facebook facebook
 
 
 
   
 
Bethesda не предвижда нови Elder Scrolls преработки
10.01.2017

Преработената версия Skyrim's Special Edition е била еднократна инициатива и Bethesda не планира да се връща към други стари заглавия.

"Ремастерираната версия на Skyrim бе част от подготовката на екипа на Bethesda Game Studios да работи с новия хардуер преди да се захване с Fallout 4", обяснява вицепрезидентът на компанията Пийт Хайнс.

Действително, с предстоящи игри като Prey, TES 6, Quake Champions и The Elder Scrolls: Legends, издателят едва ли ще има много време, за да се завръща към старите си заглавия. Затова ако търсите алтернативни преработки на тях, най-добрите варианти си остават фен проекти като Skywind, Skyblivion и Vvardenfell. 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
The Elder Scrolls V: Skyrim

новини:
На Е3 2017 Bethesda анонсира появата на VR версия на Skyrim за PlayStation 4, но пропусна да даде точна дата на премиерата на ролевата игра за Switch.
Заглавието ще се бори за дял от привлекателния пазар на CCG игрите на стойност 1.4 милиарда долара, където лидер е Hearthstone.
Възможно е това да са продължения на The Evil Within, Wolfenstein или Rage, или пък нещо напълно различно.

Ревю:
Епичен шедьовър, който надскача Oblivion неколкократно и който ще ви отведе в един зимен свят, пълен с дракони и безгранични приключения.

Превю:
Първата конкретна информация за петата част на една от най-старите и популярни ролеви поредици вече циркулира в мрежата. Ето какво ще представлява Skyrim.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122
Blizzard също прави разпродажба на игри 122