facebook facebook
 
 
 
   
 
Blizzard пита участници в свое допитване, дали са запознати с плановете за редуциране на капацитета на World of Warcraft
16.06.2019

Явно Blizzard имат сериозни намерения да намалят максималния брой нива, които вашият герой може да достигне в Word of WarCraft. Разбира се, това е изключително критично решение, затова от Blizz са решили първо да проведат допитване до своите фенове.

Текущата анкета запитва потребителите дали са наясно, че максималния таван на нивата, който в момента достига 120, ще бъде намален.

Единият от въпросите е дали читателите са „наясно, че понастоящем максималното ниво 120, ще бъде намалено в бъдеще”, а друг от въпросите е по-обяснителен, гласейки: „Намаляването на нивата ще редуцира общия брой нива, необходими за да достъпите най-актуалното игрално съдържание. Новият таван на нивата ще е драматично по-нисък от 120. Като положително или отрицателно оценявате намаляването на общия брой нива?

Като цяло идеята се приема добре от потребителите. „Това е добре (...) Ходът е добър и за всеки който иска да се потопи в някой експанжън винаги се е проявявала пречката с опита, липсата на който пречи на употребата на предмет, който всеки би трябвало да ползва.“ – коментира потребител. “Мисля, че това е чудесна идея, ако се направи внимателно и включи някои други обновления на старите системи” – добавя друг от коментиращите.

Не всички обаче „Притесненията ми са основно по отношение на това как тази промяна ще засегне възможността за по-солово изживяване при старото съдържание

За сега от Blizzard отказват всякакъв коментар. 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
World of Warcraft

новини:
Тяхното предназначение е да облекчат потенциалния потребителски наплив.
Съберете старата си банда отново за WoW Classic

Ревю:
Върнете се назад във времето, за да изживеете World of Warcraft такъв, какъвто беше преди повече от десетилетие

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122