facebook facebook
 
 
 
   
 
Blizzard обявиха графика на BlizzCon 2019
22.10.2019

BlizzCon 2019 ще се проведе само след две седмици. По този повод, Blizzard разкриха пълния график на изложението, което ще се проведе в рамките на 3 дни. Откриващата церемония ще започне на 1-ви ноември, точно от 21 часа наше време. Един час след това ще започнат всички е-спорт надпревари – груповия етап на Overwatch World Cup, финалите на Hearthstone Global и четвъртфиналите на Starcraft 2 World Championship Series.

Заявка да бъдат интересни са няколкото все още неанонсирани събития, които ще се проведат на главната сцена, веднага след откриващата церемония. Очаква се точно на тези събития да бъдат направени анонси на дългоочаквани от феновете игри като Diablo 4, следващия експанжън за WoW, както и Starcraft 3, за която се носят слухове от известно време.

Очаква се да бъдат направени анонси относно развитието на Battle.net платформата на Blizzard, с което гейм гигантът да се опита да открадне поне някаква част от пазара за интернет дистрибуция на игри от Epic и Valve. Освен това след миналогодишното фиаско с анонса на Diablo Immortal, всички се надяват Blizzard да се реваншират с нещо наистина голямо, което да възвърне респекта на милионите фенове в легендарната компания.

Политиката няма да подмине току така конвенцията на Blizzard. Ситуацията, създала се около бана на бившия Hearthstone грандмастер "Blitzchung", със сигурност ще окаже своето влияние върху събитието. Очаква пред сградата, където ще бъде проведено изложението, да се съберат протестиращи.

Едно нещо е ясно със сигурност - ако Blizzard искат да се реваншират на своите фенове за буламачите, които забъркаха миналата година, ще трябва да бръкнат надълбоко в торбата и да анонсират нещо голямо.  


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Blizzard

новини:
Той е работил по редица проекти, като Overwatch, Diablo 3, WoW и предстоящата Overwatch 2.
Малка част от служителите на компанията протестираха пред прословутата статуя на Орка.
Очевидно за гейминг гиганта благоразположението на китайските власти и достъпа до китайския пазар са по-важни от спазването на човешките права.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122