facebook facebook
 
 
ИГРИ » PC
 
   
 
Call of Duty: Modern Warfare 3
Превю | 30.05.2011 | автор: Иво Цеков


Производител:
Infinity Ward, Sledgehammer, Raven Software
Издател:
Activision
Жанр:
Шутър
Платформа:
PC
Излиза на:
8 ноември 2011 г.

сайт на играта »

Обичана от милиони и мразена от малко, но доста гласовито малцинство, Call of Duty е поредица без еталон в съвременната гейм индустрия. Само последните две игри от серията Modern Warfare 2 и Black Ops генерираха повече печалби, отколкото външния дълг на средноголяма африканска държава. Това може да значи само едно – Modern Warfare 3 е на хоризонта и всеки един геймър, журналист, разработчик и издател трябва да се съобразява с нея.
 
По много от същото

Виртуалната ни разходка в новия шутър на Infinity Ward, Sledgehammer и Raven Software започва под крилото на мистър 402 (fourtwozero) или просто Робърт Боулниг, шеф на комуникациите в IW. Вездесъщият Боулинг свърши страхотна работа покрай рекламната кампания на Modern Warfare 2 и е практически единствената по-известна личност от IW, която не напусна студиото покрай скандала с Боби Котик.

„Още докато завършвахме работата си по Modern Warfare 2 вече имахме много солидно виждане за това какво искаме от Modern Warfare 3. Става въпрос за нещата, които бихме желали да добавим, за други, които да изгладим и да поднесем на феновете”, казва Боулинг.

Глен Шофийлд, генерален мениджър и съосновател на Sledgehammer Games продължава, обяснявйки, че „Modern Warfare 3 подхваща историята от там, откъдето завърши Modern Warfare 2. Вашингтон е в плачъци след ЕМР взрива, хората, които някога съставляваха Task Force 141 са или мъртви, или бегълци, а руската инвазия по Атлантическото крайбрежие на САЩ продължава с пълна сила”.

Ню Йорк! Но не като в Crysis 2

Функционалното демо започва с появата на войник на име Frost, който е член на елитния Delta Team. Той и партньорът му Sandman са в хеликоптер над центъра на Манхатън, който току що е ударен от RPG снаряд. Машината катастрофира, но двамата войници оцеляват и пред тях се разкриват като на длан небостъргачите на Ню Йорк.

„Този път мащабът в играта ще бъде на съвсем различно ниво”, бърза да обясни гледката Боулинг. „Ще извадим играчите от предградията и ще ги поставим в сърцето на огромни мегаполиси по целия свят. Ще водят градски битки в места като Манхатън, Лондон, цяла Европа, части от Африка и Русия и дори по склоновете на Хималаите. Това е конфликт, който наистина обхваща целия свят”.

След като двамата вече са извън хеликоптера, действието наистина започва и установяваме, при това без особена изненада, че то силно наподобява онова, което сме свикнали да очакваме от Call of Duty вече толкова години. В тази мисия американците трябва да отблъснат руските сили, които се опитват да окупират Ню Йорк и управлявайки Frost, играчите ще трябва да си пробият път през най-различни познати ни от филмите места. Като Уол стрийт, например. Да, малко по-нататък м играта има ожесточена престрелка в сградата на нюйоркската Фондова борса.

Оръжията говорят

Основното оръжие, което се използва по време на демото е вид автоматична пушка, но представителите на Infinity Ward не дадоха точното й име. Въпреки това тя изглежда като главен кандидат за най-популярно оръжие в мултиплейъра на играта, най-малкото заради уникалния атачмънт, който има. Той представлява комбинация между познатите ви Red Dot Sight и ACOG и дава възможност на играча да превключва между далекобойна стрелба и такава на средно разстояние. ACOG мерникът стои отстрани и отзад на Red Dot Sight и при нужда играчът само сменя положението му, така че той да стане водещ.

Друго оръжие, което видяхме представлява кръстоска между граната и Rocket launcher. Практическият резултат от това е, че може да хвърляте гранати като се целите през визьора за много по-голяма прецизност. Третото ново оръжие, което играта показа е 9-Bang граната, която прилича на обикновената flashbang граната, но гърми по няколко пъти за максимален ефект.

Ало, нямаме сигнал

Задачата на екипът на Frost и Sandman е да се качат на покрива на една сграда, където да монтират устройство, което обърква комуникациите на врага. Когато успяват да го направят, руснаците реагират веднага и от съседните покриви, както и от кръжащите хеликоптери се посипва дъжд от куршуми. В този момент играчът получава познатото куфарче и Predator drone, за да изравни силите.

Когато пътят вече е чист на хоризонта се появява американски хеликоптер, който взима бойците и играчът е поставен зад една тежка картечница на борда му. Целта е да свалите няколкото вражески хеликоптера, но дори и да се справите, стартира скриптирана сцена, при която последната машина се врязва във вашия хеликоптер. За няколко секунди всички впиват безмълвно поглед в екрана, където изглежда, че американците ще свършат мисията си в адска експлозия, но за щастие хеликоптерът се стабилизира.

Демото завършва с нова мисия, в която управлявате англичанина Burns. Той и хората му са изпратени на тайна мисия, чиято задача е да придобият съдържанието на един камион. Геймплеят тук е по-скоро стелт, като използвате оръжия със заглушители, докато стигнете крайната цел. Там всичко минава в открит бой, за да сложите ръка върху камиона. Оказва се обаче, че той е празен – това е било клопка! Ситуацията прераства в бясно бягство и последваща катастрофа между един от камионите, управлявани от ваши съюзници и влак. Части от огромната експлозия може да видите в скорошния геймплей трейлър.

И тук демото вършва

Да, точно тук. Със сигурност в следващите седмици ще видим и чуем още доста неща за Modern Warfare 3, както за сингъла, така и за мулти режима. Да не забравяме и Spec Ops мисиите, които по думите на Шофийлд „ще се завърнат още по-страховити”. Визуално видяното в Modern Warfare 3 ни напомня за предните части. Играта изглежда солидно, но енджинът не е нов и това може да се окаже слаба страна в битката с Battlefield 3. Утешението е, че конзолните версии на шутъра ще вървят на солидните 60 кадъра в секунда, поне по думите на екипа.

Няма спор, че Activision има тежката задача да продаде на геймърската общност един леко похабен продукт. Но колкото и да е оплюван, Боби Котик знае как се правят пари. Затова не бива да се съмняваме, че машината за хайп вече усилено се смазва и ще заработи на пълни обороти. До 8 ноември има доста време, така че не забравяйте да проверявате сайта редовно за всичко най-интересно около новата Call of Duty: Modern Warfare 3. 


Spec Ops ще бъдат специални

Режимът SpecOps този път ще получи доста по-сериозно внимание и ще се сдобие с пълни онлайн статистики и класации, както и мачмейкинг система, която ще може да ви намери партньор. Новост тук е и специалния Survival Mode, която ще се играе на мултиплейър картите от играта. При него ще се борите срещу вълни от врагове, като се започне от познатите ни вече кучета и се стигне до камикадзета и мощните juggernauts от Modern Warfare 2. "Надяваме се именно тук по-предпазливите играчи да развият своите учения, преди да се впуснат в същинския мултиплейър", заяви Робърт Боулинг.
напиши коментар
 

46 мнения
профил »
Asoto95 каза на 31.05.2011, 11:26 ?. :

Това ще бъде играта на годината!

2206 мнения
профил »
iddqd каза на 31.05.2011, 11:35 ?. :

Това ще бъде бозата на годината.

378 мнения
профил »
dakovi4 каза на 31.05.2011, 11:37 ?. :

+1

56 мнения
профил »
explod каза на 31.05.2011, 11:39 ?. :

-1

341 мнения
профил »
BreenGuyLOL каза на 31.05.2011, 11:41 ?. :

+infinity

1715 мнения
профил »
Danivanov каза на 31.05.2011, 11:44 ?. :
Редактиран на 31.05.2011, 11:50 ?.

-1 Щото ще я изпиратствам и не ми дреме. Който е зависим от мултито, да плаща.

По същият този начин, играя и DAII. Нали не са ми бъркали в джоба...

716 мнения
профил »
Drecher каза на 31.05.2011, 13:11 ?. :

iddqd +1

431 мнения
профил »
ValioLorda каза на 31.05.2011, 13:48 ?. :

-1 Danivanov, не се гордей с пиратството.

348 мнения
профил »
dprime каза на 31.05.2011, 14:51 ?. :

Той не се гордее,просто изразява факта,че не му дреме дали играта ще бъде боза на годината,защото ще я изпиратства и няма да загуби нищо от това. : )

247 мнения
профил »
TheStudge каза на 31.05.2011, 15:18 ?. :

+1 explod

120 мнения
профил »
daninini каза на 02.06.2011, 07:17 ?. :

Това сега за какво трябваше да го казваш. Това някакво мнение ли е или какво!?

А за статията - за какво въобще трябва да я сравняваме с Battlefield 3. Просто си купуваме и двете и се радваме на живота. Никой не е казал, че трябва да избираме. Мен и двете игри ме кефят и ги очаквам с нетърпение. Аз не се правя на някакъв специалист анализатор на игри като повечето тук, а просто се наслаждавам на игрите.

7 мнения
профил »
Issak каза на 03.06.2011, 19:48 ?. :

ei pederast tup umrel da ti eba maikata prosta v guza ot chuma da pukne cqlata ti roda fashistska bashtati sumalieca prost reshi s kit da se ebe pa te izsra teb she ti sera na groba kogato te blusne tir maikati karucarkata za kondom ne e chuvala pa s kuche se ebe
ot men da go znaesh i ot vsichki drugi hora na toq svqt DA TE EBE CIGANIN U PUTKATA PLOSKA

431 мнения
профил »
ValioLorda каза на 04.06.2011, 11:07 ?. :

Issac, децата там, по-тихо!

268 мнения
профил »
Demon II каза на 04.06.2011, 12:37 ?. :

-1

1140 мнения
профил »
Slesher каза на 04.06.2011, 16:44 ?. :

@Issak - сега чувстваш ли се готин, батковото?

126 мнения
профил »
Hamilton каза на 07.06.2011, 18:55 ?. :

+1 Толкова е оувъррейтната, че издателите не се занимават дори да я хвалят. Това не води до нищо хубаво.

21 мнения
профил »
imunobor каза на 19.06.2011, 14:15 ?. :

Малко оптимизъм няма да навреди ;))

6 мнения
профил »
vladimir2909 каза на 22.06.2011, 21:10 ?. :

praw sii ;dd

173 мнения
профил »
Gesha440 каза на 10.07.2011, 13:30 ?. :

bozata si ti

37 мнения
профил »
RifleMan каза на 24.09.2011, 10:20 ?. :

Б*хти трола дето си ве !!! Ти нямаш ли си друга работа. Като не ти харесва играта какво си дошъл тука да я плюеш и да се правиш на интересен. Такива хора като тебе най - ме дразнат. Идват само и само да напишат тъп коментар против продукта който не харесват. Еми ходи играй това което ти допада и си гледай работата. Всеки си има интереси и ги защитава, к'ъв си ти, че ще ми казваш коя игра ще е боза и коя не !?

8 мнения
профил »
vetrohodec каза на 01.10.2011, 20:19 ?. :

ТИ СИ БОЗАТА НА ГОДИНАТА!

601 мнения
профил »
Seigar -X- каза на 31.05.2011, 11:35 ?. :

Наредете се в редичка по един за да смучете К*РА на Котик. О да и да ви е сладка таксата за FRIEND LIST !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Божичко какви идиоти.

42 мнения
профил »
Nomad519 каза на 01.06.2011, 10:44 ?. :

Тя тая такса е първата стъпка към "pay to play" бизнес модела.Уж никога нямаше да се плаща за да играем онлайн, а те, хитреците, взеха че сложиха месечна такса за да си гледаш статистиките, Theater Mode-a и Friends list.Котик ни се подиграва...Защо да му плащам за същите работи, които Steam и милиони други игри ми дават безплатно?Според мен това е служебна победа за Battlefield 3.

126 мнения
профил »
Hamilton каза на 07.06.2011, 18:58 ?. :

Предлагам да се плаща за смяна на скрийна в менюто. И за да можеш да скачаш и клякаш в мултиплейър.

506 мнения
профил »
Azriel каза на 31.05.2011, 11:55 ?. :
Редактиран на 31.05.2011, 11:56 ?.

-1.И аз ще си я изпиратсвам,а за мултито със сигурност пак ще има някакъв вариант когато играта излезе.Кортик да го духа.
Абе тва демо е супер нагласено:"и от кръжащите хеликоптери се посипва дъжд от куршуми."
Тия от IW сигурно незнаят че Ми-8 и Ми-24 които са най-разпространените хеликоптери руската армия имат неуправляеми ракети по 40 в блок.За "Акулата" и "Разрушителят" пък въобще няма какво да говорим.В Чечня от 3 "Акули" за 6 месеца няма нито една свалена въпреки че там със сигурност имат по-добро ПЗРК от Стингър.
Пропагандата в тая поредица няма край.

1140 мнения
профил »
Slesher каза на 31.05.2011, 12:00 ?. :

Аха, а по принцип Call of Duty е супер реалистична още от първата си част...а не, чакай, не беше така.
ПП: Всичко в CoD е направено за да бъде зрелищно, никой не го интересува кой какви хеликоптери, кораби, подводници, самолети има в действителност. Не зачеквам темата дали CoD игрите са добри или не.

2059 мнения
профил »
Zipy каза на 31.05.2011, 12:06 ?. :

Toва е Must pirate game, за който реши да я купува куршум :)

2206 мнения
профил »
iddqd каза на 31.05.2011, 12:41 ?. :

Къв пират бе теи игри не си заслужава да се пиратстват толкоз са противни

2059 мнения
профил »
Zipy каза на 31.05.2011, 14:37 ?. :

с нежелание ще я преиграя пиратка :) с нежелание.
Само и само чичо котик да го е яд

42 мнения
профил »
Nomad519 каза на 01.06.2011, 10:48 ?. :

Аз ще я изпиратствам само и само да разбера какво стана със Сапуна и Прайс.Вярно, че не са от най-оригиналните герой, но пък съм фен на поредицата още от първата част.Под поредицата имам предвид ИСТИНСКАТА поредица от ИСТИНСКИТЕ създатели(CoD1, CoD2, Modern Warfare, Modern Warfare 2).

3 мнения
профил »
petar4o0o94 каза на 24.09.2011, 18:51 ?. :

Много си зле...ако разчиташ само на пиратството си мн загубен.
Аз няя да чакам 3-4 месеца докат някой се сети да я качи я с вирус,я с някъф бъг!
Вземам си я от магазина и готово..едно че в дискя няя вирус друго че играта ще си я имам за постоянно..не кат ми скимне да я изтрия и да я дръпна наново!

1336 мнения
профил »
sollider каза на 01.02.2012, 09:51 ?. :

petar4о за какви 3-4 месеца ми говориш? В повечето случаи кракването на игрите става дни, преди тяхната официална дата на излизане.

58 мнения
профил »
taner_gerrard каза на 31.05.2011, 13:08 ?. :

Battlefield 3 & Call of Duty MW3 6te k1rtqt ot vsqkade :)

506 мнения
профил »
Azriel каза на 31.05.2011, 13:36 ?. :

Да бе особено мултито.Самодано тоя път да си опраят глупостите щото е супер нереалистично със 120мм оръдие да неможе6 да пробиеш един ламаринен покрив както е в MW2на map:Vacant или тъпотийте с ножа.Изпразваш половин пълнител в гада и той най-нахално си ти тегли ножа.Ебати тъпото.
П.П.тва искам го видя как ще стане в реална бойна операция.

147 мнения
профил »
BroO каза на 31.05.2011, 14:44 ?. :

Сега празноглавите хлапенца почват :

Това ще бъде игра на годината !
Това е най яката игра.
Ще по яка от Battlefield 3.

.. вярвайте си.

1140 мнения
профил »
Slesher каза на 31.05.2011, 17:37 ?. :

Ще е по-яка от Battlefield 3, което не означава добра.

56 мнения
профил »
explod каза на 31.05.2011, 17:49 ?. :

Че кой е казал, че ще е по-добра?

1072 мнения
профил »
BoBiTy666 каза на 31.05.2011, 14:52 ?. :

Аз искам по-дълъг сингъл.Интересно ми е как ще продължи историята от MW2.Мултито ще е пълна бооооозааа!!!!!1111111

120 мнения
профил »
daninini каза на 02.06.2011, 16:55 ?. :

Взе ми думите от устата!

17 мнения
профил »
emohristov каза на 04.06.2011, 14:08 ?. :

почакай да видим

348 мнения
профил »
dprime каза на 31.05.2011, 14:59 ?. :

Единствено Блек Опс беше разочарование за мен,защото се сипеше твърде много комерс около нея.CoD 1,2,MW 1 и 2 си бяха достатъчно добри.Нищо чудно и MW3 да се превърне в хит.БФ3 също ще се превърне в хит.И все пак,това са две съвсем различни игри.За какво трябва да ги сравняваме?И двете са добри,нищо не ни пречи да ги изиграем и да им се насладим.

1220 мнения
профил »
vasito каза на 31.05.2011, 15:31 ?. :

iddqd +1

30 мнения
профил »
turok каза на 31.05.2011, 15:42 ?. :

Ексклузивно,от MW3 вижте го първи ;)
http://www.youtube.com/watch?v=uWpxbk10uTY

534 мнения
профил »
doggymien4o каза на 31.05.2011, 15:53 ?. :

Тъпак си!

30 мнения
профил »
turok каза на 31.05.2011, 15:58 ?. :

Тъпак.....видя ли клипа?

1072 мнения
профил »
BoBiTy666 каза на 31.05.2011, 16:10 ?. :

Видя го, и аз го видях!А ти си оставаш тапак! :)

534 мнения
профил »
doggymien4o каза на 31.05.2011, 17:03 ?. :

Да, видях клипа тъпако! Това е 5минутната игра дет я пуснаха дебилите, които пръкнаха тъпия Buletstorm.
Ма не, ти си СУПЕР умен!

Тъпак си, ей..

1140 мнения
профил »
Slesher каза на 31.05.2011, 17:39 ?. :

Всичките сте тъпаци, спокойно...ааа не, тапаци сте...

378 мнения
профил »
dakovi4 каза на 01.06.2011, 09:25 ?. :
Редактиран на 01.06.2011, 09:27 ?.

Ето заради това сега няма да хайпвам защото ще има безкрайни спорове мда :-)
Ще гледам сиири :-D и ще давам плюсове.

534 мнения
профил »
doggymien4o каза на 31.05.2011, 15:53 ?. :

Първо играта ще е лайно, и то голямо.
Второ, защо по дяволите се присъединявате към хайпа като пишете ревю на игра, която ОЩЕ не е излязла???

Чакам отговор от екипа на PCm :)

380 мнения
профил »
Alaster каза на 31.05.2011, 16:23 ?. :
Редактиран на 31.05.2011, 16:27 ?.

Какъв отговор чакаш. ПРЕВЮ, нито е първата игра, на която от PC Mania правят превю, нито са единствената медия, която го прави. От кога авторите от екипа на PC Mania трябва да се обясняват защо пишат статии за дадена игра?!?

553 мнения
профил »
Найн Инч Нейлс каза на 31.05.2011, 16:24 ?. :

Превю... от 1 месец няма се заговори и веднага превю за този шит. А за RAGE дали ше има и ревю ... гавра.
Като гледам кфи идиоити са се събрали да правят тази помия, помийна яма

1715 мнения
профил »
Danivanov каза на 31.05.2011, 16:31 ?. :
Редактиран на 31.05.2011, 18:02 ?.

Чуваш ли се бе... как няма да има. Много хора чакат RAGE, просто хайпа около нея не е толкова голям и не е интересно да се коментира играта. Всички знаем, че ще кърти ;)

1140 мнения
профил »
Slesher каза на 31.05.2011, 17:40 ?. :

You would hump RAGE if you could, wouldn't you?

2757 мнения
профил »
Zlob каза на 31.05.2011, 16:29 ?. :

Понеже мразите Котик в червата и каквато и игра да излезе пак няма да сте доволни.Аз смилено се моля и паля свещи да излезе нещо свястно като кампания и да задоволи капризите ви/ни!

1140 мнения
профил »
Slesher каза на 31.05.2011, 17:44 ?. :
Редактиран на 31.05.2011, 17:45 ?.

Нали знаеш какво ще стане?
"Мразя Котик, CoD не струва! Котик да умре!"
Several months later...
Address Bar: zamunda.net...
"Лелеее, новия CoD! Знам, че ще е тъп, ама я да го видя"
A week later (изигран сингъл на 2 различни трудности и няколко дни прекарани в непрестанен multiplayer естествено на пиратски сървъри пълни с руски хакери)
Address bar: pcmania.bg
"Защо сте дали такава висока оценка на тая боза! Котик само ви иска парите! За тази даватe висока оценка, а съвършената Brink не получава и половината! Сериозно, повече няма да влизам в тоя сайт!" *RAGEQUIT*
Two days later (прекарани в мултито на CoD: MW3)
"Още ли коментирате тая тъпня?!"

И горе-долу така...

431 мнения
профил »
ValioLorda каза на 31.05.2011, 18:22 ?. :
Редактиран на 31.05.2011, 18:22 ?.

Съгласен съм за Brink. Тя е най-недооценената игра от години насам.

193 мнения
профил »
Azathot каза на 01.06.2011, 11:49 ?. :

И да го мразите Котик, и да не го мразите, него го боли х*я за нас...

19 мнения
профил »
jikon каза на 31.05.2011, 16:35 ?. :

So ..... much ..... hate.
Относно играта: интересно ми е да видя как ще се развие историята. А за мултито няма да мога да го играя така че не ме интересува много.

556 мнения
профил »
ciborg каза на 31.05.2011, 17:33 ?. :

Боли ме фара за CoD. Искам Battlefield. Точка.

585 мнения
профил »
Jaison каза на 31.05.2011, 17:35 ?. :

Играя Modern Warfare 1 от 3 дни и взех, че се зарибих! Напсувайте ме ако искате, но играта си я бива!

716 мнения
профил »
Drecher каза на 31.05.2011, 17:40 ?. :
Редактиран на 31.05.2011, 17:41 ?.

1-ницата е всепризната от всички за страхотна игра, така че я играй без притеснение ;). Поредицата засъква след това.

378 мнения
профил »
dakovi4 каза на 01.06.2011, 09:29 ?. :

много правилно Drecher

173 мнения
профил »
Gen.Toast каза на 31.05.2011, 18:00 ?. :
Редактиран на 31.05.2011, 18:09 ?.

Изпозастреляй лошите Руснаци 3: Не са си научили Урока 2
Играта ще се продава като топъл хляб, ако беше само за стрелба по янки, но уви ще трябва да се примирим със стрелба по хората, освободили ни от турците.
:\
Eдит: Предвиждам хейтърски отговори отдолу.

1140 мнения
профил »
Slesher каза на 31.05.2011, 18:58 ?. :

Hate reply, as you ordered:
Липсата на интелект си личи при хората, които свързват всичко с нещо като турското робство. Американци, руснаци, българи - всички са еднакви. Турско робство, добре, гадно е. А руското робство (социализма aka шибания комунизъм) как ти се струва? Американското робство в момента (да правим всичко за да се харесаме на чичко Обама)? Моля, не намесвайте глупавия си расизъм в тема, която няма нищо общо.

ПП: Не, играта нямаше да се продава толкова ако се трепеха американци.

716 мнения
профил »
Drecher каза на 31.05.2011, 20:08 ?. :
Редактиран на 31.05.2011, 20:10 ?.

Корените на сюжета с "Лошите Руснаци" произлизат от комплексарщината на САЩ. За своите 200 години съществуване, янките на са имали една свястна инвазия, на собствена земя и това просто ги влудява. В съзнанието на Американеца е прогармирана нуждата все да защитава нещо- било то собствеността си, семейството си и правта си. Но когато ,дефакто, няма от кого да ги защитаваш, когато никой не претръпва да дойде и да те нападне, целия този патетизъм, почва някак да дрънчи на кухо. Единствените инвазиони филми, които руснаците правят, са свързани с Отечествената война, и обикновенно това са филми с много човещина, с много наистина трагични моменти. А америкнците ги е нападало всичко, от зомбита, през гиганстки гущери, до извънземни. Филмите им за войната често се ограничават до експлозии, фрази от рода на " кажи на жена ми, че я обичам", "кажи на майка ми и баща ми, че се бих до последно" и "радвам се че умирам за странта си". Разбира се творби от ранга на "Апокалипсис сега" или " Взвод" не ги включвам, те са изключения. Та ако трябва да определя САЩ в едно изречение, те са като дебело заядливо хлапе, на площадката пред блока, което все си търси с кого за се сбие, но все не му се отваря парашута. Но това дебело хлапе да не забравя, че някой ден останалите деца могат да се обединят и да му натикат глават в някоя локва.

30 мнения
профил »
Mardok каза на 01.06.2011, 08:19 ?. :
Редактиран на 01.06.2011, 08:21 ?.

Много ясно, че ще получиш хеитъри, шот не си прав. Не всичко на тоя свят е политика човек. Туй си е просто игрица остави си я намира. Ако ще пишеш критики, нека да бъде нещо друго освен популистки исказавания, които си прочел тук таме и си решил че са добри да ги кажеш... ако зад историята на играта виждаш само тва... ок не ме интересува, но поне кажи нещо смислено -.- споко компютърните образи в играта не са ни освободили от турско робство.... о... чакай дай и аз да кажа нещо смислено...
иначе да се надяваме,че играта ще е добра като легендарната код 4

378 мнения
профил »
dakovi4 каза на 01.06.2011, 09:36 ?. :
Редактиран на 20.06.2011, 07:52 ?.

Ами правилно Русия добре съгласен,съм ама играта не гледа на нещата политически Дявол да го вземе ! Просто в момента това е модерно да трепиш руснаци (сега някои ще ме разберат грешно). На германците да не би да им е хубаво да правят игри за WW II не , ама просто това беше на мода при игрите и това ще се изтърка след някоя друга година.

26 мнения
профил »
B.R.U.M. каза на 01.06.2011, 16:40 ?. :

Тия над мен са полуграмотни кретени.

2757 мнения
профил »
Zlob каза на 31.05.2011, 18:07 ?. :

Gen.Toast,по-скойно да не отварям тази тема за руснаците и Освобождението,че си живеем и ние в заблуда ама карай!Не са ни освободили,защото сме им били мили и драги,а са имали сметка от това.Друг е въпроса че ние си ги боготворим.Нямам нищо против руснаците,не уважавам американците(по-големи идиоти от тях няма),но всяка световна сила си има нейни мотиви за дадени действия и не го прави от едната солидарност,просто няма изключения!

1140 мнения
профил »
Slesher каза на 31.05.2011, 19:00 ?. :

+1 някой отговорил по-добре от мен на Gen.Toast.

526 мнения
профил »
shpekovsalam каза на 01.06.2011, 15:23 ?. :

+1, Zlob!

18 мнения
профил »
freeman8692 каза на 19.10.2011, 19:04 ?. :

америка не става за нищо,имат най-некадърната армия,която непрекъснато се проваля навсякъде и си избиват комплексите срещу Русия защото осъзнават,че никога няма да я победят и завиждат за ресурсите и силата която има Русия.

188 мнения
профил »
Spook4o каза на 31.05.2011, 18:15 ?. :

Аз пък не очаквам нищо нито от mw3 нито от bf3. И двете толкова се напъват да се задминат, че най накрая от толкоз напъване, ше излезе 1 голямо лайно.

431 мнения
профил »
ValioLorda каза на 31.05.2011, 18:24 ?. :

+1 LOL Като, че ли Crysis 2 е най-читава за сега.

130 мнения
профил »
vilza каза на 31.05.2011, 18:25 ?. :

Oще играя COD BLACK OPS multy и ми е много кеф . Чакам с нетърпение следващия COD .

369 мнения
профил »
emsito каза на 31.05.2011, 18:35 ?. :

Имам чувството че няма да го дочакам просто нямам търпение въпреки старият енджин съм сигурен че играта ще е разбиващо яка на мен не ми пука за графиката важното е играта да ме грабне а това съм сигурен че ще стане ^_^ сега очакваме и системните изисквания

34 мнения
профил »
den4o каза на 31.05.2011, 20:07 ?. :

Ще кажа само едно:Call Of Duty FTW!!!

151 мнения
профил »
just_gamer каза на 31.05.2011, 20:28 ?. :

Ще кажа само едно:BATTLEFIELD 3 !!!

352 мнения
профил »
thewhitenigga каза на 01.06.2011, 07:12 ?. :

+1000000000000

378 мнения
профил »
dakovi4 каза на 01.06.2011, 09:23 ?. :

+ 1

1128 мнения
профил »
vanmx каза на 31.05.2011, 21:07 ?. :

След CoD World at war всичко взе да писва и поредицата се изчерпа. MW3 сигурно ще е първата игра от тази поредица която ще пропусна. Тоя Котик наистина е много мазен. Не може да си мисли че ще печели от едно и също, всеки път умножено по много. Взе да става като някаква чалга по планета тв цялата тази работа.

1140 мнения
профил »
Slesher каза на 01.06.2011, 08:56 ?. :

Не съм мислил, че ще го кажа преди години, но искам нова WW2 игра, омръзна ми от Modern Warfare... Поне една игра от типа на CoD и CoD 2... Класически Medal of Honor...
I want Stalingrad and Omaha Beach! Not Washington and Baghdad!

378 мнения
профил »
dakovi4 каза на 01.06.2011, 09:38 ?. :

+ 1

716 мнения
профил »
Drecher каза на 01.06.2011, 10:33 ?. :

Добре казано, но мисля, че плажовете на Франция са малко клиширани. Има много други битки, от които би станала хубава игра. Например цяла игра, като руски войник, по времето на летния немски блитцкриг. Или битката между САЩ и Япония за Манила. Има 2 игри, които се концентрират върху боевете в Тихия океан(Pacific Assault и WaW), и двете пропускат битката за Иво Джима(едно от най-кръвопролитните сражения).А защо се концентрираме само върху мащабните сражения и операции. Заще не направят една игра, в която играеш като партизанин. Стелт, саботаж, свеж поглед върху войната, толкова ли е трудно мамка му?! Най-големия прогрес, който може да бъде направен по темата е игра, в която играеш като немски войник, но колкото и да ми се иска, поне в близките 50-75 години, такава игра няма да видим.

1140 мнения
профил »
Slesher каза на 01.06.2011, 12:30 ?. :

Сталинград и Омаха бяха само примери. Втората световна война е събитие с достатъчно сражения за да се направят голямо количество игри и то повечето на различни фронтове. Аз лично бях буквално влюбен в снайперистските мисии с руснаците в CoD 2, което ме подсеща - защо не може да се направя една свестна снайперистска игра?! Всичките досега ако не са ужасни поне са поносими.
За играта с партизанин - The Saboteur беше такава, но въпреки големия хайп около нея май бързо се забрави защото, честно, не беше лоша, но и не беше нещо велико.
Играта като немски войник наистина скоро няма как да стане. Най-общо казано те са "лошите" във войната. Те са причината за войната, а и дори и интересна игра някак не си представям да се отъждествя с войник от немската армия. Все ще ми се иска да умирам за да подпомогна съюзниците :D А за да може да ми е приятна една игра трябва да съчувствам на героя. Не мога да съчувствам на човек, който се стреми към зверски убийства на хора заради расата или вярата им. Дори и да не го прави по собствено желание.

942 мнения
профил »
vesko18 каза на 02.06.2011, 06:06 ?. :

Red Otchestra 2: Heroes of Stalingrad излиза скоро, тя трябва да ти утоли жаждата за WW2 шутър.

193 мнения
профил »
Azathot каза на 01.06.2011, 11:45 ?. :

Ако е игра с български партизани - по-добре недей!! Представям си 14 часа сингъл плей, в който се криеш в някое мазе, чакайки 9-ти септември.

26 мнения
профил »
B.R.U.M. каза на 01.06.2011, 16:47 ?. :

Чакай, чакай, не е така. Ще има епични битки със селяни за някоя мандра, битки с овчари за литър мляко или пък героично чукане в комунистическото дупе.

174 мнения
профил »
t3h_MaSt3r каза на 01.06.2011, 16:48 ?. :

:D +1 и за двата коментара! :D

526 мнения
профил »
shpekovsalam каза на 01.06.2011, 15:30 ?. :
Редактиран на 01.06.2011, 15:33 ?.

CoD: MW3, Battlefield 3??? Игри на годината??? Assassin's Creed: Revelations, Crysis 2 & RAGE FTW! 8-) Жалко, че Mass Effect 3 няма да излезе за !PC! тази година. ;( Все пак ще я пробвам CoD:MW3, но след Black Ops.... не знам. Името на американския персонаж ме кефи - FROST.

30 мнения
профил »
Mardok каза на 01.06.2011, 18:35 ?. :
Редактиран на 01.06.2011, 18:37 ?.

ДАМИ И ГОСПОДА.... ДОБРЕ ДОШЛИ В НОВАТА ЕРА.... ерата НА КОД 3. дните в които вие псувате код 2 шот е модерно свършиха СЕГА Е ТРЯБВА ДА СЕ ПСУВА КОД 3 ВЪПРЕКИ ЧЕ НЕ ЗНАЕТЕ КАКВА Е ИГРАТА. Така. Готово. Сега съм полезен, забавен и оригинален в едно. Неочаквано добра комбинация викате а? Е да се молим на чичко Котик, че играта няма да съква.... защото ако съква всички само за тва ще говорят, а на никой не му се слуша това.... не чакай малко.... нищо аз си знам ко ще стане за мен. Като ми писне да играя игриците, които имам, ша си изтегля всяка една КОД, ще превъртя кратките им кампании, ще ми харесат иии дотам. После само ще се смея на тези които реват колко лоша/добра е играта.
Така... сега който ми каже, че съм неграмотен да знае, че съм го написал на селски език, за да е по - лесно на същите тези идиоти да го прочетат. Добре и който не е съгласен с мене - океу, готов съм за рейдж или за нормална събеседа.... О ЧАКАЙ това е Интеренета. Тук няма такива неща...

761 мнения
профил »
Sabaka каза на 01.06.2011, 18:44 ?. :

Селскъ Ироничнъ С Т Ф Т Л!!!
Технически си прав.Това е все пак това, което правят над 90% от хората.Теглат.Играат и после се спукват от смех на подобни теми.

по темата : КоД 3 толкова искам да е добра игра, ама ТОЛКОВА!!!Толкова бих искал да играя ДОБАР ШУТЪР а не да пиша 2000 думен текст КОЛКО Е КОТИК ПЕДАЛ.(който да бъде пренебрегнат заради wall и съдържание на глупости)

92 мнения
профил »
Въртолета каза на 01.06.2011, 18:47 ?. :

И двамата сте шибани селски кретени.Да теглите и да се правите на много умни само знаете.Хората тука си пишат мненията дето са далеч по интелектъални от вашите кретении.КоД 3 ще е добра игра, защото ще се продава и ще носи пари.Некой от вас, дето хайти изкарва ли пари не друг, освен себе се?

30 мнения
профил »
Mardok каза на 01.06.2011, 18:55 ?. :
Редактиран на 01.06.2011, 18:55 ?.

ООООО УЕЕЕССС ДВАМА ЧОВЕКА ПРАВЯТ ЦЯЛИЯ ТРЕАД.... въртолета и тоиа руснак роден в китай сабака се познават знам го. Та ами не въртолет виждаш ли всички сме селски кретени дълбоко в душата си ( и аз ) ноооо това е КОД 3333333 ТРИ ЗАРБИРАШ ЛИ (тва май го написах грешно хмммм). Много малко ще са хората, които ще пишат умни неща.... но въпросът е дали ние двамата - аз ти въртолет и сабака сме едни от умните.... хмм нещо обърках броя хора. Не. Така е тези 4 коментара са от двама написани сигурен съм
О забравих - НИИИИИКИИИИИИИИИ

761 мнения
профил »
Sabaka каза на 01.06.2011, 18:57 ?. :
Редактиран на 01.06.2011, 18:59 ?.

1.Вертолет : да ти бия чакия на аватара.
2.Мърдоча...ти пак ли ми каза, че немаш коз, та да си го изпушиш целия.
3 Вертолет се пише с Е.
4.Котик съкс.
(Не слушайте двамата изгустаций, те само се ебават с мене)

1140 мнения
профил »
Slesher каза на 01.06.2011, 19:18 ?. :

"но въпросът е дали ние двамата - аз ти въртолет и сабака сме едни от умните"
HELL NO! При това си изброил трима, ама няма да се заяждам с децата в неравностойно положение.

761 мнения
профил »
Sabaka каза на 01.06.2011, 19:19 ?. :

Слешър да мен!

30 мнения
профил »
Mardok каза на 01.06.2011, 19:19 ?. :
Редактиран на 01.06.2011, 19:21 ?.

гг слешер гг ти се хвана гг наистина забелязва се проявата на интелект от далече. само една дума САРКАЗЪМ Опитаи се да не разваляш "фуна"на всеки човек, който се опита да се забавлява

761 мнения
профил »
Sabaka каза на 01.06.2011, 19:20 ?. :

Мардоча е гаджето ми междо другото, не го слушайте, малко е друсан.

30 мнения
профил »
Mardok каза на 01.06.2011, 19:21 ?. :

значи си ....... омг не ще ме баннат.

761 мнения
профил »
Sabaka каза на 01.06.2011, 19:22 ?. :

Споко, тука всички сме гейове.

1140 мнения
профил »
Slesher каза на 01.06.2011, 19:28 ?. :

Няма какво да кажа повече от вас :D Now go learn some Internet, because you failed it...
ПП: Сарказма е присъщ на по-интелигентните хора, не някакви wannabe-тролове.
'nuff said

761 мнения
профил »
Sabaka каза на 01.06.2011, 19:50 ?. :

Интернета е за забавление, не за да си увеличаваме интернетския пенис.

151 мнения
профил »
just_gamer каза на 01.06.2011, 21:24 ?. :

Eeee vurtolet li si pytka maina li si zemi si smeni avatara che ne moga da ta gleam jiv chovek to biva biva ot grozni avatari ama ti sekvi granici minavash. (TVA SIGYRNO E YRODLIVIQT TI BASHTA)

30 мнения
профил »
Mardok каза на 02.06.2011, 06:54 ?. :

wow wow wow wow гамер споко пич споко не толкова рейдж, че нещо много извън темата излязохме.

34 мнения
профил »
Dead man каза на 01.06.2011, 19:13 ?. :
Редактиран на 01.06.2011, 19:14 ?.

Call Of Duty MW2 > Call Of Duty MW3
1. Еднаква графика
2.Еднакъв Геймплеи
3.Само мисиите ще са различни.
-
battlefield 3
Ще е супер но изикванията са си ултра големи
щом казват че няма да подържа directx 9 а само directx 10,11
ако някои има по-стара видео карта няма как дая играе.
Приятна вечер.

1220 мнения
профил »
vasito каза на 01.06.2011, 20:06 ?. :

Ако може да рънваш БК2 ще може и БФ3.

34 мнения
профил »
Dead man каза на 02.06.2011, 10:56 ?. :

Аз лично няма да мога дая играя моя комп е доста стар.

126 мнения
профил »
Hamilton каза на 07.06.2011, 19:01 ?. :

Доста е стар щом ти тръгва "само" "Модерн Уорфеър 2". Сигурно върви с въглища и през вентилатора пуска пушек. lol@rich kid forum trolls

37 мнения
профил »
RifleMan каза на 29.09.2011, 17:32 ?. :

Е то и BF3 е с същия геймплей и графика като BC2 (единственото добавено е залягането, което в BC2 липсва), ама на кой му пука. И преди да спорите с мен, че не е така и BF3 има супер много подобрения ще ви кажа, че съм играл BC2 и днес играх BF3 и двете игри си приличат като 2 капки боза.

2059 мнения
профил »
Zipy каза на 02.06.2011, 07:23 ?. :

Някой коментари сериозно трябва да се погледнат от някой модератор.

777 мнения
профил »
veluvian каза на 02.06.2011, 10:04 ?. :

CoD 4 MW. И стига толкова, всичко след нея вече е излишно и повторено. Останалото вече е само повод разни идиоти да се избиват и псуват кое ставало и кое не.

353 мнения
профил »
[BG]QQ каза на 02.06.2011, 18:43 ?. :

+1

1128 мнения
профил »
vanmx каза на 03.06.2011, 17:10 ?. :

Точно така си е

210 мнения
профил »
Dr.Falus каза на 02.06.2011, 11:34 ?. :

Който си го купи т'ва е пълен идиот,сериозно.

1715 мнения
профил »
Danivanov каза на 02.06.2011, 22:50 ?. :
Редактиран на 02.06.2011, 22:52 ?.

Току що накара света, да изглежда запълнен от безмозъчни тЪпири, търсещи по-съвършена тъпня, с която да се занимават :)

World Premiere...

412 мнения
профил »
Serious Sam 1.0 каза на 03.06.2011, 08:47 ?. :

Чакам я с интерес.

638 мнения
профил »
generalan1 каза на 03.06.2011, 20:41 ?. :

То да играеш COD MW2 multi е като да играеш COD 4 с малко подобрена графика и някой-друг perk иначи все едно и също .
Не казвам че COD 4е лоша-за мен е най-яката от поредицата.
Само ми е жал като ги гледам тия янки. Не им ли става скучно да измислят все едно и също като всеки път го правят по-тъпо и по-тъпо.
П.П. да мрът фешън маниаците

174 мнения
профил »
ClyNe каза на 03.06.2011, 21:34 ?. :

Супер и естествено ,като гледам трейлъра ми прилича до последния кб и текстура от енджина на MW2 самоче художникът е нарисувал други згради и подробности. Същата игра на друго място ( same shit different view :p ) .
Харесах MW2 , всъщност харесвам като цяло COD , такаче и това ще ми хареса.
Но дали ще си кажа че е по-готина от Battlefield 3 !

96 мнения
профил »
big_bad_wolf каза на 04.06.2011, 03:42 ?. :

По принцип не съм особен фен на CoD обаче Modern Warfare поредицата ме кефи.Начи за Black Ops толкова ме е яд,че си похабих парите,че не знам тея от Treyarch кво да ги правя!И тук се появяват Infity Ward и става яко!

17 мнения
профил »
emohristov каза на 04.06.2011, 14:09 ?. :

и аз

19 мнения
профил »
Калоян каза на 04.06.2011, 05:13 ?. :

Махайте ги тия идиотски Call of Duty не ни пука за тях !!!!

305 мнения
профил »
The Wolf каза на 06.06.2011, 09:35 ?. :

Ей ти си пълен Идиот!Как може да казваш че COD e идиотска бе ей келеш!Всички играят най-великата поредица на всички времена!

37 мнения
профил »
RifleMan каза на 29.09.2011, 17:35 ?. :

тролололололол, махни се от тука бе, ти нямаш ли си друга работа освен да плюеш чуждия труд, п*дал нещастен !

352 мнения
профил »
thewhitenigga каза на 06.06.2011, 06:51 ?. :

Абе нова Делта Форс няма ли да има на хоризонта???

305 мнения
профил »
The Wolf каза на 06.06.2011, 09:36 ?. :

Не!И слава на бога за това!

229 мнения
профил »
d1s@s7eR каза на 06.06.2011, 20:20 ?. :

А къде го гледахте това демо, за което се говори в статията?

352 мнения
профил »
thewhitenigga каза на 08.06.2011, 13:07 ?. :

Въпреки че е със стар енджин играта изглежда много добре и ще надмине с пъти бляк опс но мисля че играта на годината ще е Батълфилд 3! Просто няма да има игра която да се мери с нея скоро време освен ако Кал оф Дъти не променят енджина!

178 мнения
профил »
Dveidve каза на 09.06.2011, 06:29 ?. :

Още е бета версия!Иначе аз чакам и двете игри.Просто всяка игра е различни може да ти предложи нещо!

553 мнения
профил »
Найн Инч Нейлс каза на 09.06.2011, 11:11 ?. :

http://bethblog.com/

398 мнения
профил »
venenum каза на 21.06.2011, 13:25 ?. :

Дано се завърнат към корените на поредицата и по точно към модерн варфаре 1. Тогава ще има възможност да стане игра на годината.

4 мнения
профил »
darkgamer1996 каза на 25.06.2011, 06:23 ?. :

ne moga da 4akam pove4e noemvri za mw3 a pak tozi oktomvri go 4kam ot 2 godini zaradi arkham city

23 мнения
профил »
donev_go каза на 27.06.2011, 09:08 ?. :

Кога най-после ще се поставят някакви правила на тия коментари и кога ще има модератор? До кога разни недорасли кретеноиди ще си избиват простотията тук??? Липсата на контрол над селяндурските изцепки разваля имиджа на сайта и е крайно време това да се промени.

37 мнения
профил »
RifleMan каза на 28.06.2011, 19:38 ?. :

Ех, колко се смях докато прочета всички коментари ей ! Направих си плочки за има - няма 2 часа.. Играта ще я видим какво представлява като излезне ;)

4 мнения
профил »
Tix0l каза на 10.07.2011, 17:04 ?. :

Квото и да напиша - тва е КоД, най добрия шитър заедно с crysis.
НЯМА по добри, и няма и да има скоро. RAGE и Serious sam BFE ще са на тяхното ниво но не по яки.

2 мнения
профил »
raze13 каза на 11.07.2011, 05:51 ?. :

Според мен тази игра ще най-добрата игра на Actavision

25 мнения
профил »
fear_toni каза на 17.07.2011, 08:27 ?. :

Велика като всички други игри на Invinity Ward

1 мнения
профил »
xsxg каза на 06.08.2011, 17:44 ?. :
Редактиран на 06.08.2011, 17:48 ?.

Аз мисля,че трябва да изчакаме една игра да излезе преди да говорим какво е и какво не е.

3 мнения
профил »
petar4o0o94 каза на 24.09.2011, 18:53 ?. :

Не си падах по ФПС игри докато не пробвах call of duty 4.Историята ме заинтригува и продължих.Сега нямам търпение да взема Battlefield 3 i MW3 X)

761 мнения
профил »
Sabaka каза на 04.10.2011, 20:16 ?. :

Чакай малко, защо това се е върнало на първата страница?

19 мнения
профил »
noman каза на 09.11.2011, 15:01 ?. :

xora siiidvaite ot zamunda torenta MW3 reloadet pls
SIIDVAITE I DRYGI ISKAT DA Q IGRAqT VEEE -PLS ima samo 16 siidara ne e dostata4no pls pls : mersi predvaritelno

1336 мнения
профил »
sollider каза на 09.11.2011, 23:23 ?. :
Редактиран на 10.11.2011, 07:31 ?.

Тъй като все още екипът на PC mania не е удостоил играта с ревю, ще се възползвам от тази тема да изразя мнението си:
Първо, ако някой очаква, че в коментара ми ще прочете някакви неадекватни асоциации между MW3 и BF3, отсега ще му кажа, че се лъже. Едното не е предназначено за solo игра, сингълът е притурка към вече изцяло разработен и пригоден за мултиплеър продукт. MW 3 по геймплей доста ми допадна - динамична и всеки един момент трябва да се бориш за оцеляването си - точно, каквато очаквах да бъде. Що се отнася до графиката - впечатли ме на някои места, но като цяло все едно играеш леко преработен MW 2, въпреки че в основата си представлява точно това. Превъртях я на трудност hardened. Няма да лъжа, че на места доста ме трепаха, даже се нервих здраво, но общо взето играта не e нищо сложно и ангажиращо. Напрежението, както винаги, присъстваше и тук и даже прерастна в нещо като дефиниция за тази поредица. Само последното им творение Black Ops не ме очарова много, но пък не винаги се оправдават очакванията ти.
напиши коментар
 
ОЩЕ ЗА ИГРАТА
Call of Duty: Modern Warfare 3

Ревю:
Експлозиите и екшън сцените са все така зашеметяващи, а играта - изпипана до съвършенство, но годините започват да личат и може би е време за смяна на посоката.

новини:
По всичко личи, че с тазгодишното издание на Call of Duty ще видим и преработена версия на класиката Call of Duty 4: Modern Warfare, която носи името Remastered
Любимият ни и най-вече безсмъртен капитан Прайс отново ще бъде част от следващия шутър, твърди актьорът, който го озвучава досега.
Гласът на Call of Duty и вече бивш шеф на комуникациите в Infinity Ward ще търси нов подход към мотивацията и управлението на човешките ресурси в индустрията.
ОЩЕ ИГРИ ОТ ЖАНРА
Duke Nukem Forever 280
Crysis 2 200
Call of Duty: Modern Warfare 2 139
Battlefield 3 133
Call of Duty: Modern Warfare 3 121
RAGE 98
Call of Duty: Black Ops: сингъл и кооп 74
Crysis 3 74
Call of Duty: Ghosts 70
Bulletstorm 69