facebook facebook
 
 
ИГРИ » PC
 
   
 
Brink
Ревю | 11.05.2011 | автор: Иво Цеков


оценка:
Производител:
Splash Damage
Издател:
Bethesda
Жанр:
Шутър
Платформа:
PC
сайт на играта »

плюсове

с приятели е забавно

интересни опции за кустомизация

минуси

сингъл режимът е трагичен

слаб дизайн на мултиплейър картите

AI-то на ботовете е много слабо

лаг и технически проблеми

защо почти всички герои имат такива конски лица?!

Съвременната гейм индустрия е бизнес за много пари. Ето защо няма как да не отчетем, че рекламата има изключително важна роля в нея. Всяко по-голямо заглавие се рекламира дълго преди да излезе на пазара, издателите пускат най-различни трейлъри и тийзъри, които имат една-единствена задача: да ни накарат да разгоним молците от портфейлите си и да си купим поредното произведение на гейм изкуството. Понякога целият хайп е оправдан и играта наистина си заслужава всяка стотинка, цент или друга монетна единица. Друг път обаче между привидния образ и действителността зейва дупка, която може да бъде запълнена само с много оптимизъм и добра воля.

Като в този случай

Съвсем наскоро една друга игра на име Virtua 4 Tennis предизвика известни спорове относно коректността на рекламата. На корицата й доволно се мъдреше надписа Better with Kinect, който уж обещаваше уникално изживяване с новия контролер на Microsoft. Когато обаче хиляди притежатели на въпросния сензор си купиха Virtua Tennis, решени да поиграят малко тенис във всекидневната си, всички те останаха жестоко разочаровани. Защото при все, че е доста читава игра, Virtua Tennis 4 използваше възможностите на Kinect точно толкова, колкото можеха да се приложат и в Mine Sweeper.

Разочароващо, нали?

Нещо подобно се случва и с Brink. Не че Bethesda ни обещаваше да подскачаме пред екраните си с помощта на Kinect, но всеки, който е следил рекламите на шутъра на Splash Damage знае, че очакванията бяха много големи. Уникална игра, която смесва сингъл, ко-оп и мултиплейър – тук. Невероятни възможности за кустомизация на героя – в наличност. Паркур елементи, невиждани във FPS от времето на Mirror’s Edge – имаме ги. Вдъхновяващо приключение, което може да играете както сами, така и с десетки приятели – без това не може.

Вместо това Brink е един миш-маш.


Не защото играта е слаба технически или се дъни безумно в някакво отношение. А защото е пълна с интересни идеи и иновативни концепции, чиято реализация за съжаление в нито един момент не надхвърля чертожната дъска и предварителния процес на разработка.

На теория Brink е преди всичко отборен шутър, базиран на работата в екип и изпълняването на различни основни и второстепенни цели. За разлика от повечето шутъри обаче, в този случай действието се развива в бъдещето, когато родната ни планета за пореден път е съсипана от виртуални катастрофи. За да се спаси, човечеството е създало огромен град, наречен The Ark, който се рее над американския тихоокеански бряг. Не след дълго обаче, градът вече се пръска по шевовете от пренаселеност и конфликтите, които съпътстват всяка демографска криза, не закъсняват.

От една страна имаме Resistance – група улични бунтовници, които са обединили сили, за да се борят срещу неравното според тях разпределение на ресурсите в града. Срещу тях са членовете на Security – организацията, която формално притежава властта в The Ark. Водейки партизанска война по улиците и над тях, двете фракции са оплетени в постоянен конфликт. Още в самото начало на играта трябва да направите избора си коя от фракциите да подкрепите, но това решение е абсолютно безсмислено, що се отнася до оръжията и уменията, които ще придобиете.

Кампания?! Каква кампания?

Въпреки обещанието за самостоятелна сингъл кампания, онези от вас, които посегнат към играта с идеята да прекарат няколко приятни часа насаме с нея, ще останат разочаровани. „Кампанията” представлява няколко мисии за всяка от двете фракции (6 стандартни и два What If сценария), които са толкова набързо сглобени, че едва ли от тях може да се извлече какъвто и да било смисъл. Разбира се, повечето геймъри вероятно са прозрели, че въпреки рекламите, Brink най-вероятно ще наподобява Lost Planet 2 – игра, където сингъл режим присъства, но играта в него е упражнения по краен мазохизъм. Кампанията в Brink спокойно може да се конкурира с тази от Homefront за най-бездарно усилие.

Причината за това е, че освен че липсва смислена история, играта може да ви откаже и със своя безобразно слаб изкуствен интелект. Рядко сме виждали сериозно заглавие, правено с доста пари, което да предлага толкова посредствено АI. Да играеш с ботове по принцип не е интересно (макар че преди време попаднах на едни страхотни ботове за CoD 4: Modern Warfare, които вършеха чудесна работа за тренировки), но в Brink направо е дразнещо. Абсурдно е да координирате отборната си стратегия с AI партньори. Така че, бъдете предупредени – сингълът в играта просто не може да бъде причина да посегнете към нея.

Да отидем онлайн

Както казахме, Brink се опитва да бъде преди всичко отборен онлайн шутър, наподобяващ да речем Team Fortress. В крайна сметка, ако е този аспект е разработен както трябва, може би ще сме в състояние да простим подвеждащите реклами за сингъл кампанията.

Уви, и тук нещата не са особено добри. На разположение в играта са четири класа: Soldier, Medic, Engineer и Operative, които повече или по-малко са стандартни за онлайн шутърите. Определени задачи могат да бъдат изпълнявани само от някой конкретен клас, като например Soldier е единственият, който може да взривява затворени врати, а Operative – да хаква вражеските компютри. Ясно е, че Brink поставя ударение на кооперативната игра и изглежда доста по-различно от Call of Duty, да речем. Това е нещо положително, защото ако разполагате с няколко приятели, с които да играете, подобна механика може да бъде доста освежаваща.

И на моменти е.

Когато отборът играе съсредоточено, нещата вървят. Наличието на различни класове със специфични възможности и умения налага и по-различна стратегия – вместо да тичате и да стреляте по всичко, което се движи, без да ви пука особено къде са съотборниците ви, тук задължително трябва да се движите в комплект с няколко души, помагайки се и решавайки задачите пред вас.

Но веднага отиваме на следващия проблем. Един от най-важните елементи на всеки онлайн шутър е дизайнът на картите. Създайте правилния баланс между отворени пространства за маневри, стратегически точки за контрол и позиции за снайпери и имате победител. Това обаче няма да бъде Brink. Споунвате се, пробягвате половината карта, стигате до една тясна точка, където са се наблъскали всички от вашия и противниковия отбор... и ви убиват. Респоун и отначало. Not cool, както казваше героят на Бен Стилър във филма „Старски и Хъч”. Сложете към това и някои грешни технически мултиплейър решения като мачмейкинга, онлайн лаг, неоптимизирана визия и изкуственото усещане за оръжията и оценката на играта отива с още един пункт надолу.

Много шум се вдигна около възможностите за кустомизация на героите, които се измерват в числа с много нули. На теория тук няма лъжа, защото благодарение на различните характеристики и някои по-дребни нюанси, Brink предлага уникално количество персонажи, всеки от които може да бъде вашия. И да, ако героят ви е едър, той наистина може да работи с тежки оръжия, но пък е по-тромав при паркура. Но какво от това?! Половината от опциите за кустомизация в Brink са ненужни, а другата половина са адски готини, но не е създадена правилната среда за тяхното прилагане.

Има игри, които са лоши. Те са с безумно слабо AI, остаряла графика или просто са правени с малко пари. Brink не е лоша игра. Тя е разочароваща игра. За да бъде едно заглавие разочароващо, то трябва да черпи обилно потенциал, който да пропилява с шепи. В играта на Splash Damage се случва и едното, и другото. 

 
системни изисквания
OS: Win XP, Vista, 7; CPU: Intel Core 2 Duo 2.4 GHz или еквивалент; 2 GB RAM; видео: GeForce 8800GT или AMD Radeon HD 2900 Pro
напиши коментар
 

369 мнения
профил »
emsito каза на 12.05.2011, 07:49 ?. :

хубаво ревю иначе за играта бих казал че е слаба работа много реклама за нищо няма да се помни дълго за жалост

191 мнения
профил »
MartoG каза на 12.05.2011, 07:59 ?. :

Пробвах я .. хареса ми .. пре-ордър-нах я .. не знам .. всеки с вкуса си. Само за сравнение, в Метакритика версията за ПС3 има 78, което си е добра оценка, докато за ПС има 69-70 ..

П.С. Според мен, с 3-4 ъпдейт-а ще изчистят бъговете, техническите и графичните проблеми и Бринк ще излезе една прилична за 2011 игра.
П.С.2 За сингъла ще призная, че не струва, но мултиплейърът, предполагам, ще е готин, особено като имам приятел, с който да играя. :)

36 мнения
профил »
Danisimo каза на 12.05.2011, 11:56 ?. :

Аз съм много против нея, защото смятам, че едно нещо или трябва да се свърши както трябва или да не се прави въобще. Тук визирам сингъла. Сега 10тки юзъри ще тръгнат да ми обясняват как тази игра е мулти ориентирана... А тогава защо има сингъл? Или се прави един... кадърен сингъл или въобще да не правят, защото иначе стават такива помии. Мен лично АИто ме отказа на 2рата мисия. Ок да видим мултито. Кое точно му е новото и интересното? Аз не видях нищо освен тийм фортрес със съвсем дребни промени(като например, че до колкото си спомням в ТФ оръжията ти се определяха от класа а тук можеш да ползваш различни видове). Има и някои минимални прилики с КоД, но тях мога да ги простя защото не са чак толкова много. Графиката е на доста трагично ниво. Не знам как в препоръчителните изисквания са сложили ГТХ 460... С тази графика и на елка би трябвало да върви. Експлозиите са МАЛОУМНИ. Виждал съм пиратки с по зрелищни експлозии от гранатите в Бринк. Мините, които залагат инжинерите са ПЪЛНА трагедия. Изглейдат все едно са ги зели от някоя игра от 2004. Оръжията в твоите ръце изглеждат добре но в момента в който погледнеш автомата на този до теб или в някой кът сийн просто ти идва да си издрайфаш червата.

На кратко. Тийм фортрес със костумизация на героя ала Симс? Не благодаря. Изкючително много мразя игрите, в които няма нищо ново и интересно.


П.С. За малко щях да забравя единственото яко нещо в играта. Татуйровката на български разбира се. :)

534 мнения
профил »
doggymien4o каза на 12.05.2011, 07:59 ?. :

Аз си знаех, че не може един шутър да има епичен хайп (в присъствието на вече добри шутъри) да няма епичен фейл при излизането.
Затова и не очаквах много от нея. И ха! Оказах се прав :)
Rage, обаче, ще бъде друга ракия. (nod)

1072 мнения
профил »
BoBiTy666 каза на 12.05.2011, 08:46 ?. :

Спря ми мишката на играта, а исках да запиша геймплей за NoobTube(YouTube).Мамка му! :@ :D

132 мнения
профил »
StoryMaker каза на 12.05.2011, 11:03 ?. :
Редактиран на 12.05.2011, 11:03 ?.

Къф ти е никнейма в ютуб?

1072 мнения
профил »
BoBiTy666 каза на 12.05.2011, 12:51 ?. :

Същият като тука.BoBiTy666

560 мнения
профил »
dogma каза на 12.05.2011, 09:45 ?. :

Разочароващо наистина и нямам предвид само сингъла, за който така и така се предполагаше, че няма да е нищо особено. Има обаче и доста технически проблеми - лаг, screen tearing и т.н., които може и да се изчистят с пач или някаква оптимизация, но не подобава да се появяват при дебюта на иначе обявено за силно заглавие.

132 мнения
профил »
StoryMaker каза на 12.05.2011, 11:04 ?. :

От кога чакам това ревю! Добро е, ама не мога да кажа същото за играта.

1715 мнения
профил »
Danivanov каза на 12.05.2011, 11:58 ?. :
Редактиран на 12.05.2011, 12:01 ?.

Една дума - Bethesda. Ще я използвам вместо "FAIL" и "боза".
Не си струва, да си хабиш клавиатурата, за да си пишеш мнението.
Хубав замисъл, но всичко останало, остава на хартия, чакащо, някой друг да направи това, което трябва.

132 мнения
профил »
StoryMaker каза на 12.05.2011, 14:45 ?. :

Е те не са я разработили, а забрави ли за Рейдж?

77 мнения
профил »
Ulfgar каза на 12.05.2011, 15:28 ?. :
Редактиран на 12.05.2011, 15:38 ?.

Ти fail-ваш в случая. Bethesda са разпространителите . Играта е дело на Splashdamage.
Bethesda правят едни от наи-добрите RPG-ta все пак.

1715 мнения
профил »
Danivanov каза на 12.05.2011, 16:59 ?. :
Редактиран на 12.05.2011, 17:04 ?.

Не ги правят, но всички игри, които издават, са слабо оптимизирани, грозни и скучни за голяма част от публиката. Обобщавам тъпите игри, с името на издателя.
Bioware, са най-добрите в занаята. Нека не се получават глупави спорове. Лично мнение.
Надявам се, Rage да е успешно заглавие. Все пак, това са id. Не ми харесва само законзолчването :) Но, модата влачи всичко подире си.

77 мнения
профил »
Ulfgar каза на 12.05.2011, 17:15 ?. :
Редактиран на 12.05.2011, 18:00 ?.

2002 -TES III Morrowind -IGN's PC Roleplaying Game of the Year Award in both its editorial and popular forms , GameSpy's PC RPG Game of the Year Award , IGN's RPG Vault's Game of the Year Award.

2006 - TES IV Oblivion -RPG of the Year by 1UP.com, IGN ,G4 , GameSpy , GameSpot , Game Revolution.

2007 - Fallout 3 -Game of E3 2007 ,Best Role-Playing Game of E3 2007 ,Best Overall RPG, and Overall Game of the Show for E3 2008 ,Best Overall Console Game.

Факти.

1715 мнения
профил »
Danivanov каза на 12.05.2011, 17:24 ?. :
Редактиран на 12.05.2011, 17:26 ?.

Именно заради това, се очаква и SKYRIM, да е якa.
Съжалявам, ако са ти любимо студио, но това е моето мнение по въпроса.
За момента, Bioware водят с 3:0. Dragon Age, Mass Effect и Mass Effect 2. Броя от 2008-ма, насам.

249 мнения
профил »
Sintes каза на 14.05.2011, 05:31 ?. :

Въпрос на личен вкус е, аз например харесвам Bethesda повече от Bioware и Fallout 3 ми е любима игра въпреки слуховете за бъгове, които не видях дори след трето превъртане. Според мен, Bethesda вкарват повече сложност в игрите си от Bioware, което на мен ми харесва.

556 мнения
профил »
ciborg каза на 17.05.2011, 20:34 ?. :

Аз съм твърдо на страната на BioWare, но Bethesda не са лошо студио, да кажеш, че фейлват си е фейл..

294 мнения
профил »
VGKitov каза на 12.05.2011, 12:18 ?. :

Съжалявам, че изгубих 10 мин. от живота си да я инсталирам (А ще трябва и да я трия) :D


241 мнения
профил »
mooncrosser каза на 12.05.2011, 13:19 ?. :

Аз бях очарован от дизайна на нивата на MicroVolts, играта е в Open Beta и е безплатен 3-th Person ММО Shooter, още не са пуснали всички неща, но е изключително забавна. И нивата наистина си ги бива :)

248 мнения
профил »
LetMeFindOut каза на 12.05.2011, 14:16 ?. :

Единствено татуировката с надписите "ПОБЕДА НА ВСЯКА ЦЕНА", "Тоз който падне в бой за свобода, той не умира" и "По-добре да умра прав, отколкото на колене" ми харесаха в цялата игра

1715 мнения
профил »
Danivanov каза на 12.05.2011, 14:36 ?. :

+1

1072 мнения
профил »
BoBiTy666 каза на 12.05.2011, 15:12 ?. :

+1

248 мнения
профил »
LetMeFindOut каза на 12.05.2011, 20:30 ?. :

А в Youtube на тази татуировка и викат "Russian gangster". Много мразя, когато тъпите американци, където видят, че пише на кирилица, и веднага решават, че пише на руски.

50 мнения
профил »
featbeast каза на 12.05.2011, 14:46 ?. :

Да наистина и на мен татусите с революционните лозунги ми харесаха много повече от самата игра ;)

130 мнения
профил »
vilza каза на 12.05.2011, 15:40 ?. :

Пичове , аме верно ли е толкова зле тая игра . Аз я чакам утре да ми дойде за PS3 и на нея разчитах от както се скапа PSN .

1072 мнения
профил »
BoBiTy666 каза на 12.05.2011, 16:14 ?. :

Еми щом спря да ми засича мишката, значи е ЕПИЧЕН ФЕЙЛ!

3 мнения
профил »
aleksandar_123 каза на 12.05.2011, 16:00 ?. :
Редактиран на 12.05.2011, 16:05 ?.

Редактори моляви да напишете нещо или сложете някакви нови картинки от играта Risen 2: Dark Waters моляви аз съм голям фен на Risen и със нетърпение 4акам двоиката

389 мнения
профил »
Draksis каза на 12.05.2011, 17:02 ?. :

http://screenshots.teamxbox.com/gallery/2 694/Risen-2-Dark-Waters/p1/

Ето ти картинки.

"Brink is going to revolutionize the FPS genre forever."

Ей такива ads четях докато си гледах филмчета в ЮТубата, ама на - не стана работата накрая... Все пак ще послужи като добра основа за бъдещи игри на студиото, ако не друго.

34 мнения
профил »
den4o каза на 12.05.2011, 16:55 ?. :

Много я чаках тая игра очаквах много,но уви...Все пак ще гледам да я доиграя но от всички трейлъри и реклами няма много вярно.Относно ревюто много ми хареса,вярни неща са написани Браво!Дано 2 и 3(пишеше в Pcmania-та че ще има :) ) да са по-добри!

431 мнения
профил »
ValioLorda каза на 12.05.2011, 17:02 ?. :

Лично аз ще я пробвам утре, преордърнах я и не ме интересува кой какво говри или пише за нея. Не ме интересува историята, ама грам. Искам Multiplayer experience и ботовете само са плюс към него. От кога не бяха слагали ботове за freeplay в игра? Те и тези на CS-а не бяха нещо особено, но играта не е направена за ботове. И все пак съм на мнение, че играта си заслужава No matter what.

191 мнения
профил »
MartoG каза на 12.05.2011, 17:07 ?. :

+1 .. Тотално те подкрепям човек :)

П.С. Драсни едно ЛС за скайп да се разберем да цъкаме, ако искаш де :)

562 мнения
профил »
ivo tsekov каза на 12.05.2011, 17:24 ?. :

@aleksandar_123 Провери раздел "Новини" след пет минути; дано да сме те зарадвали :)

294 мнения
профил »
VGKitov каза на 12.05.2011, 18:08 ?. :

Valio, не че нещо, но CS (Последния) излезе доста отдавна и ботовета там са по-УМНИ, което е смешно. Освен това CS 1.6 си го разцъквам от време на време още, а тая игра за 30 минути стигна от Install до Uninstall.

Приятна игра все пак.

553 мнения
профил »
Найн Инч Нейлс каза на 12.05.2011, 18:29 ?. :

Всички са разочаровани. Поне всички бяхме обединени в това че играта ше е супер яка. Един е очаквал едно друг друго, един разочарован от едно друг от друго.
Лично мен най ме разочарова енджина който е толкова тежък че просто не ми се говори. За какво ? Графиката е приятна но защо отборна мулти игра трябва да е толкова тежка. Затова ЦС ше живее вечно щото на квато и щайга да го пуснеш - лети.
Аз играя всяка една игра с id tech 4 с 40++ фпс на ултра и това ме хвърли в тъч, не съм гледал фрейма къф е не търсех с ква опция се пуска, но така ми цикли че не се играе и я заебах.
Ботовете са малоумни, но това не е супер минус за игра която е само за мулти направена.
Имах вяра в Сплаш, учениците на ИД, но уви, тотално се усраха. Като чета в официалния форум, напрао нямам думи, лудница е там. Такова хейтване не съм виждал през живота си. Напрао немога повярвам колко фенове са имали тея. Всеки реве за нещо, даже някои си искат парите обратно :Д голям смях

Аз лично харесвам стила на играта и очаквах да е като Modern Warfare 1 мултито. Оръжията не са реални но като цяло играта имаше същия стил. Но е на 1000 години от играта на инфинити, която лично за мен си остава най добрия мулти правен някога от този тип, с реални оръжия. Жалко че няма къде да се играе вече, беше наистина уникална.

Това си харесват и това си прават Сплаш още от ET. Все пак който я има оригинал и има добър ПС може би ше се кефи като играе онлайн.

585 мнения
профил »
Jaison каза на 12.05.2011, 19:29 ?. :

Играта е якичка бе! Освен лагването (може и да е заради леко старичкия ми комп) и факта, че стрелянето по главите на ботовете не добавя допълнителни щети е яка!

4164 мнения
профил »
VK_ каза на 13.05.2011, 07:30 ?. :

Ако кажа, че съм изненадан от това което виждаме - ще излъжа. Какво става с тез игри на последък?! Голяма реклама беше за тоя Бринк, а какво излезе? Аз забелязах следните проблеми:

1 - Големите обещания за "революция" и "следващата стъпка" в жанра. Както е посочено в статията - ако някой ти обещава много, готви се за изненада.... лоша =)

2 - Въобще не е ясно каква е целта в играта. Човек ще си каже, че всъщност няма такава. Аз лично не виждам почти никакъв смисъл в системата им с индивидуалните задачи. Прилича по-скоро на жалък опит за принудителна отборна игра.

3 - Трейлърите някак си противоречат с това, което всъщност се случва в играта.

4 - История и персонажи?! Туй пък какво е?...

5 - Слаба оптимизация. Което си е срамота направо... или стандарт - зависи как го погледнеш.

...и понеже е редно да се отчитат и положителните страни (във времена на криза) ще отбележа и някои добри страни... всъщност единственото, което ми направи добро впечатление е кустомизацията на геройчето, с което играеш. Обаче кустомизацията сякаш избледнява със всяка минута геймплей и постепенно забравяш за нея, а на очи се набиват проблемите.

Неприятно се открояват прилики с успешни заглавия излезли в последно време - и по геймплея и по дизайна (оръжия, персонажи, обстановка)...

Тия дни убивам време с CrimeCraft, препоръчвам ви да забравите за Brink и да пробвате Крайм-а.

157 мнения
профил »
blackmaster каза на 13.05.2011, 10:44 ?. :

+1. Само дето не убивам времето с крайма, а с УТ и ред алърт

296 мнения
профил »
TheOnlyHero каза на 13.05.2011, 15:22 ?. :

Наистина слаба игра , не си струва ни тегленето ни инсталирането , камо ли купуването.

431 мнения
профил »
ValioLorda каза на 13.05.2011, 15:27 ?. :
Редактиран на 13.05.2011, 15:27 ?.

Явно пиратските усти не могат да бъдат затворени, но аз се дразня на хора, за които всяка игра е просто поредното 30-минутно инстал, плей и унинстал. Така е, когато си пират в скапана държава като нашата, скапан си и ти самия.

296 мнения
профил »
TheOnlyHero каза на 13.05.2011, 17:04 ?. :
Редактиран на 13.05.2011, 17:06 ?.

Не се плаша от някакъв келеш с аватар на кечист драги, а за качеството на играта говори и самото ревю по-горе...

33 мнения
профил »
bootdisk каза на 13.05.2011, 18:21 ?. :
Редактиран на 13.05.2011, 18:22 ?.

Играта е слаба независимо дали онзи или другия е пират.... разпространителя/производителя така или иначе не залага на тях при предварителното калкулиране на печалбите, а на парче от пая на онези останали 60% дето купуват :) Ама това е малко "сложна икономика"...

431 мнения
профил »
ValioLorda каза на 13.05.2011, 17:33 ?. :

Коментарът ми не беше за теб приятел, но нали знаеш - "Гузен негонен бяга!"...

191 мнения
профил »
MartoG каза на 14.05.2011, 09:11 ?. :

Не знам за вас, ама аз от 2 дена не съм спрял да играя играта, върви си перфектно, готина е .. Четох на много места, че конзолните геймъри се оплакват, и Сплаш Демидж щели да пускат ДЛК, ама ПК версията си е чудесна във всяко едно отношение - хубаво меню (не се учудвайте, конзоладжиите се оплакват, че им е трудно да се оправят с него), готина графика и оръжия, яка кустомизация, забавен мултиплейър .. Кампанията не я гледайте, според мен тя е като добавка към играта - фън-а си е в мулти-то .. Като цяло бих и дал 9/10, все пак, всеки си има право на лично мнение. :)

431 мнения
профил »
ValioLorda каза на 14.05.2011, 10:30 ?. :

Дам, и аз не мога да ти опиша колко много съм пристрастен. :D

431 мнения
профил »
ValioLorda каза на 15.05.2011, 08:50 ?. :

Пичове, гледайте положително! Искаха паркур - ето, има такъв. Искаха multy, single и co-op в едно, постигнаха го, искаха динамичен тиймплей и кустомизация - чек :Д. Малко пачове, едно безплатно ДЛС през Юни и готово! Ако не игра на годината, то поне един достоен конкурент на Black OPS (като се сетя и тя в началото ква беше) ... :D

2 мнения
профил »
Wahtsupdoc каза на 16.05.2011, 04:03 ?. :

купих си играта много сам доволен от мултито:)
ако има някои желаещ да играем заедно мултито нека ме намери в скаип: petar.genov123

96 мнения
профил »
big_bad_wolf каза на 17.05.2011, 16:33 ?. :

Тая игра не си заслужава дори тегленето от торент тракер.

2 мнения
профил »
Jojo Mojo каза на 22.05.2011, 05:20 ?. :

Ebahti jalkata imitaciq na Quake Wars batence ...
431 мнения
профил »
ValioLorda каза на 24.05.2011, 17:27 ?. :

Моля? Това е от същата фирма, бе чийзхед! ОМГЗ не знам ама това е некомпетентност за мене!

6 мнения
профил »
feenor каза на 17.06.2011, 09:17 ?. :


плюсове: трейлъра1335 мнения
профил »
sollider каза на 20.06.2011, 17:47 ?. :
Редактиран на 20.06.2011, 17:52 ?.

За мен играта е крайно разочароваща... многото приказки, които се изприказваха за нея, бяха без покритие и общо взето това, което видях не оправда добрите слухове дори и на 20%. Като за игра през 2011 на изисквания го докарва, но визуално погледнато играта не само, че не предоставя нищо особено, но и както се споменава в минусите през цялото време имаше един адски досаден лаг при положение, че минималното FPS беше 42 (при максимални настройки). Геймплеят също куца в много отношения... като цяло играта не се отличава с нищо кой знае какво и няма как да стане игра на годината в предвид другите заглавия (portal 2, assassins creed brotherhood, modern warfare 3, battlefield 3 и куп други)

9 мнения
профил »
topple каза на 02.11.2011, 08:46 ?. :

Не знам защо искате сингъл,играта си плаче за мултиплеъер.
Но защо са сложили сингъл не знам.Нивата са линеини, но като цяло играта не е лоша.
напиши коментар
 
ОЩЕ ЗА ИГРАТА
Brink

новини:
Това е втората подобна покупка на китайците, които през 2015 г. закупиха и студиото Digital Extremes, което пък е известно с онлайн играта си Warframe.
По неведоми причини историята на отборния онлайн шутър на Berhesda и Splash Damage е сред номинираните заглавия за тазгодишното издание на британските награди.
Отборният шутър на Splash Damage ще се сдобие с пакета Agents of Change, който трябва да зарадва геймърите с нови карти, умения и да увеличи нивата на героите.
ОЩЕ ИГРИ ОТ ЖАНРА
Duke Nukem Forever 280
Crysis 2 200
Call of Duty: Modern Warfare 2 139
Battlefield 3 133
Call of Duty: Modern Warfare 3 121
RAGE 98
Crysis 3 74
Call of Duty: Black Ops: сингъл и кооп 74
Call of Duty: Ghosts 70
Bulletstorm 69