетворен от предложеният му сценарий,

Deadpool се заема да създаде собствено приключение

Хубавото е, че освен самият наемник по-нататък в играта се появяват други познати персонажи като Wolverine, Cable, Death и Mister Sinister.

Самият герой на Marvel е колоритен, но до голяма степен атрактивността му тук се дължи и на умелото превъплъщение на вездесъщия Нолан Норт, който е оставил на страна титулярният си ангажимент към Naughty Dog, за да вдъхне живот в Deadpool. И го прави блестящо - репликите, тонът и отношението на Норт очевидно са на много високо ниво и пасват отлично на наемника. Няма да е преувеличено ако кажем, че една от малкото причини да искате да останете с Deadpool до края е за да се насладите на озвучението на Mr. Uncharted.

Казвам "една от малкото", защото с изключение на силното представяне на Нолан Норт играта не се отличава с почти нищо друго. От всяка сцена или кадър на Deadpool лъха усещането за стандартно екшън приключение, каквото със сигурност сте играли тази година, макар и под различно име. Присъстват задължителните оръжия и пистолети, които може да ъпгрейдвате с т.нар. DP точки, които пък се натрупват с изпълнението на прецизни комбо удари. ОСвен това арсеналът на Deadpool се допълва от различни помощни джаджи като мини и гранати, както и възможността да се телепортира, за да избягва атаки. Последната пък е в рязък контраст със странното ограничение при придвижването из нивата, заради което понякога не може да преодолеете дори очевидно малки предмети.

В душата на всеки един екшън е бойната система,

но за съжаление тук тя бързо се превръща в безцелно блъскането по бутоните в опит да сломите враговете. Монотонността на тази дейност периодично се прекъсва от телепортирането, но Deadpool така и не поема риска да  подмами играчите с по-сложни комбинации и гъвкава бойна система, подобна на някои силни игри от жанра. Наличието на огнестрелни оръжия със сигурност е добре дошло, предвид че повечето комикс герои не ги използват. Нещата тук също са достатъчно прости: отключвате нови модели, увеличавате демиджа и добавяте нови комбо изпълнения. Подобно на системата, позната ни още от Medal of Honor: Airborne, тук отключвате новите неща само като използвате продължително даденото оръжие, така че ако искате да имате повече възможности за битка ще трябва да отделите време на няколко оръжия.

Предвидимостта на схватките се разчупва от периодични платформинг секции, които обаче не са достатъчно чести или добре развити, за да донесат нужното разнообразие. Причините за това са две - от една страна заплахата от смърт реално не съществува, тъй като Deadpool просто се материализира обратно на мястото, където е направил погрешното движение, а от друга камерата просто не иска да ви съдейства. Интелигентната камера и точното й управление са просто задължителни за всяка игра с платформинг елементи, но тук определено има какво да се желае.

Периодично камерата скрива наемника от погледа ви,

което е еднакво неприятно както когато се готвите за скок, така и когато сте в битка. Друг път пък тя остава странно статична точно когато ви е необходима по-добра гледна точка и се налага да правите промени в движение и в напрегнати моменти. Накрая графиката на играта също не е нещо, което ще запомните. Освен чисто посредствената естетичност правят впечатление някои текстури с ужасно ниска резолюция и периодичните спадове в кадрите в секунда, които говорят за недостатъчно оптимизация.

Deadpool не е лоша игра, тя просто не е достатъчно атрактивна, за да достигне стандартите на главния си герой. На фундаментално ниво битките и платформинга функционират дотолкова доколкото натискането на бутона произвежда съответното действие. Нещата обаче спират до там, загатвайки за това, че ако в играта бяха вложени повече усилия, време и може би най-важното - ентусиазъм - резултатът щеше да е различен. Кампанията е доста къса и няма да ви отнеме повече от 5-6 часа, за да видите финалните надписи. Когато това се случи Устатият наемник отдавна ще е изчерпал целият си арсенал от удари и ъпгрейди, така че единственото което ще ви държи пред екрана навярно ще бъде Нолан Норт, който дава всичко от себе си. Deadpool най-сетне има собствена игра, но засега чакането за истински пробив продължава. 

 
системни изисквания
OS: Windows XP, Vista, 7 и 8; CPU: Intel Core 2 Duo E8200 или AMD Phenom X3 8750; 2GB RAM; видео: GeForce 8800GT или AMD Radeon HD 4850 с 512MB RAM
напиши коментар
 

1192 мнения
профил »
Toxic Forever каза на 26.06.2013, 06:52 ?. :

Пълен боклук, Activision в последно време изкарват само такива бози, разчитащи на името...

716 мнения
профил »
Drecher каза на 26.06.2013, 07:25 ?. :

Карай, щом Deadpool е пресъздаден адекватно, останалото мога да го преглътна.

404 мнения
профил »
Revive_ каза на 26.06.2013, 07:28 ?. :

Бааати ... няма такaва простотия...хумора е изключително плосък...героят е шашав...графиката айде... добре е... но идеята е shit!

214 мнения
профил »
newcomer каза на 26.06.2013, 07:29 ?. :

Dead + Pool = Мъртвият Билярд!?

716 мнения
профил »
Drecher каза на 26.06.2013, 08:28 ?. :
Редактиран на 26.06.2013, 08:31 ?.

Името на Deadpool идва от факта, че експеримента, който му е дал супер-силите, е имал изключително голям процент смъртност, и пазачите са правели залози, кой от пациентите ще умре следващ. Pool на английски освен басейн и билиярд, означава пари, заложени обикновено при едно раздаване на покер. Тъй като любимият ни наемник е успял да оцелее, въпреки ужасите на които е бил подложен, е приел името Deadpool (грубо преведено "Облог за смърт"), за да покаже какво е успял да преживее.

968 мнения
профил »
Serious Sam каза на 26.06.2013, 17:05 ?. :

Умрял Басейн

202 мнения
профил »
Avempartha каза на 28.06.2013, 13:39 ?. :

Уау, не знаех, че името на Deadpool идва от там, полезен коментар. Сега по темата : голям фен съм на Уейд и с ръка на сърцето мога да кажа, че единствените две неща, които ме задържаха пред телевизора, докато играех играта, бяха репликите и изпълненията на Deadpool, някои от които ме накараха да се хиля на глас (Сцената, в която трябваше да гони кучето си, което беше захапало отрязаната му ръка или тази, в която се приземи върху един обезглавен противник и го използва като част от себе си заедно с приложащите им реплики ще останат в съзнанието ми на геймър за доста години напред :D ) и любовта ми към подобен тип игри с hack n' slash елементи. Иначе играта в своята същност е доста посредствена и лично мен така и не успя да ме "грабне", както например стори X-men origins : Wolverine (макар че и двете игри са си типични "еднодневки") - битките писват бързо, оръжията нанасят нереално ниски според мен щети, дори и след като са ъпгрейднати на макс, на някои места трудността става абсурдно висока, въпреки че играх на ниво "нормал". Например в последните в две нива има битки, в които, за да оцелееш трябва да нарушиш типичния боен стил на Дедпуул, които по принцип е доста недефанзивен. Но разбира се, може просто аз да съм по-голям нууб, отколкото си мисля :D

214 мнения
профил »
newcomer каза на 26.06.2013, 10:22 ?. :

Мерси за коментара, научих нещо ново!

37 мнения
профил »
killer93 каза на 26.06.2013, 10:27 ?. :

хумористичен герой който ме разсмя на няколко пъти , но въпросът е че играта ми писна след 1 час игра...

може би се дължи на фактът че съм на 20 , на по-малките може да им допадне.

748 мнения
профил »
rosniak каза на 26.06.2013, 11:09 ?. :

Аз съм на 21, но играта ми хареса. За мен играта постига това което трябва да постига една игра, а именно- да те забавлява.

335 мнения
профил »
GreeN каза на 26.06.2013, 10:28 ?. :

Играх я при приятел и с такава бойна система ми се стори доста забавно.

1296 мнения
профил »
hyper' каза на 26.06.2013, 11:15 ?. :

Ох, не знам от колко време исках игра с Deadpool, но сега като е някаква доста недоизкусурена, се чудя дали въобще да я пробвам, като дори някои инди игри ми се цъкат повече от ААА заглавия...

1014 мнения
профил »
nvision89 каза на 26.06.2013, 14:08 ?. :

Братле, не го слушай тоя автор - не може да сравняваш игра с комиксов герой, която е замислена като пародия на всичко и всички и е де факто екшън от трето лице с First-person shooter от 2006-та година. Не може да се акцентира на Нолан Норт и невежо да се споменава негова милост като "Мистър Ънчартед" - алоооо, това да ти не е жълт вестник, Рангелов? Отвори на Норт профила в IMdB да видиш колко много други персонажи от хитови игри е озвучил. Дейба и неинформирания писач. Това за оптимизацията ми се стори тъпо и ненужно - като бегло покриваш минималните изисквания, е нормално да ти сече. Нито една смислена дума, описваща бойната система, нито едно изречение за кретенския хумор.

Накратко - ако се кефиш на сравнително по-стари игри от жанра като X-Men Origins: Wolverine и Spider-Man: Shattered Dimensions - т.е. такива които не копират Batman: Arkham поредицата в геймплейно отношение, а са по-разчупени - пиратствай или чакай да я пуснат на разпродажба в Стийм - сладурска е играта, но не е достатъчно добра, за да е задължителна покупка - наистина се минава за 6-7 часа, но е невероятно забавна и разнообразна олд-скуул кретения, лафове от която ти гарантирам че ще си припомняш с добри чувства. По едно време умирах нарочно, само за да видя какво ще ми каже "устатият наемник" - голям смях пада, братле!

716 мнения
профил »
Drecher каза на 26.06.2013, 14:46 ?. :

Много правилен коментар nvision, за мен върха на кариерата на господин Норт винаги ще бъде капитан Уолкър от Spec Ops.

1296 мнения
профил »
hyper' каза на 26.06.2013, 14:56 ?. :

Пробвах я все пак, защото... ми не всеки ден има игра с Deadpool, затова. Пичът ръси и прави простотии на всяка крачка, което много радва, бойната система е добра - в смисъл набелязва почти винаги най-логичния лошковец, има комбота и ъпгрейди за отключване, кефи и как му се раздира костюма от демиджа, само не знам какви проблеми с камерата има - на конзола ми се вижда по-вероятно, но на щайгата камерата е перфектна с мишката. А бтв точно на първи Spider-Man (по филма от 2002) ми напомня като цяло (една от първите ми игри, инсталирани от диск на PC Mania :') ).
Като цяло явно играта е за хора без големи очаквания и желание да избият няколко хиляди лошковци с един от най-яките комиксови герои, което ме устройва.

1014 мнения
профил »
nvision89 каза на 26.06.2013, 15:35 ?. :

Предлагам да дадем на Сашко трофей "Орлин Широв" защото с подвизите си по страниците на този сайт е успял да вбеси доста хора. Ето част от тях:

"Отдавна PC Мания не ме бяха разочаровали така. Особено автора Александър Рангелов!!! [...] въпросния човек не е съумял да навлезе в механиката на играта, да се потопи в атмосферата" - IDM

"Както обикновено, историята в Metal Gear игра не е на преден план." КАКВО???? Досега никога не съм критикувал екипа на ПС МАНИА, но очевидно авторът на статията не е играл игрите от поредицата." - the_duck

"Доста лоши ревюта сте писали, но това е може би на дъното на варела." - ToxicSean

"Авторе, скрий се и не се показвай повече. Сериозно...Скрий се!" - grim.tzanev

"Предлагам PC Mania да стане сайт само за гейм новини, защото няма смисъл с такива полoвинчати истории като това ревю." - Slesher

"Пробвах игрицата, за да се уверя, че авторът на статията не знае за какво говори. Еми не знае!" - Warpid

"Да го критикувам не мога, по простата причина, че не съм написала и 1 статия за каквото и да е. Но, Автора - мислиш ли, че е добре да си правиш статия за нещо което си поиграл не повече от 15 мин. И още повече да му изкараш само негативи?" - NEXT

"3/5...точно толкова дадохте на WRC3. Shame on you PCMania, shame on you. Ако ще правите ревю на рейсър, дайте го на човек който има поне малко интерес към автомобили и състезания. В момента гледам няколко параграфа бейсик шит, йо." - Blackbird

"ще кажа само че авторът е исал глупости лишени от логика. Явно не му е допаднала тази игра поради някаква причина, и не е видял почти нищо от нея." - vanmx

"По-тъпа тема не бях чел" - t-ru

--------------------------------

Г-н (чете се "гусин") Рангелов, приемете един съвет от колега журналист - учете се от грешките си и не допускайте появата на подобни коментари под вашите статии. В противен случай излиза, че това което правите, го правите за 10-те лева хонорар или колкото и да плащат в момента в PC mania и не се интересувате от игрите и читателите на медията, в която работите. Да не говорим, че основното задължение на един журналист е да е... какво? Обективен и без-при-страс-тен!!! Нямате правото да вземате лично отношение и да говорите общо за поредици, които не познавате.

Ще следя кариерата Ви и за в бъдеще, с надеждата че съм успял да налея поне малко разум в главата Ви. Ако не стане, то поне приемете това: http://goo.gl/Ua0yX

776 мнения
профил »
BaronZlovon каза на 26.06.2013, 19:57 ?. :

и днес цял ден вадиш цитати от недоволни читатели, за да злепоставиш автора, а? :)

1335 мнения
профил »
sollider каза на 27.06.2013, 03:50 ?. :
Редактиран на 27.06.2013, 03:50 ?.

Цял ден? Хаха, ако знаеш къде да търсиш, изваждането на тези цитати няма да ти отнеме повече от 10 минути в най-лошия случай.

388 мнения
профил »
velikana каза на 26.06.2013, 11:27 ?. :

Boing Boing Boing Boing Boing Boing Boing Boing Boing Boing BANANA!

1014 мнения
профил »
nvision89 каза на 26.06.2013, 14:10 ?. :

Banana banana banana terracotta banana terracotta terracotta pie!

951 мнения
профил »
Moon_Burn каза на 26.06.2013, 12:24 ?. :

Освен хуморът, който ме разцепи на няколко пъти (шамарите по Wolverine са направо priceless) и моментум комбото с патлаците в стил Equilibrium нищо друго не можа да ме хване. Скучна игра, скучни противници, скучни тупаници, hell- даже Bloodrayne беше по-добре, въпреки, че и тя за времето си се броеше за фейл. :) ВСЕ ПАК Deadpool е скица и си заслужава да се посмее човек с него, но само толкова при мене. Приятна игра на тези, на които играта е допаднала. :)

58 мнения
профил »
dimitarlalev88 каза на 26.06.2013, 13:53 ?. :

На мен играта пък много ми хареса. Доста е забавна и разнообразна. Скоро не бях се зарибявал така по някоя игра. Не съм доволен от това ревю на играта. Вземете я изиграйте поне и напишете ново...

279 мнения
профил »
MadMax31 каза на 26.06.2013, 17:21 ?. :
Редактиран на 26.06.2013, 17:23 ?.

След доста тежката The Last of Us това е страхотна игра,с която човек може да се смее през сълзи,а автора да ме хване.....за цървуля,защото обезкуражава геймърите
да опитат тази не толкова претенциозна,но пък страшно забавна игричка.Какво толкова е очаквал,това е точно играта,която Deadpool би направил.

445 мнения
профил »
goblin каза на 26.06.2013, 20:17 ?. :

Става за разтоварване, но главно благодарение на хуморът с който е пресъздаден шизофреничния простак Дедпул - ако си падате по такъв.

Самия геймплей е меко казано невпечатляващ - смесени са 3rd person shooter, brawler, малко платформинг и скучни босове/минибосове, механиките са крайно опростени и като за 10-годишни. Например за контраатака имаш предупреждение от ... 3 сек (!), а може да се навърже 300+ комбо само с button mashing (проверено) тъй като не се иска нито тайминг, нито има заначение разстоянието - докато има противници наоколо всеки удар автоматично е прицелен в най-близкия - дори да си с гръб. Поне за мен, който ценя добре направените браулери това е като за FPS фен шутър с аутоейм и регенериращи здраве и броня :(

Като контроли портът е трагичен - използва половината клавиатура, но не и 5-бутонна мишка - при меле всъщност отебаваш мишката изобщо защото тя само контролира камерата, която не е необходома заради аутоеймът при brawling.

Всъщност оценката на статията си е съвсем справедлива - само на един хумор, игра с еднообразни елементарни механики, средна работа визия и озвучаване, дълга 6 часа на 1-во изиграване на хард колко да получи - и да не е 5/10 а 6 същността не се променя


566 мнения
профил »
{SuPa-1337-Killa} каза на 26.06.2013, 20:51 ?. :
Редактиран на 26.06.2013, 21:59 ?.

What is the sound of one robotic arm clapping?
Dubstep?!

Глупаво ревю и невероятно зарибителна игра. Аз лично я врътнах за отрицателно време и останах само с хубавите емоций. Не знам кой може да реве срещу тази игра при положение че сами виждате че не се взима на сериозно по никакъв начин та дори постояно се подиграва със себе си, което за мен показва невероятен професионализъм от страна на издателите.
Верно има само 1 модел за мацките и текстурите на места не са кой знае колко впечатляващи, но за мен това е начинат по който Деадпуул може да се представи в собствена игра. Все пак той е директора на отбора правел играта xDDD
А и аз си имам своя теория на всичко което се случва в играта но ще трябва да изпадам в големи подробности.
Но на кратко Деадпуул има шизофрения за тва че...
п.п. пък да не говорим за връзката която играта прави с геимъра

92 мнения
профил »
ex1s7 каза на 27.06.2013, 13:24 ?. :
Редактиран на 27.06.2013, 13:29 ?.

Играта е пародия на себе си и жанра, в който е поместена. Това е Deadpool и той пародира на екрана като никой друг. Господин автора явно е прекалено сляп да усети подигравката със spectacle fighter/TPS жанровете, от които излизат все повече игри, които единствено и само се стремят да подражават една на друга.

214 мнения
профил »
newcomer каза на 28.06.2013, 13:46 ?. :

Играта не ми хареса. Много плоска, само Нолан Норт е на ниво.

1152 мнения
профил »
teodosi_ivanov каза на 28.06.2013, 16:25 ?. :

PC Mania на каква платофрма играхте играта че ви прави дропове? Лично при мен нямаше такива пък и нямах проблеми с камерата.Не знам защо графиката е минус... UE3 все пак, не CE3,FB3...

445 мнения
профил »
goblin каза на 29.06.2013, 08:43 ?. :

С UE3 са и Bioshock Infinite и Remember Me и визията е зашеметяваща - просто Deadpool е игра правена за 9 месеца, над 50% от бюджета са похарчени за хайп (Актиблиц :( ) и както е казано и в статията извън отличния хумор и voice acting, останалото е доста посредствено и претупано.

Ако сравним с други добре изпипани пародии като Blood Dragon или Gunslinger, единственото с което се откроява е че претендира за ААА заглавие (50€ срещу 15/12,50) - иначе е лесно да я изпиратстваш и да кажеш "супер си е играта - няколко часа неангажиращ смях" ако не трябва да и платиш парите ;)

1152 мнения
профил »
teodosi_ivanov каза на 29.06.2013, 10:32 ?. :

между графика и визия балкан разлика

445 мнения
профил »
goblin каза на 29.06.2013, 13:45 ?. :

Визията при видео игрите зависи от графика и физика (текстури, 3Д модели, арт, анимация, motion capтuring) и ограниниченията на енджина влияят - но единственото в което предизвикват възможностите на UE3 е да постигнат, че на конзола или по-слаба видео карта има фрейм рейт дропове - което с този енджин наистина е постижение за лоша оптимизация - но както казах за 9 месеца кое по-напред :(

11 мнения
профил »
Yokima Yagame каза на 30.06.2013, 12:31 ?. :

Абе уш хубава ,но както се казва на всеки според вкуса.

715 мнения
профил »
Sonic The Hedgehog каза на 14.07.2013, 15:04 ?. :

След като вече я минах мога смело да кажа, че това е най-смешната игра, която съм играл... в добрия смисъл. Да, вярно, хуморът е на ниво 5-ти клас на моменти, но ми допада. Кво, сега ще ми кажете, че не харесвате пиперливи майтапи?

Цялата игра е пародия, хора. Ако High Moon искаха да я полират тази игра, щяха да го направят непременно. След Трансформърс игрите не мога да си представя толкова недоизкусурена да оставят една игра поради една или друга причина (освен финансова). Играта пародира жанра, клишетата в него, и всеки елемент, който имаме за даденост. Това, че бойната система не предлага нищо ново на масата е отново част от пародията, но май май някои хора не са го схванали напълно това.

1296 мнения
профил »
hyper' каза на 14.07.2013, 18:21 ?. :

"Проблемната камера затруднява често"
Това е НАЙ-глупавият минус, който някога съм виждал. Ето защо: "тя остава странно статична точно когато ви е необходима по-добра гледна точка и се налага да правите промени в движение и в напрегнати моменти."
Това показва, че авторът е играл без да държи мишката? Защото ревюто е за PC, както е указано в началото на статията. Или е играл с джойстик, но не е упоменато? Камерата в тази игра е ОТЛИЧНА, защото няма грам забавяне (delay), много съвременни adventure игри го имат, даже и такива, които уж имат шуутинг част (DE:HR по дяволите), тук камерата е ужасно точна, като при 100%-ов шуутър. Никога нямах проблеми с поглеждането от друг ъгъл и стрелбата, а може би е добре да вметна, че я играя на вградена видеокарта, просто защото е единствената игра, която на вграденото видео работи на макс, така че защо не. Кой каквото ще да казва, на мен ми легна на сърцето и с кеф си разцъквам пак от време на време.

776 мнения
профил »
BaronZlovon каза на 16.07.2013, 12:05 ?. :
Редактиран на 16.07.2013, 12:07 ?.

стига с тоя джойстик, бе, колега! защо мислиш, че с геймпад (защото стик е друго) няма контрол над камерата? от постовете ти мога само да заключа, че никога не си пипал такова жувотну.
проблемът е по-скоро в играещия.

1296 мнения
профил »
hyper' каза на 16.07.2013, 23:50 ?. :

Да бе, геймпад исках да кажа, контрол има, но в тази игра по-късно да целиш глави е доста помагащо за по-издръжливите врази и онези с щитовете, затова. И г/д това искам да кажа, че ревюиралият нещо не е бил скопосан в ръцете ли, не знам, че го е дал чак като минус. Точно на тази игра трябва да е плюс, да не кажа.
А геймпадове доскоро държах повечко, не се притеснявай. :)

445 мнения
профил »
goblin каза на 18.07.2013, 15:41 ?. :

Че тя и РС версията е с aim assist и дори можеш да локваш ако не движиш мишката - не ти трябва грам прецизност ;)

А на Хард (Ultra Violence) просто не ти и трябват хедшотове - балансът е много зле и те принуждава да използваш бъгавото АИ. Конкретно - отстрелваш стрелците от безопасно разстояние, мини босовете ги засипваш с гранати и мини, типовете с ranged AoE които в последната третина на играта вече те 1-хитват просто подскачат малоулмо ако ги заклещиш близо до ълъл, всичко което не стреля - меле атаки смесени с додж и тейкдауни

Но то да се коментира геймплея е загуба на време - освен хумора останалото е правено през пръсти :(

35 мнения
профил »
Gamer_93 каза на 16.07.2013, 20:31 ?. :

:D

90 мнения
профил »
Roskouhunt каза на 14.08.2013, 11:03 ?. :

Тва верно е кат пръдня от анимационен динозавър

2 мнения
профил »
MaD K1nG каза на 27.08.2013, 06:58 ?. :

Мъртъв Басейн

1 мнения
профил »
joromalkia каза на 04.10.2013, 11:30 ?. :

Ако Нолан Норт не озвучаваше "мъртвия басейн" нямаше да я играя

4 мнения
профил »
cool_guy_here каза на 29.05.2015, 15:53 ?. :

What problems does my game ask the player to solve?

Problems: FIND MORE BOOBS FOR MEEEE... and chimichangas!

DEADPOOL
напиши коментар
 
ОЩЕ ЗА ИГРАТА
Deadpool

новини:
Рейнолдс казва, че „целият екип“ работи по третата част от поредицата за Deadpool
Причината за мярката е изтичането на лиценза, даден от Marvel, както стана това преди време с Marvel Ultimate Alliance.
Deadpool донесе 738 милиона долара, което бе рекорд за R-рейтинг филм, но лентата е не по-малко популярна и в торент сайтовете.
ОЩЕ ИГРИ ОТ ЖАНРА
Watch_Dogs - видео ревю 149
Star Wars: The Force Unleashed II 125
Tomb Raider 103
The First Templar 91
Assassin's Creed: Revelations 90
Darksiders 2 87
Assassin's Creed 2 81
Grand Theft Auto V - Втори поглед 80
Prince of Persia: The Forgotten Sands 80
Assassin's Creed III 80