facebook facebook
 
 
 
   
 
D-Link Cloud Camera DCS-933L
22.04.2013 | автор: Филип Станиславов


оценка:

Вносител:

сайт на продукта »
плюсове
компактни размери, лесна за монтиране
достъп през мобилно устройство
има видимост и на тъмно
разширява WiFi обхвата на мрежата ви
минуси
няма такива

За всеки един човек сигурността на дома и семейството е един от най-важните приоритети. Независимо дали става въпрос за наблюдение на апартамента ви във ваше отсъствие или за това да хвърляте по едно око на малките деца, оставени без пряк надзор, възможността да знаете какво се случва у дома, когато ви няма, е изключително полезна. С постепенното наближаване на летния сезон със сигурност доста хора вече започват да обмислят планове за бъдещи почивки като в същото време отново са изправени пред предизвикателството как най-добре да обезопасят жилището си.

D-Link Cloud Camera DCS-933L дава едно доста надеждно решение на този проблем.

Казано с две думи, това е най-простият и ефективен начин да осигурите наблюдение в реално време на дома си, независимо дали сте на вилата в планината, на морския бряг или просто на работа в най-обикновен делничен ден. Концепцията зад D-Link Cloud Camera DCS-933L е максимално проста – тази малка камера се поставя на удачно място в дома (над входната врата, в детската стая, в гаража, на някой балкон или на всяко друго място, където ще ви позволи да получите добра видимост), включвате я към интернет – както чрез WiFi, така и със стандартен LAN кабел – и вече имате достъп до дома си. Момент, сигурно вече си мислите, та нали наблюдението с камери обикновено е свързано със сложна техника, дузина кабели и монитори пред които трябва да висите с часове, търсейки най-дребния детайл?! Нищо подобно, това може да бъде визия от новия шпионски трилър на Холивуд, но в реални условия начинът, по който използвате D-Link Cloud Camera DCS-933L е значително по-лесен. Благодарение на допълнителното приложение, налично както за iPhone/iPad, така и за Android, имате достъп до камерата от екрана на вашия смартфон или таблет. Така независимо дали ползвате локална WiFi мрежа или 3G връзка, винаги може да извадите мобилното си устройство и да видите какво се случва във ваше отсъствие. Естествено ако сте пред компютър, просто трябва да посетите mydlink.com и получавате достъп до излъчването.

Самата камера е доста елегантна и компактна джаджа, поставена на гъвкава стойка, която може да се върти във всяка една посока. На гърба на камерата има два изхода – за захранващ кабел и за LAN кабел – а компактните размери ви позволяват да я монтирате почти навсякъде, при това без тя да се набива на очи. Просто завъртете всевиждащото й око в желаната от вас посока и се доверете на нейните сензори. Говорейки за такива, D-Link Cloud Camera DCS-933L определено се представя добре и веднага ще установите разликата между нея и някое от стандартните решения от този клас. Камерата е снабдена с детектори за звук и движение, така че всяко вдигане на шум и физическо придвижване я активират. Освен това D-Link Cloud Camera DCS-933L е пригодена и за нощно виждане, когато ви осигурява видимост до 4.5 метра дори при непрогледен мрак благодарение на инфрачервената LED светлина. Това пък автоматично означава, че с нейна помощ може да охранявате не само вътрешни помещения, но смело да я насочите и навън. Записите са в резолюция 480р, което технически не е HD образ, но Н.264 форматът на клиповете осигурява качествена картина, чрез която лесно може да видите всичко в обхвата на камерата. Ако ви трябва по-близък поглед пък може да се възползвате от 4-кратното увеличение. На всичкото отгоре D-Link Cloud Camera DCS-933L има дублираща функция по усилване на WiFi сигнала, така че да елиминира мъртви пространства, лишени от покритие и да повишава обхвата на домашната ви мрежа.

D-Link Cloud Camera DCS-933L е изключително лесна за инсталация (работи под всяка версия на Windows от XP насам, както и под Mac OS Х 10.6 и нагоре) и употреба, а може наистина много. Камерата е подходяща за широк набор от задача – от това да държите под око децата или домашния си любимец до това да обезопасите вашия дом или малък офис. 

напиши коментар
 
ПРОДУКТ НА СЕДМИЦАТА  

AOC представи новия монитор AG273QX

ОЩЕ фото и видео
Фоторамка: Diva DF8V 28
Фотоапарат: Nikon Coolpix P500 24
Мултимедиен плейър: Diva FX79 21
Безппатен филмов пакет с VIVACOM IPTV 19
Видео камера: A4 Tech PK-910H 17
Дигитален плейър: Mustek MB 34-44 17
Blu-ray плейър: Samsung BD-D6700 17
Фотоапарат: Panasonic Lumix G10 14
Адаптер: Targus USB 2.0 Multi-Monitor Adapter 14
Екшън камера: Sony Action Cam HDR-AS15 13
ДРУГО ОТ D-Link
D-Link DCS-5222L управляема подвижна IP камера с Cloud услуга 7
Камера за наблюдение: D-Link DCS-2136L 4
DNS-327L ShareCenter 3
Видео камера: Baby EyeOn камера DCS-825L 2
Ново поколение рутер с вградена облачна услуга: D-Link DIR-605L 1
Мрежови адаптер: PowerLine DHP-P309AV 500 кит 1
Хибриден рутер:D-Link DHP-1565 1
Адаптеp: D-Link Wireless AC1200 DB USB 3.0 0
D-Link ShareCenter DNS-320L 0
Wireless AC WiFi адаптер: D-Link DAP-1520 0