facebook facebook
 
 
 
   
 
Civ V: Gods & Kings през юни
05.04.2012

2K Games потвърди, че Gods & Kings - първият експанжън за Civilization V - ще излезе на пазара във Великобритания на 22 юни.

Той ще предложи нови city-states (Mercantile и Religious), ще нанесе леки промени по земните и морските битки (т.напр. корабите ще бъдат разделени меле и далекобойни) и т.н. Освен това ще може да построите Pantheon of the Gods, посредством който вашите пророци ще разпространяват религията ви по целия свят.

Gods & Kings ще предложи и девет нови цивилизации, девет допълнителни чудеса на света, още единици, технологии, сгради и ресурси и 3 сценария (един ще е посветен на падението на Римската империя, друг ще ни пренесе в Средновековието, а трети ще се казва Empires of the Smokey Skies). 

напиши коментар
 


71 мнения
профил »
Seatman каза на 07.04.2012, 20:49 ч. :

звучи добре
напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Civilization V: Gods & Kings

новини:
Civilization V: Gods & Kings е безспорният нов фаворит в класацията за най-продавани заглавия за изминалата седмица през Steam.
Firaxis обявиха разработката на Gods & Kings - първият експанжън за Civilization V, който ще излезе на пазара в края на пролетта.

Ревю:
Gods & Kings ще върне вярата ви към поредицата и същевременно ще я обогати с един куп нови цивилизации, единици и чудеса.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122
Blizzard също прави разпродажба на игри 122