facebook facebook
 
 
ИГРИ » PC
 
   
 
Batman: Arkham City
Ревю | 13.12.2011 | автор: Владимир Тодоров


оценка:
Производител:
Rocksteady Studios
Издател:
Warner Bros. Interactive Entertainment
Жанр:
Екшън от трето лице
Платформа:
PC
сайт на играта »

плюсове

Блестящо изграден свят

Около 40-50 часа геймплей

Множество геймплей подобрения над Arkham Asylum

Играем и като Жената котка

Визуален шедьовър

минуси

Дребни технически проблеми при премиерата на играта, свързани най-вече с DirectX 11

Рядко се появяват игри, които могат буквално да ти зашлевят шамара на удивлението. Тази година имах щастието да получа цели два. При това наистина стабилни. Първият, разбира се, бе Skyrim. А вторият - Batman: Arkham City, еталон за това как би трябвало да изглежда една брилянтна екшън-приключенска игра.

Всеки, който е имал удоволствието да играе на предната част - Arkham Asylum - няма как да не се съгласи, че това бе безспорно най-добрата игра, правена за Черния рицар. Британското гейм-студио Rocksteady, което я изгради буквално от нищото, можеше спокойно да напише нова история, да смени сетинга и да използва абсолютно същата геймплей-механика и в Arkham City. Вместо това обаче то отново развихри своята креативност и използва Arkham Asylum като основа, върху която да надгради приключенията на Батман с още и още нови и интересни елементи.

Историята в Arkham City

започва около една година след събитията в оригинала. Куинси Шарп, някогашният надзирател на Arkham Asylum, обра всички овации за спирането на плана на Джокера - злодеят, който буквално превзе цялата лудница в предната игра и я подчини на своята власт. Сега Шарп е новият кмет на Готъм Сити. Arkham и Blackgate Penitentiary обаче вече няма как да приютят цялата престъпна сган на града. Като управник на града, Шарп решава да преобразува няколко квартала в открит затвор, наречен Arkham City. Готъм на практика се превръща в полицейска държава - властта с всички възможни способи и средства се стреми да контролира социалния, икономическия и политическия живот на гражданите, инакомислещите, дисидентите и опозиционерите на властта. Всеки, който има и най-дребното полицейско досие, всички опоненти на политиката на Шарп, дори репортерите, се озовават в Arkham City.

Новият затвор е поставен под ръководството на психиатъра Хюго Стрейндж и се охранява от отряди от тежко въоръжени наемници от частната военна фирма Tyger Security. Всички престъпници в Arkham City могат свободно да се движат из района, на практика имат пълна свобода, стига да не се опитват да напускат пределите на открития затвор.

Батман междувременно не изпуска от поглед Arkham City, тъй като има сериозни подозрения относно Стрейндж, а Брус Уейн - човекът, зад маската - се обявява открито против затвора по време на прес конференция в самото начало на играта, което довежда и до неговото арестуване. Тук започват и вашите нови приключения...

Първото нещо, което ще ви направи впечатление е,

начинът, по който е изграден светът. А именно - блестящо

Ще искате да изследвате абсолютно всеки един сантиметър от този гигантски град, приличащ на антиутопичен кошмар и пропит с неповторима готическа атмосфера. Особено след клаустрофобичните стаи и коридори на предишната част. Просто уникално.

Онези от вас пък, които вече са играли на Arkham Asylum, ще се почувстват веднага у дома си. Както вече стана дума, в основата геймплеят е останал непроменен - Батман ще участва в близък бой с изглеждащите по познат начин гамени, ще използва своите джаджи, за да ги отстранява от разстояние, ще ги дебне от висините на сградите или от вентилационните шахти на сградите и ще търси улики с помощта на т.нар. детективско зрение, за да разрешава престъпления и пъзели.

За щастие голяма част от „играчките" на Черния рицар от първата част ще бъдат отключени още в самото начало на Arkham City. Вие обаче ще може да отключвате нови способности, както и допълнителни инструменти (като Remote Electrical Charge, който позволява активиране на различни ел. генератори или зашеметяване на противници) и ъпгрейди за костюма, като трупате опит. Това става в юмручните битки (колкото по-големи верижни удари нанасяте и колкото по-разнообразни способности използвате, толкова повече точки ще получавате), като разрешавате загадки или събирате различни тайни и т.н.

Една от новостите в Arkham City

която се набива на очи, е начинът, по който Черния рицар се придвижва. Той отново използва куката, за да се прихваща за сградите и да се издърпва към тях, както и своята пелерина, с която елегантно прелита над главите на нищо неподозиращите си жертви. Към тях обаче можем да добавим и умението му да се задържа за по-дълго във въздуха, докато „лети", а веднъж щом получите ъпгрейд към куката, тя ще ви изстрелва допълнително нагоре, когато достигнете мястото, в което сте я забили.

Бойната система пък е още по-елегантна отпреди, макар и привидно проста (удар - контра удар - специални атаки, отключващи се след определен брой верижни удари), а довършващите удари, изобразявани на забавен каданс - все така зрелищни.

Феновете на Батман ще останат очаровани и от факта, че почти всеки един елемент от обкръжението на този наистина уникален супер герой, присъства в играта. Репортерката Вики Вейл, престъпници като Пингвина, г-н Фрийз и Двуликия, стари познати като Джокера и Арле Кин, както и един куп други имена, които ще ви спестя, за да не ви разваля изненадата от срещата с тях. Всичко това е побрано в Arkham City по един или друг начин. Дори

Жената котка е тук, при това като игрови герой

Тя има своя дребен принос към основния сюжет. Селина Кайл кръстосва града почти толкова свободно, колкото и Батман. Нейното управление обаче е доста по-различно и наподобява по-скоро това на Спайдърмен. Тя е в пъти по-пъргава от Черния рицар и може да ходи дори по тавана. Пълзи изключително елегантно и усещането, когато я контролирате, е коренно различно от моментите, в които сте се превъплътили в Прилепа.

Разбира се, Котето е екипирано с камшик, с който свободно пердаши всеки, който се изправи на пътя й или пък спъва всички в района (след съответния ъпгрейд). Именно чрез него се придвижва и до по-високите места от Готъм и подскача от място на място чрез бързо и елегантно натискане на клавиша F.

Същевременно, благодарение на т.нар. Thief Vision (аналог на Detective Vision), тя разпознава по-ясно своите противници, а светът придобива един апокалиптично-оранжев цвят. А чрез своите специални оръжия, като топки, вързани на дълга връв (Bolas), зашеметява своите противници от далечни разстояния.

Arkham City изобилства и от множество второстепенни задачи

Т.напр. ще трябва да се саморазправите с Виктор Засз, който ще ви размотава из уличните телефони на града - той звъни на произволен принцип на тях и ги използва, за да подмами случайните минувачи. Вие ще трябва да стигнете до апарата преди тях, в противен случай смъртта им ще ви тежи на съвестта.

Ще се срещнете отново и с Бейн, но този път ще запретнете ръкави и заедно ще се отървете от контейнерите с Titan, познати ни от първата част и виновни за злочестото състояние, в което е изпаднал Джокера в момента.

Ще се наложи да разрешавате загадките и на Едуард Нигма, известен повече като Гатанката. Той отново е разпръснал множество пъзели из Arkham City. Някои от тях са елементарни, за други ще трябва сериозно да се потрудите, за да ги разрешите, трети са достъпни единствено за Жената котка. Но всеки един от тях сам по себе си е интересен, пък и ви дава допълнително опит и отключвате най-разнообразни „екстри", като 3D модели на различни герои.

Във аудиовизуално отношение

пък играта е истински шедьовър. Arkham City поддържа DirectX 11, който (въпреки първоначалните драми с производителността), прави заглавието меко казано разкошно в графично отношение.

Що се отнася до саундтрака, той е достоен кандидат за титлата „Най-добро OST на годината". Въобще - Кристофър Нолън, който в момента подготвя третия филм за прословутия Черен рицар - The Dark Knight Rises - може само да черпи вдъхновение от Rocksteady.

За финал - очакват ви около 40-50 часа геймплей, ако не и повече. И всеки един от тях си заслужава напълно. Така че дори и да не сте фенове на Батман (нека все пак си признаем - кой не е искал като малък да се облече като Черния рицар и да кръстосва покривите на блоковете и къщите в своя квартал?), трябва задължително да пробвате Arkahm City. В противен случай изпускате най-добрата екшън-приключенска игра на годината. Ако не и играта на годината. 

 
системни изисквания
Intel Core 2 Duo 2.4 GHz или AMD Athlon X2 4800+, NVIDIA GeForce 8800 GT 512 MB или ATi Radeon HD 3850 512 MB, 2 GB RAM, Win XP/Vista/7
напиши коментар
 

1335 мнения
профил »
sollider каза на 14.12.2011, 07:10 ?. :

Над 50 часа геймплей?! o.O

127 мнения
профил »
lyubohar каза на 14.12.2011, 08:09 ?. :

Може и повече да станат...За 10 часа съм на 26%...Но действам бавно, кефя се на света, правя страничните мисии и т.н. :) Мисля, че само с кампанията и страничните мисии мога да изкарам 40 часа, дори не ми се мисли ако започна да събирам трофеите или achievements. И това е само в кампанията, challenge maps са съвсем отделно и бърз поглед показва, че само там могат да се утрепят 10-на часа.

761 мнения
профил »
Sabaka каза на 14.12.2011, 07:29 ?. :
Редактиран на 14.12.2011, 07:33 ?.

Ако се престараеш,ще са 40-50.
Единственото нещо, което ме подразни, беше че премахнаха комиксовия стил на менютата от Лудницата. И халюцигенните адвенчъри на Рас не бяха толкова впечетляващи, колкото на Плашилото.
Edit: чакайте бе! Зазс не слага бомби с телефоните!

369 мнения
профил »
emsito каза на 14.12.2011, 08:03 ?. :

PC Mania Много закъсняхте със ревюто, ама много

1641 мнения
профил »
=SpeC= каза на 14.12.2011, 08:27 ?. :

Няма за къде да бързат, то им е хоби, а не работа...

369 мнения
профил »
emsito каза на 14.12.2011, 11:43 ?. :
Редактиран на 14.12.2011, 11:45 ?.

=SpeC= Ти чуваш ли се какво говориш бе, какво хоби те гони? То сигурно и списанието PC mania Е правено просто за хобито, тези хора са гейм журналисти, или поне до колкото могат да се нарекат така

1641 мнения
профил »
=SpeC= каза на 14.12.2011, 12:09 ?. :

Хахахахаха!!!
Божеее, ти май излизаш от криогенна камера, от времето когато списанието още си го имаше! Няма какво да ти обяснявам, щом смяташ че са ЖУРНАЛИСТИ, добре

213 мнения
профил »
Стойчо каза на 14.12.2011, 09:59 ?. :

Шедьовър, който слага в малкия си джоб игри като AC. За мен играта е перфектна. Просто не виждам какво още може да се подобри.

305 мнения
профил »
The Wolf каза на 14.12.2011, 10:19 ?. :

Можеше да поработят повече в изчистването на бъговете.Който си е купил играта знае какво имам предвид.Иначе невероятна игра-за супергерои рядко има хубави игри,повечето са провали.Web of Shadows е единствената добра според мен,но тази е супер!

777 мнения
профил »
veluvian каза на 14.12.2011, 10:53 ?. :

Stun Damage, доста смело изказване, за асасина. Батман може и да е перфектен, но това не означава, че на бял свят се раждат и други шедьоври.

213 мнения
профил »
Стойчо каза на 14.12.2011, 17:36 ?. :

Раждат се и други шедьоври, но AC игрите не са сред тях. Всъщност са много далеч.

305 мнения
профил »
The Wolf каза на 14.12.2011, 19:30 ?. :

Е стига де човек.Престани да оплюваш незаслужено игри.Просто не ги играй.Защо толкова хейт изсипваш?

213 мнения
профил »
Стойчо каза на 15.12.2011, 07:28 ?. :
Редактиран на 15.12.2011, 07:29 ?.

Какъв хейт? Това, че аз имам доста негативно мнение за Assassin's Creed е друг въпрос. Но не съм я плюл. Просто казах, че е далеч от шедьовър. Има доста добри игри, които определено не са шедьоври. Не мисля, че това е хейтърско изказване.

305 мнения
профил »
The Wolf каза на 15.12.2011, 11:21 ?. :

Човек,прав си-всеки си има право на мнение!Въпросът е,че можеше да си спестиш мнението за асасина в статията за Батман.Така се почват излишните спорове,които не завършват никак добре!

801 мнения
профил »
Ajax fen каза на 14.12.2011, 10:26 ?. :
Редактиран на 14.12.2011, 10:27 ?.

Batman Arkham City и Modern Warfare 3 са игрите на 2011 за мен!(подчертавам,че лично за мен)
BTW ако някой знае дали в България се продава и къде се продава Batman Arkham City Steelbook edition PC, ще съм му много благодарен.

216 мнения
профил »
MoonFlame каза на 14.12.2011, 17:21 ?. :

Това е единственото издание което няма да се разпостранява тук. Уви.

120 мнения
профил »
Excess каза на 15.12.2011, 21:55 ?. :

Има го в Amazon и e-bay

44 мнения
профил »
hahooh каза на 14.12.2011, 12:56 ?. :

Ооо pc mania все още прави ревюта,не мога да повярвам.

65 мнения
профил »
the goon каза на 14.12.2011, 14:41 ?. :

Еййййй, сетихте ли се ,че тази игра излезе най-после!

951 мнения
профил »
Moon_Burn каза на 14.12.2011, 15:12 ?. :

Хаха, добре, че има и ревюта да си спомним какво сме играли преди месец едва ли не.
Играта е страхотна обаче- факт. Рокстеди надминават себе си определено и този път, но бъговете вярно идват малко в повече. Като цяло не са толкова фрапиращи, но е неприятно да видиш питанка за отключване, която е извън сградата в която си, а отвън изобщо да не излиза на картата. Реално геймплеят по самия главен куест + страничните мисии е кратък. Мисля, че беше около 30-40% от прогрес метъра, а другите неща не отключват нещо бог знае колко интересно. Струва си обаче да се открие всичко най- малкото заради крастата, ше им се не видят и питанките. Дори на кошник като моя играта вървеше сносно. Една от must play игрите! Айде дано има и 3та част- просто няма омръзване! Злодеи- бол, а и Батман както не ги приключва, а само ги шамари дава повод за нови битки... с изключение на Жокера само де... :D

26 мнения
профил »
bokserkitemi каза на 14.12.2011, 17:16 ?. :

Не е точно така, ще видиш , че ще го има отново в 3-тата част.

951 мнения
профил »
Moon_Burn каза на 14.12.2011, 18:28 ?. :

Ммм няма как, не мисля, то малко банално ще стане и в 3тата част той да е злодеят. Пък и както свършва двойката не знам как би могло да го набутат, макар, че е емблематичен за франчайза...

291 мнения
профил »
bushido каза на 15.12.2011, 05:53 ?. :

bokserkitemi е прав. И аз смятам, че Жокера ще се появи в трета част, макар и по малко нестандартен начин :) Играта много тънко и забавно загатва как ще стане това :) Без да пускам спойлери.

216 мнения
профил »
MoonFlame каза на 14.12.2011, 17:17 ?. :

Доволен. Прекрасен геймплей, визия и отворен свят идват с отвратителен на брой бъгове, който незнайно защо са пропуснати в статията. Всеки купил си играта е прецакан с тройната защита, включваща ограничени инсталации и след това спокойно може да си изхвърлите диска на боклука и още куп дребни неща, който развалят старанието вложено от компанията. А то е огромно, на асасина му трябваха години и доста части да бъде шлифован, от рокстеди го направиха още със втората част. Всички минуси за мен отиват в техническата част, но останалото... остава в историята. Играта с лекота се нарежда сред най-добрите в жанра.

801 мнения
профил »
Ajax fen каза на 14.12.2011, 20:00 ?. :

Знам,че не е точно по темата ,но искам да ви споделя,че Alan Wake PC идва през първата половина на 2012!

216 мнения
профил »
MoonFlame каза на 14.12.2011, 20:03 ?. :

Вече знаем това. Мерси все пак.

801 мнения
профил »
Ajax fen каза на 14.12.2011, 20:12 ?. :

PCmania не го бяха отразили в сайта и за това го споделям.Може някой да не знае.

508 мнения
профил »
Ragnarous каза на 14.12.2011, 20:43 ?. :

Идва гъзъ ми...

216 мнения
профил »
MoonFlame каза на 14.12.2011, 20:59 ?. :

Ти си баси нещастника, знаеш ли. Толкова много хора те съжаляват тук.

777 мнения
профил »
veluvian каза на 14.12.2011, 22:47 ?. :

@MoonFlame, не знам за този младеж, ама конкуренцията им е много жестока, има 2ма 3ма субекти, които никой по простотия не може да ги бие :) Може и ревюто да е късно, но пак го загрозяват с разни коментари...

11 мнения
профил »
Rinso каза на 15.12.2011, 09:48 ?. :

Перфектна игра. Аз много се радвам на "Arkham Asylum", а тази е още по-добра. Единствен недостатък, който бих посочил е, че е твърде зарибяваща ;Р Казвам си "Сядам за 15-20 мин. колкото да начеша крастата и ставам да уча", а като отместя поглед то минали няколко часа и навън вече е тъмно :Р

Иначе за фенове на комикса, игрицата си е направо душевен оргазъм.

1715 мнения
профил »
Danivanov каза на 15.12.2011, 13:15 ?. :

Batman: Arkham City, напълно заслужава да бъде игра на годината. Предоставя рядкото щастие да не намериш минус, било то в геймплея или графиката. Всеки който се нарича геймър, трябва да я пробва, за да открива боклуците с които биваме заляти и да не става жертва на комерса и рекламата.

http://pulsar.bg/prodDetails.php?prod_id=15093
Go! Gotham awaits you!

801 мнения
профил »
Ajax fen каза на 15.12.2011, 16:15 ?. :
Редактиран на 15.12.2011, 16:18 ?.

Много искам да се докопам до Steelbook edition на Batman Arkham City ,но май го няма в родината ни(мерси за инфото, MoonFlame).Още от малък Батман ми е любимия герой от комиксите!А днес един от любимите ми филми е The Dark Knight(RIP Хийт Легжер)!Arkham Asylum бе шедьовър,а тази е още по-добра!
Та много се надявам някой да окаже съдействие за Steelbook edition на Arkham City.
Благодаря предварително!
247 мнения
профил »
ivaillo.asenov каза на 16.12.2011, 18:40 ?. :
Редактиран на 16.12.2011, 18:44 ?.

Никога не съм бил фен на Батман, но въпреки това съм играл Asylum-a и съм гледал Dark knight(страхотно OST). Имам в предвид, че когато едно нещо е качествено направено си заслужава отделеното му време. RIP Heath Ledger

1715 мнения
профил »
Danivanov каза на 16.12.2011, 20:40 ?. :

R.I.P. Heath

Главната сюжетна линия е далеч от 20 часа, да кажем. По-скоро е 12 или по-малко. Важно е да се отбележи, че с процентите в менюто се измерват и несъбраните питанки или кажи-речи цялото съдържание, включващо и глупостите за които не си заслужава да се десоциализираш и ангажираш с тази игра ;)

Сюжета си е готин и на място. Костюма на прилепа се къса и разнищва с течение на времето, а мелетата с дозини разнообразни отрепки са красота.

Очаквах повече геймплей с Жената котка. Прекалено малко е. Има един голям период в който незнайно защо двамата не се редуват, ами си летя безгрижно с Батман в търсене на по-голям идиот, жертва. С котето имаме точно четири мисии.

Слава богу, Робин не заема никакво важно място в сюжета, от това което видях досега. Не мога да го възприема този копирач! ;) В момента съм на предпоследната мисия и да го видя най-после този финал. Дано да остави въпрос, който да гъделичка до Arkham World!

99 мнения
профил »
d3s7roy3r каза на 17.12.2011, 11:25 ?. :

Наистина много добра игра! Основната история беше кратка - 8 часа, но си заслужаваше всяка пропиляна секунда! Това също така е една от малкото игри, където се занимавах да минавам всички side questove и даже и да сабирам ridller трофеи ;d. Спрямо Аркам Асайлъм много ми ахресва как се е развила бойната система. За разлика от други игри, като Assassin's Creed, където е детцка игра, тук битките бяха предизвикателни и интересни. Определено е игра на годината!

748 мнения
профил »
rosniak каза на 15.12.2011, 17:55 ?. :

Отлична игра. Малко и незначителни минуси. а бтв играта дойде точно за рожденият ми ден- АКО ТОВА НЕ СЕ КАЗВА ПОДАРЪК.

508 мнения
профил »
Ragnarous каза на 15.12.2011, 20:32 ?. :

Нямал си торта, имал си игра подарена от Zamunda?

748 мнения
профил »
rosniak каза на 15.12.2011, 21:30 ?. :

Не, имах и торта и КУПЕНА ИГРА.

508 мнения
профил »
Ragnarous каза на 16.12.2011, 06:44 ?. :

Сингъл игра - не забравяй да го уточниш...

748 мнения
профил »
rosniak каза на 16.12.2011, 09:38 ?. :

Да, сингъл. ЩО? Против ли си? Къде си харча парите си е моя работа. Не пия и не пуша- сам решавам за какво да харча изкарани с труд от мен пари.

167 мнения
профил »
SniperDwarf91 каза на 31.12.2011, 14:48 ?. :

Ragnaros е прокариотът, който веднъж заяви, че "твърде много свобода се отразявала зле на играча". Слагайте всяка негова дума под общ знаменател и карайте.

Що се отнася до самата игра, не е най-добрия sandbox, но като цяло е прилично продължение.

10 мнения
профил »
andreevbg каза на 16.12.2011, 08:19 ?. :

Арле Кин ?!?!?

11 мнения
профил »
Rinso каза на 16.12.2011, 16:26 ?. :

Да, на бълграрски език звучи малко странно, но е адекватен превод. Harley Quinn, както се казва персонажа на английски, е игра на думи с еднакво звучащата Harlequin, демек - Арлекин.

Но в превод някои неща просто звучат странно - както ситите в Star Wars.

103 мнения
профил »
Sidef каза на 16.12.2011, 10:10 ?. :

BATMAAAAAN

35 мнения
профил »
baiF каза на 19.12.2011, 17:20 ?. :

Само на мене ли първата част ми хареса повече?

679 мнения
профил »
torrin каза на 19.12.2011, 20:36 ?. :

забравили сте да добавите в минусите:

- играе се с батман
- има я и жената котка ЛОЛ
- има разни пингвини клоуни и подобни

доста сериозни пропуски

776 мнения
профил »
BaronZlovon каза на 23.12.2011, 10:46 ?. :

баща ти е направил сериозен пропуск, като не те е изтърсил на чаршафа.

679 мнения
профил »
torrin каза на 23.12.2011, 14:34 ?. :

очевидно не аз а ти се кефиш на жената котка и батман и робин и пингвина, мисля че си пътник за едно място дето ти обличат риза с доста дъги ракави, санитарите приличат на арнолд на млади години, а стаята ти е облицована с дунапрен

26 мнения
профил »
HybridWeed каза на 22.12.2011, 15:52 ?. :

Добра е игрицата, добра е.

13 мнения
профил »
emre каза на 24.12.2011, 23:33 ?. :

http://www.facebook.com/pages/WoW/196186347140562 Like Please !!!! :) :)

27 мнения
профил »
tiranor каза на 31.12.2011, 09:46 ?. :

брутално яка разнообразна от всяко отношение предвижване на батман сганта, с която се бие, а за бройката от злодеи да не споменавам наистина надгражда оригинала немога да си представя след година и половина 2-ве, когато предполагам, че ще излезе 3тата част каква ще е, не ми се мисли :):):)

12 мнения
профил »
Morty каза на 31.12.2011, 14:59 ?. :

А чрез своите специални оръжия, като топки, вързани на дълга връв (Anal Beads), зашеметява своите противници от далечни разстояния.

251 мнения
профил »
Usuario каза на 03.01.2012, 10:58 ?. :

Не съм играл нито една от трите части на "Uncharted",въпреки че имам ПС3,но не виждам защо Arkham city не трябваше да спечели наградата за "Игра на годината"/Gametrailers.com/,или "The witcher 2 ".

1320 мнения
профил »
Finalrequiem каза на 01.02.2012, 07:34 ?. :

Една от най-добрите игри които съм цъкал тая година :)

11 мнения
профил »
ivan_nissan каза на 12.02.2012, 14:02 ?. :

Най-добрата :D

395 мнения
профил »
venenum каза на 11.02.2012, 21:49 ?. :

Тази игра надгражда предшественика си в почти всеки един параграф.

149 мнения
профил »
fridge каза на 29.02.2012, 22:03 ?. :

Много си готина!
напиши коментар
 
ОЩЕ ЗА ИГРАТА
Batman: Arkham City

Превю:
Тя е факт - нова игра от поредицата, но този път без титулярното студио Rocksteady. Ново начало или опасен риск, който няма да оправдае надеждите? Четете тук!

новини:
В пакета влиза дебютното приключение Batman: Arkham Asylum и продължението му с отворен свят Batman: Arkham City.
Superman e един от героите, които ще се появят в новата Batman игра, твърди френският блог Gameblog.fr, който пръв изнесе новината за вероятната нова игра.
На кормилото на проекта отново е студиото Rocksteady, а крайно оскъдната засега информация сочи към анонс по време на изложението Е3 2013 през юни.
ОЩЕ ЗА ПОРЕДИЦАТА
Batman: Arkham Asylum 39
ОЩЕ ИГРИ ОТ ЖАНРА
Watch_Dogs - видео ревю 149
Star Wars: The Force Unleashed II 125
Tomb Raider 103
The First Templar 91
Assassin's Creed: Revelations 90
Darksiders 2 87
Assassin's Creed 2 81
Grand Theft Auto V - Втори поглед 80
Prince of Persia: The Forgotten Sands 80
Assassin's Creed III 80