facebook facebook
 
 
 
   
 
BioWare: Skyrim промени RPG игрите
03.11.2014

Ролевата игра The Elder Scrolls V: Skyrim отвори жанра за цяла нова група играчи и го промени изцяло.

Това е твърдението на продуцента на Dragon Age: Inquisition Марк Дара.

"След появата на The Elder Scrolls V: Skyrim се промени изцяло концепцията за света, който може да изследвате в ролевите игри, както и очакванията на геймърите за това колко игра могат да получат за парите си", казва Дара.

"С годините хората имат все по-малко време за игра, но изведнъж се оказва, че около 15 милиона души играят The Elder Scrolls V: Skyrim, като немалка част от тях за пръв път се сблъскват с ролева игра".

Според Дара промяната в хардуера може да позволи на ролевите игри с отворен свят да дадат облика на новите PS4 и XBOX One конзоли. 

напиши коментар
 


769 мнения
профил »
Soviet Reunion каза на 04.11.2014, 09:03 ч. :
Редактиран на 04.11.2014, 09:04 ч.

Нищо не е променил Skyrim-a, поредното RъPъGъ...

291 мнения
профил »
bushido каза на 04.11.2014, 10:00 ч. :

"You have enemies? Good. That means you've stood up for something, sometime in your life."
Разликата между теб и твоя кумир е, че ти нямаш собствено мнение, а пишеш винаги на контра, за да гледаш сеир :) Но за сметка на това имаш много врагове. :)

56 мнения
профил »
explod каза на 04.11.2014, 13:47 ч. :

Аха, а какво толкова промени любимата ти GTA V?

404 мнения
профил »
Revive_ каза на 04.11.2014, 09:09 ч. :

BioWare: Skyrim промени курса на доларите! :D

63 мнения
профил »
Kirilicata каза на 04.11.2014, 09:38 ч. :

Мда, Oblivion и Morrowind не съществуват.

247 мнения
профил »
ivaillo.asenov каза на 04.11.2014, 10:16 ч. :
Редактиран на 04.11.2014, 10:32 ч.

Тамън щях да напиша същото, като видях за първи път Скайрим обаче бях! *_*

317 мнения
профил »
miro каза на 04.11.2014, 10:31 ч. :

Ми явно от BioWare не са ги играли

98 мнения
профил »
Stormheim каза на 04.11.2014, 10:47 ч. :

Явно трябва да ви се обясняват очевидни неща. Bioware не говорят само за жанрово дефиниране, а за това, че играта буквално стана поп културен феномен и доби далеч по-голяма популярност от колкото цялата Elder Scrolls поредица преди това, дори и сред негеймъри.

1320 мнения
профил »
Finalrequiem каза на 04.11.2014, 11:02 ч. :

Човека си е прав, Скайрим мисля че показа идеално какво е "да си заслужава парите". По темата Elder Scrolls може да се пише и говори адски много, но това е друга тема. Мороуинд беше първото РПГ което съм играл, и на времето радваше адски много. Обливиън също беше невероятна игра, като изключим противните бъгове, а Скайрим си е просто перфектна както и да го погледнеш...

205 мнения
профил »
nozo каза на 04.11.2014, 11:19 ч. :

Ммми не, играта я направиха модовете, я питай да видиш някой изиграл ли я е без нито един мод, наистина играта е отлична платформа позволяваща яко модване, но без модовете не е това което я изкарват

30 мнения
профил »
akvarista11 каза на 04.11.2014, 13:42 ч. :

@nozo Аз мой човек съм я изиграл без нито един мод за каквото и да е било :) Сега вече я цъкам пръсната с модове де :)

1616 мнения
профил »
nightwarrior каза на 04.11.2014, 15:05 ч. :

Same story - първото ми врътване беше без нито един мод, това не попречи да се насладя и да се върна многократно към нея.

1320 мнения
профил »
Finalrequiem каза на 04.11.2014, 15:20 ч. :

@nozo: Ти трябва да си адски ограничен за да си мислиш че Скайрим без модове не може да се играе. Аз първия път я изиграх без модове - така както е била предвидена да бъде изиграна. Най-силната страна на играта е безкрайния фактор на преиграване, а като сложиш модовете си е игра която ще се играе години напред.

742 мнения
профил »
jenssn каза на 04.11.2014, 22:08 ч. :

И аз тей незъдържал без модове си я врътнах за нула време ... сега с + 240 мода и още до Soltheim не съм стигнал .. а толкова длц-та толко модеове и куестове още има ...

180 мнения
профил »
Grubiqn каза на 08.11.2014, 04:55 ч. :

Нозо аз съм човека,играл съм я и все още я играя без грам модване,играта е ИДЕАЛНА!!!!!!

291 мнения
профил »
bushido каза на 04.11.2014, 11:34 ч. :
Редактиран на 04.11.2014, 12:37 ч.

Cool story bro. Точно аз мога да ти кажа, че съм изигравал ванилката два пъти с два различни героя, общо някъде около 250 часа игра без да бодна нито един мод. И да, казвам "изиграл", защото не броя генериращите се куестове. После почнах да бутам модове от лиготия и то предимно само козметични - графика, треви, води итн. Играта си е чук както и да го гледаш, заради своята индивидуалност при експлорването и дребните детайли, а не просто тъпо грайндене. Едни от най-хубаво изхарчените ми пари за игра. No regret.
EDIT: Също така няма нищо лошо в модовете, а Скайрим не е първата игра, която спечели популярност от модване. Модовете направиха добри игри като Макс Пейн, Half-Life и GTA още по-забавни (Тохи, празниш ли се? :)). Модовете превърнаха CS и DOTA в самостоятелни игри и национални спортове. Модовете запълваха потребностите на геймърите, когато дивелъпърите не успяваха. Абе трябва да се напише самостоятелна тема в сайта за модовете, би била интересно четиво. А може и да има.

360 мнения
профил »
bordbred каза на 04.11.2014, 11:39 ч. :
Редактиран на 04.11.2014, 11:54 ч.

Това е второто най-добро RPG след Fallout което съм играл можеш да си измислиш собствен build като Arch Hunter който си измислих един ден и много други тази игра просто ти прави живота по-добър от време на време когато ти е гадно.

1978 мнения
профил »
DragonSlayer каза на 04.11.2014, 12:16 ч. :

Нека обърнем внимание на част от мнението на мистър Мара. По-конкретно частта, в който казва, че немалка част от играещите Скайрим за пръв път се сблъскват с ролева игра.

Този факт е интересен с това, че сам по себе си е обяснение за друга част от мнението му - за това, че Скайрим променила концепцията за ролевите игри. Всъщност, когато няма ясно изградена концепция за това какво е ролева игра, то всяка една предложена концепция би минала за такава.

Когато излезе D:OS, полюбопитствах какви са негативните мнения за играта, които недоволните от нея изказват. Положителните бяха горе-долу ясни, но ми беше интересно кои са слабите страни, които хората намират в нея. Попаднах на доста забавни мнения, като преобладаващите бяха - "Диабло 3 е много по-добра, това тук не струва", "Много бавна, трябва да чакам разни ходове, вместо да видя истинска битка с много екшън", "Предпочитам Скайрим пред тази - там всичко е много по-истинско". Единици бяха онези, които назоваваха реалните слабости на D:OS, и то тях едва ли можеш да ги намериш из Метакритик, по-скоро в специализирани форуми за ролеви игри.

Каква ми е мисълта? Скайрим не дефинира нищо, нито съществуващата концепция за ролеви игри, нито очакванията на играчите какво и колко да получат срещу парите си (друга част от мнението на Мара). Играчите винаги са имали очаквания да получат качество срещу парите си, с тази разлика, че или бъркат това с "количество", или критериите им са толкова ниски след години посредствени продукти, или това, което получават наистина ги устройва, което пък е ОК - нали за това си дават парите - да им е кеф. Тук Скайрим нито е лош продукт, нито е посредствен, нито е гениален. Просто игра, която прави няколко неща много добре.

Първо, Скайрим се възползва достатъчно добре от възможностите на наличния хардуер. Красива и играема игра е онова златно място, което всяка игра би искала да уцели. Скайрим го нацели доста добре. Имате възможност да го играете и на по-слаба шайга, със съответните компромиси, имате възможност и да се насладите на всеки вложен лев в машината си и да видите за какво точно са отишли тези 600 лв за видеокарта. Може да не вярвате, но това е нещо, което даде допълнителен буст на Скайрим. Ето защо и всички онези глупости за 30 кадъра кинографично усещане, и липса на елементарни настройки и скопена графика толкова дразнят геймърите, най-вече при портовете (дразнят ПЦ геймърите, другите се радват на каквото им подхвърлят). Възможността да набухаш на макс всичко, да нацвъкаш всеки ХД и фотореалистичен мод и да обикаляш с чувството на принадлежност към ПС Мастър Расата е нещо, което движи голяма част от играчите на Скайрим. Имам предвид - на купувачите на Скайрим. Ако имате добър компютър, и вие сте го правили. Скайрим знае как да гали окото и да радва душата на сетивно ниво. И не говоря за nude модовете. :Р

Второ, Скайрим се възползва максимално от положителният ефект, който оказват модовете върху продължителността на живота на една игра и поддържане постоянен интерес към нея - какъв по-добър метод да предизвикаш постоянен прилив на интерес у все още незакупилите играта, като всяка седмица им правиш в най-големите гейм портали разбор на "10 най-добри Скайрим мода", "10 мода, без които не бива да играете Скайрим", "Най-странните модове за Скайрим" и да не забравяме "18+ мод за Скайрим". Придружени с шотове и видео. Месеци и години след излизането на играта големите геймпортали стават платформа за своеобразен подклаждащ интереса... мммм... "хайп"? Като допълнение - чисто технически, наличието на такъв огромен мод архив, с който разполага Скайрим, наистина може да превърне модването в своеобразна игра само по себе си.

Скайрим се възползва максимално добре от съществуващата концепция (подчертавам - съществуващата концепция, нито са открили топлата вода, нито самия жанр) за отворен свят, който дава достатъчно усещане за свобода и мащабност, задоволявайки с това и усещането за добре похарчени пари у играча, и усещането за неизчерпаемост на играта. Доколко обширните карти и местности са източник на богато и дълбоко геймплей съдържание не искам да коментирам. Това е игра с отворен свят и точно това е приоритет тук. Като съдържание и дълбочина Скайрим дефинира на баба ми шортите в ролево отношение, но като усещане за отворен свят наистина успява да се възползва максимално, давайки на играча чуството за свобода и пространство, което той би търсил в такава игра.

Така че в моята класация Скайрим не дефинира нищо, особено пък в ролевия жанр, но в онзи жанр, в който се разполага (туристически симулатор в отворен свят) прави всичко по-добре от предшествениците си.

Освен това в Скайрим има ДРАКОНИ, а това е достатъчен фактор да направи успешна всяка една игра. Дори DA:I.

569 мнения
профил »
King igra4 каза на 04.11.2014, 12:46 ч. :

Човек осъзнаваш ли какъв НЪРД и загубеняк и всички техни синоними си? Радва се на дракончета, дърт човек се радва на дракончета и феи, а и не само това. Ти си тотална откачалка, лекувай се!

360 мнения
профил »
bordbred каза на 04.11.2014, 12:59 ч. :
Редактиран на 04.11.2014, 13:01 ч.

@igra4 Не харесваме ли всички драконите ?Човека дори да е стар и какво от това ако иска да харесва дракони да харесва ти както обичаш да хейтваш и той така обича драконите.PS:И аз харесвам Оркове ама искам ли мнението на някой?Не!

154 мнения
профил »
dstalev каза на 04.11.2014, 13:07 ч. :

igra4, приятелю, всички които сме тук в този сайт сме нърдове(а пък ще ме извиняваш, ама точно човек с псевдоним ИГРАЧ да се присмива на хората, че харесвали игри... ирония); седнали сме да се интересуваме от разни пиксели по екрана и игрички, ПРЕДСТАВЯШ ЛИ СИ? Както всички знаем, ако си над 10 години и даже погледнеш с интерес към видео игра ти се смеят и кучетата по улицата. Така, че спокойно можеш да ни освободиш от присъствието си.

Или не, по-добре остани, така ще има кой да ни развеселява от сърце.

Относно темата - Bioware от доста време вече като че ли са позабравили как се прави истинска ролева игра, така че не са експерти в моите очи. Все още не съм намерил време да пробвам Небесната Джанта, но от това което съм чувал за нея както каза Драконоубиеца тя е най-вече игра с отворен свят, каквото и да означава това, а не - РПГ в класическия вид на жанра. Така че ми е малко трудно да схвана как точно игра чиято сила е другаде, е успяла да промени жанра.

291 мнения
профил »
bushido каза на 04.11.2014, 13:10 ч. :
Редактиран на 04.11.2014, 13:10 ч.

Айдее и този бот довтаса :) Играчо, прибра ли се от училище първа смяна? Ти понеже не се радваш на фантастични чудовища от Dead Space, а драконите подхвана. Или може би мечтаеш да станеш престъпен бос, но понеже това никога няма да стане, защото си пишлегар и бот, затова циклиш всяка вечер на пиратската ти GTA и от време на време отскачаш до компа да сипеш малко храна в PC Манията.

1978 мнения
профил »
DragonSlayer каза на 04.11.2014, 13:35 ч. :

Игра4, осъзнаваш ли колко тъпо звучиш, като коментираш толкова очевидно тролене и неприкрита ирония, която съм вложил в последните изречения? Осъзнаваш ли колко лесно предвидим и лесен за манипулация си, след като една толкова неприкрита форма на ирония те "задвижва"?

Осъзнаваш ли, че ти си този, който не се осъзнава? ;-)

569 мнения
профил »
King igra4 каза на 04.11.2014, 13:35 ч. :
Редактиран на 04.11.2014, 13:37 ч.

bordbred и dstalev поне имат аргументирано и обосновано мнение, за разлика от селяка чобан бУшиДу :) Тоест мнението им струва нещо, а бушидо пише поредната простотия.

dstalev никнейм играч има много значения. Второ всички които пишем тук харесваме игри.
Просто ми е смешен как се натрапва навсякъде, даже под тая новина нямаше да пиша, защото Скайрим е достойна игра, въпреки че не я играя знам че е добра, но Дракончо изкарва, че щом имало дракончета то играта била яка. Ей това е олигофренското заключение. Ето това е овцата, която цъка всичко което и сипят.
Все едно да кажа че щом Saints Row и WD са клонинги при това жалки на GTA, значи стават и са голямата работа. Не това са едни тъпи и малоумни недоносчета и толкова.

bordbred аз не хейтвам, аз казвам истината и не ми дреме че разни нърдове ще ми скочат, защото сам над тях във всяко едно отношение.
Когато плюя по Скайрим, Диабло и подобни игри тогава кажи че хейтвам. Това че не играя подобен род игри не значи че не ги уважавам.

На вас двамата ви отговорих, защото сте пуснали смислени коментари и виждам че имате акъл, за разлика от други, надявам се да сме се разбрали.


Edit: Драконе аз съм готов и да ти се извиня, ако съм те обидил. По принцип си странен иначе, виж какво съм писъл и помисли ;)

1978 мнения
профил »
DragonSlayer каза на 04.11.2014, 13:44 ч. :
Редактиран на 04.11.2014, 13:47 ч.

Да ме обидиш? Човече, имаш доста високо мнение за себе си и за възможностите си. :))

Не се притеснявай, единствените хора, които могат да ме обидят по някакъв начин, са тези, с които солим от една солница, ако схващаш какво имам предвид. Но като те гледам как си схванал мнението ми за Скайрим, за драконите и качествата на играта, съмнявам се да схванеш и това.

Сега да не вземеш да си редактираш кардинално мението, както прави Токсик като види, че е наговорил глупости. Нека остане в този вид, като мемориал на просветлението и проницателността ти. :) Ама и това няма да схванеш, така че...

569 мнения
профил »
King igra4 каза на 04.11.2014, 13:51 ч. :

Аз мнението ти не съм го чел цялото, а отгоре отгоре. Видях ти типичните простотии ПеЦе Мастър Раса, че конзолните играели каквото им подхвърляли и общите простотии на ПеЦе глупаците дето се пишат. Както видях и финала на цялата ти словесна диария. Такива образи като тебе колко съм ги виждал, няма да си първия и последния.
Счупи си черупката и прогледни за някои неща, а не си гледай от твойта камбанария.
Аз съм обективен за абсолютно всичко. Не ми пречи и да се извиня и да кажа сбърках, но ти едва ли можеш да го сториш това. Затова аз съм голям, а ти си там някъде.
Пораснете, отрезвете се и мислете. Тогава ела да говорим пак.
Айде със здраве.

1212 мнения
профил »
Nreth каза на 04.11.2014, 13:54 ч. :
Редактиран на 04.11.2014, 13:55 ч.

"Просто ми е смешен как се натрапва навсякъде"

Пречи ти...че е редовен в сайта?Пречи ти,че коментира?
А ти не си ли смешен?Дори в този пост пак сложи GTA..

291 мнения
профил »
bushido каза на 04.11.2014, 13:59 ч. :
Редактиран на 04.11.2014, 14:02 ч.

Играчо, към прост човек с простотии отговарям, какво друго очакваш? Плюс това ти аргументи не представяш, а само сипваш с лопатата :) Като ще тролиш, поне се опитвай да се правиш на по-деликатен като батко си по-горе :) Понякога наистина гледаш от него, сега и ти се правиш на "good cop - bad cop", та почна да се мазниш на Слеъра с извинения. Но отстрани изглеждаш много смешен и жалък, защото вече се изсра на метеното. Не се прави така, много хляб има да ядеш още.
EDIT: Което окончателно затвърди тезата ми, че ти наистина си някакъв злобен малчуган. С времето ще ставаш все по-ясен. Сам се издаваш :)

1978 мнения
профил »
DragonSlayer каза на 04.11.2014, 13:59 ч. :

Не съм ти чел, вика, мнението, само отгоре-отгоре, ама съм обективен!

След този коментар започвам да се съмнявам, че ти реално го вярваш това. :)

569 мнения
профил »
King igra4 каза на 04.11.2014, 14:09 ч. :

Драконе като няма какво да кажеш, пак се хващаш за глупости, тия неща дето съм ти ги изкарал са твои глупости. Но удобно ги подминаваш и ми казваш какво съм чел, видях че си казал че не е гениална играта. На мен друго ми направи впечатление и затова писах.
Иначе никога нямаше да пиша под тая новина.
Аз не съм на всяка манджа мерудия, като тебе.
Също така ти писах че уважавам добрите игри, даже и да не ги играя ;)

291 мнения
профил »
bushido каза на 04.11.2014, 14:21 ч. :
Редактиран на 04.11.2014, 14:31 ч.

Вижте го как се оплете и почна да се дави в собствената си каша от словоизлияния. Първо обиди, после какво бил искал да каже; как имал позиция за играта, която не е барал, но уважава; изказвал критики за коментар, който не е прочел; къде не искал да пише, когато пише абсолютно навсякъде! :D :D Човеко, много си жалък! Аз ще почна да влизам в сайта с пакет семки, за да ти се смея на тъпизмите. :D

Иначе жалко за оспамената тема. Можеше да се получи интересна дискусия. Ама нали знаете - достатъчни са само две капки бензин, за да отровят цяла туба с вода...

1978 мнения
профил »
DragonSlayer каза на 04.11.2014, 14:22 ч. :
Редактиран на 04.11.2014, 14:24 ч.

Игра4, не че нещо, ама колкото по-рано спреш, толкова по-малко ще се изложиш. До тук доволно се посрами, макар първоначалната ти идея да беше мен да осмееш.

*едит - Бушидо - нинджа! :)

Да, можеше да се получи някаква по-интересна дискусия, бекграундът на новината наистина предполагаше това.

569 мнения
профил »
King igra4 каза на 04.11.2014, 14:39 ч. :

Драконе въобще не съм грешал още първия път когато те репликирах. Типично по-нърдски се обиди и после нито един път не ми отговори, a аз си помислих, че с тебе може да се пише сериозно, явно съм грешал. Наистина си скучен и отегчителен, вече се убедих в това, като човек съм ти писал, а ти пак си си писал твоите глупости, кой бил смешен и т.н., явно си си смешен по принцип щом ти е такъв комплекс, да не излезеш смешен. С тебе дискусия не може да се води. Айде не ме репликирай само за да сложиш похлупака, ако има нещо смислено да напишеш, тогава ;)

742 мнения
профил »
jenssn каза на 04.11.2014, 22:10 ч. :

Брат .. туй е една игра.. .. не моа те чета целия ... ! И стига сте обръщали внимание на онез червеи.

173 мнения
профил »
Gen.Toast каза на 04.11.2014, 12:50 ч. :

В скайрим не видях нищо по-различно от фалаут 3.
Скайрим е фалаут 3 с мечове и магии и много хайп.

1076 мнения
профил »
Deroni76 каза на 04.11.2014, 13:34 ч. :

Пиши го направо като Call of Duty с мечове.

18 мнения
профил »
set122201 каза на 04.11.2014, 13:50 ч. :

тая игра три пъти я инсталирам и подкарвам и пак се отказвам, не знам какво е променила ама не струва бойната система е дърварска , геймплея е безинтересен

...единственото което ми харесва е само големите карти и графиката донякъде ... на пазара ще излизат игри като bleess , black desert . lineage 3 които наистина ще променят нещата ...да не говорим за guild wars 2, която въпреки грозната си графика е доста по добра от тоя скримиш , има уникална quest система и ОГРОМЕН СВЯТ , дори диабло 3 е по добро (въпреки че още ме е яд че си го купих)

1978 мнения
профил »
DragonSlayer каза на 04.11.2014, 13:52 ч. :

Сет, четох няколко твои мнения в Метакритик.

1616 мнения
профил »
nightwarrior каза на 04.11.2014, 15:40 ч. :

Да, може и да променят нещата, но при MMO-тата. Спор няма, ванила бойната система си е суха, но има едни такива, нали се сещаш... модове им викат. А момента, в който написа, че Diablo 3 е по-добро... мнението ти рязко олекна. Нормално игри като Guild Wars, Lineage 3 и т.н. да имат огромни светове, та те са ММО-та. Ся, ако вземеш да кажеш, че и WoW има огромен свят, направо ще ме метнеш в шах.

Спор няма, играта има много трески за дялане, но пък поддръжката на модове, комбинацията от красота и стабилност и възможността да правиш почти всичко(в момента не се сещям нещо, което не можеш, особено като включим модовете), я прави макар и не нещо революционно, поне нещо добре поднесено. И не, Diablo 3 не е по-добро.

18 мнения
профил »
set122201 каза на 04.11.2014, 17:46 ч. :

диабли 3 е по добра от тази , а не добра ...т.е. и двете са зле , иначе за модовете не знам

1616 мнения
профил »
nightwarrior каза на 04.11.2014, 18:29 ч. :

Както вече изясних, D3 НЕ Е по-добра от тази. В това, че не знаеш за модовете няма нищо лошо. Проблема ми тук е, че се изказваш като крайна инстанция, а я сравняваш с ММО-та, ако не си разбрал, че Skyrim не е ММО, то... проблема е в теб. Както казах по-горе, няма как да си затваряме очите за проблемите, които има Skyrim, но и да се вглеждаме само в тях, е също толкова безсмислено. Пак ще се повторя - играта не направи нищо революционно, но това, което поднесе, го поднесе добре. На всичкото отгоре възможността да промениш всеки аспект, който не ти харесва, посредством модовете, носи толкова добавена стойност на играта, че няма смисъл да го обсъждаме.

1296 мнения
профил »
hyper' каза на 04.11.2014, 14:56 ч. :

Всички хейтъри на нови игри като цяло трябва да изгледат поне последните 4 минути, вижте голямата картинка в случая, не просто конкретната игра във видеото:
https://www.youtube.com/watch?v=DiSA8EzrORA

Иначе пичът е прав и шапка му свалям, че прави игри от същия жанр и в същото време има топките и трезвата преценка да каже "Ето, играта Х е наистина невероятно добра."

2 мнения
профил »
DarkBlue каза на 05.11.2014, 12:02 ч. :

Здравейте
Към кого мога да се обърна за малко информация отностно играта Skyrim. (На лично да му пиша)
напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
The Elder Scrolls V: Skyrim

новини:
На Е3 2017 Bethesda анонсира появата на VR версия на Skyrim за PlayStation 4, но пропусна да даде точна дата на премиерата на ролевата игра за Switch.
Заглавието ще се бори за дял от привлекателния пазар на CCG игрите на стойност 1.4 милиарда долара, където лидер е Hearthstone.
Преработената версия Skyrim's Special Edition е била еднократна инициатива и Bethesda не планира да се връща към други стари заглавия.

Ревю:
Епичен шедьовър, който надскача Oblivion неколкократно и който ще ви отведе в един зимен свят, пълен с дракони и безгранични приключения.

Превю:
Първата конкретна информация за петата част на една от най-старите и популярни ролеви поредици вече циркулира в мрежата. Ето какво ще представлява Skyrim.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122