facebook facebook
 
 
 
   
 
Commandos поредицата се връща към живот с нова игра в серията
10.12.2019

Поредицата реалновремеви, тактически стратегии „Commandos“ явно ще се завърне към живот след близо 13-годишна летаргия. Франчайза е закупен от Kalypso Media Group, които се разширяват и вече са отворили ново студио с намерението то да работи по нова Commandos игра. Тя ще е първото заглавие в поредицата от 2006-та година насам, когато излезе последната игра в нея - “Commandos: Strike Force”.

Студиото е базирано във Франкфурт и ще се ръководи от Юрген Рюсвиг, който преди е работил като студио мениджър в Sunflowers, издатели на популярната поредица Anno. Според управителния директор на Kalypso Media Group - Симон Хелвиг, Калипсо се опитват да разширят своите вътрешни и външни усилия за разработване и поради тази причина обръщат поглед към серията “Commandos”, тъй като тя е световно разпознаваема търговска марка.

Разработката на шестата игра в поредицата все още не е започнала, а ако копнеете за нещо ново в поредицата - през януари излиза HD римейка на Commandos 2, който се разработва за PC, PS4 и Xbox One, както и Switch и мобилни версии, предвидени скоро след това. 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Commandos

новини:
Преди две години Kalypso Mediaобявиха ,че ивъзнамеряват възкресят поредицата Commandos.
Преди по-малко от една година Pyro Studios категорично казаха, че не работят по Commandos 4. За общо учудване, от днес пак има информация и то много интерсна.
Pyro Studios, авторите на прословутата тактическа стратегия Commandos, заявиха, че работят по нова част. Информацията на този етап е оскъдна.

Ревю:
Времето на Райха изтече... швабите да му мислят

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122